reklama

Aký je rozdiel medzi Tsiprasom a Sulíkom?

Prečítal som si článok pána Sulíka nazvaný “Zúfalá grécka dráma európskych lídrov“, teda aspoň tú časť ktorú SME zverejnilo bez poplatku.  Piano nemám, keby som ale mal, za takéto články by som chcel poplatok spať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (35)

Čo tam pán Sulík napísal je k smiechu, lebo keby som trochu obmenil text, a slová Tsipras/Gréci vymenil za slová Sulík/SaS, tak môže pokojne byť o tom čo pán Sulík a jeho strana spravila na Slovensku pred 4-mi rokmi. Aký je v skutku medzi nimi rozdiel, okrem toho že jeden chce peniaze dostať a druhý ich nechcel dať?

Obidvaja dali svojim voličom nereálne sľuby ktoré od začiatku nemohli splniť, obidvaja si mysleli že môžu Eurozónu “chytiť za gule” a prinútiť skákať tak jak oni pískajú, a obidvaja sú dosť trafení aby kvôli svojmu egu a ambíciám potopili celú krajinu. Podstatný rozdiel je ale v tom že Tsipras je premiérom a na svoje konanie ma riadny mandát, zatiaľ čo Sulik nemal v Slovenskej vláde ani len ministerskú stoličku a so svojimi 13% voličov mohol aj vtedy akurát tak rozprávať čo mu hrdlo ráči, odovzdávať vládu opozícii ale mandát nemal. Dnes je pán Sulik posledný ktorý by sa mal o "skákaní partnerom po hlave" vyjadrovať.
 

Pavol Forgac

Pavol Forgac

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Veľkí ľudia rozprávajú o ídeách; obyčajní ľudia rozprávajú o veciach a miestach; malí ľudia rozprávajú o iných ľudoch. Eleanor Roosevelt No a potom sú, žiaľ, ešte tí ktorí rozprávajú sami o sebe. Takže kde začnem? J Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu