reklama

Bratislavský Šašo ?

Včera zložili poslanci nového parlamentu sľub položením ruky na znenie Ústavy SR a zasadli tak do lavíc nášho zákonodarného zboru. Dnešný deň mal byť aj pre určitú časť Bratislavčanov potešujúcim nakoľko sme očakávali túžobné oznámenie Bratislavského primátora, že rezignuje na svoju funkciu. Ale žiaľ musím konštatovať, že sa tak nestalo a primátor tak nesplnil podmienku svojej Alma mater KDH, ktorá definuje, že člen KDH môže zastávať iba jednu funkciu. Toto rozhodnutie má osobne sklamalo. Pôvodne som chcel dnes otvoriť šampanské a pripiť na to, že Bratislava sa zbavila svojho „šaša", ale budem musieť počkať do jesene kedy sú naplánované komunálne voľby.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Obrázok blogu

Prečo sa primátor rozhodol zotrvať vo funkcií je pre mňa záhadou a jeho predložený argument, že nemôže sklamať svojich 58 982 voličov nemôžem akceptovať. Pán primátor si musí byť dlhodobo vedomý svojej nepopularity a svojich veľkých trapasov a prešľapov, ktoré spôsobil za posledné 4 roky v úrade. Jeho najväčšími krivdami proti Bratislavčanom sú zaujímavé prevody pozemkov pre halu MS 2011, príprava MS 2011 zo strany mesta, PKO, Starý most, nedotiahnutá realizácie MHD v Bratislave, Bratislavská hlavná stanica a pod. Možno, že chce pán primátor poupratovať po 8 rokoch v kancelári a nestihol to do včerajšieho dňa kedy musel zložiť sľub poslanca a vyjadriť sa ako bude ďalej postupovať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pána primátora považujem za jednu z kontroverzných osôb v KDH a jeho nominácia na kandidátku bola pre mňa viac šokom ako prekvapením. Zostali mi a verím, že aj niektorým Bratislavčanom oči pre plač po rozhodnutí pána primátora. Čo už, musíme počkať do jesene kedy sa zbavíme nášho Bratislavského „Šaša".

Roman Futo

Roman Futo

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Idealista :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu