reklama

Ak sa strany v Banskej Bystrici nedohodnú, na čele župy zostane fašista

Uskutočnený prieskum volebných preferencií občanov Banskobystrického samosprávneho kraja do župných volieb ukázal, že fašista môže opäť uspieť len ak relevantní kandidáti a štandardné politické strany nenájdu konsenzus.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (37)

Po viac ako otáznom zrušení druhého kola krajských volieb, je tak jedinou cestou pokora a včasná schopnosť dohodnúť sa na podpore najsilnejšieho protikandidáta. Kampaň je ešte len na začiatku, je dostatok času a netreba tak robiť unáhlené rozhodnutia o kandidatúrach.

Okrem samotného Kotlebu, ktorý si v rámci propagandy aj z krajských novín spravil svoj bystrický Völkischer Beobachter (Hitlerova „hlásna trúba“), sa ostatní kandidáti zatiaľ príliš nezviditeľňovali. V rámci kampane by sa však mali vyvarovať vzájomného osočovania, či zbytočného vyvyšovania sa jeden nad druhého. Je totiž veľmi dôležité, aby sa napriek investovanému času a finančným prostriedkom vedeli vo finále pozrieť svojim potenciálnym voličom do očí a jednoznačne im odporučiť meno jedného z nich, ktorý má najväčšiu šancu vziať si župu späť z fašistických rúk.

Monika Beňová

Monika Beňová

Bloger 
  • Počet článkov:  59
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Monika Beňová, poslankyňa Európskeho parlamentu za SMER-SD Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu