reklama

Koho voliť do Európskeho parlamentu ?

Za pár dni sa konajú historicky druhé voľby do Európskeho parlamentu a u voličov sa začína objavovať dilema koho voliť. Ktorý je ten správny kandidát, aby sme mu dali svoj hlas. Zo schránok sa na nás valia kartičky kandidátov za kartičkami. Medzi kandidátmi objavujeme zvučné, ale aj menej známe mená.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)
Obrázok blogu

Kandidáti sú rôznorodí čo sa tyká politického presvedčenia, veku, vzdelania či skúseností. Otázka voliča koho podporiť, komu dať ten môj dôležitý prednostný krúžok je namieste. Ja osobne podporím nové myšlienky, novú krv, novú nádej, môj prednostný hlas bude patriť mladému nádejnému kandidátovi.

Prečo mladý kandidát a nie skúsený harcovník ?

Stratil som dôveru voči politikom, na ktorých sa pozerám každý deň v spravodajstve. Stále tie isté témy počujem z ich úst. Skladám pred nimi klobúk za to čo dosiahli vo svojich profesiách, ale bolo by načase poslať ich spoločne do politického dôchodku. Kukan, Štastný, Zala, Beňová, Chmelár, Trubiniová, Kozlik, Bauer, Belohorská a pod ... váš čas už bol, dajte priestor mladým.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Strany pomaly začínajú počúvať hlas mladej generácie

Ľady sa trochu začali topiť a strany v Európskych voľbách dali priestor aj mladým. Novým tváram, novej energie a čo je hlavné novým riešeniam. Škoda je iba to, že mladá generácia a prvo voliči nevyužijú možnosť isť voliť a nechá za seba rozhodnúť jednu vekovú generáciu voličov. Pomlčím o tom, že takýto stav vyhovuje väčšine strán. Veď politicky dôchodok v Bruseli je dosť veľkou motiváciou pre ex-politické autority. Pritom by stačilo, keby naša generácia prišla 6. júna k urnám a odovzdali hlas jednému z nás. Jednému kandidátovi, ktorý zastupuje a počúva hlas mladých. Kandidátovi, ktorý nie je zaťažený špinavou politickou minulosťou. Politikovi, ktorý prinesie novú politickú kultúru.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ja svojho mladého kandidáta mám, máte ho aj Vy ?

Vybrali ste si už kandidátov, ktorým odovzdáte svoj prednostný hlas? Ak áno, je aspoň jeden z tých kandidátom zástupca novej politickej generácie? Ak áno, gratulujem Vám, ste zodpovedný volič ak nie spravte tak. Odovzdajte jeden prednostný hlas svojmu favoritovi ( aj zabehnutému politikovi, ak si myslíte, že dokáže ešte pre voličov spraviť to čo sľubuje ) a druhý svoj hlas dajte omladine danej strany.

Ak neviete koho voliť dovoľte mi, aby som Vám predstavil môjho kandidáta, ktorému odovzdám svoj hlas. Mojím kandidátom, za ktorého sa nebudem musieť hanbiť je slečna Alexandra Pafčová. Kandiduje za stranu Slobodné Fórum ( číslo 16 ) a o Váš hlas sa uchádza s poradovým číslom 6. Je študentka Právnickej fakulty univerzity Komenského ( 4. ročník ) v Bratislave, je podpredsedníčkou Slobodného Fóra Mladých a Okresnou manažérkou SF - Bratislava V. Jej hlavným bodom programu je zrušenie poplatkov za roaming, európske peniaze pre výučbu Angličtiny na Slovensku, dostupná lekárska starostlivosť pre všetkých v Európe. V prípade úspechu bude Alexandra Pafčová pôsobiť vo frakcie ALDE. Jej kandidatúru podporuje ELDE - Európska liberálna strana . Viac informácií na : http://www.slobodne-forum.sk/?aktuality&sprava=alexandra-pafcova-bc-br-studentka-pravnickej-fakulty

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Voľte Slobodné riešenia - voľte Alexandru Pafčovú za poslankyňu Európskeho parlamentu !

Roman Futo

Roman Futo

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Idealista :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu