reklama

Komparz na MS v Hokeji: Zabávať nás budú Kanaďania

Na každých majstrovstvách sveta v hokeji, ale aj na iných športových podujatiach účinkujú maskoti. Ten "náš" Goooly už prešiel nejakou tou kritikou, napríklad pre samotný názov. Nuž a najnovšia správa zrejme nepoteší skalných fanúšikov, ani začínajúcich hercov a možno ani divákov. Pod maskami Gooolyho nebudú totiž Slováci!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Celkom veľkým prekvapením je zistenie, že maskotov budú hrať kanadskí herci. Ani bežní ľudia, či politici tomu nechceli veriť. Veď posúďte sami: http://www.youtube.com/watch?v=nD7UKYjRd3c

Vraj sú kanadskí herci vyškolení a vedia zabávať. Naučili sa to v škole maskotov v Kanade. No a keďže maskotov ako takých vyrábajú v Kanade, tak ich robia na mieru svojim ľuďom.

Tí za to dostanú aj slušne zaplatené, nehovoriac o zbytočných nákladoch na dopravu a ubytovanie hercov v Bratislave a Košiciach. Môžeme si len tipnúť, za aký plat je ochotný prísť Kanaďan hrať maskota na naše štadióny. Ak spočítame cestu tam a späť, hotel, plus odhadom nejakých pár stoviek eur (skromný odhad) tak to pre štyroch ľudí (lebo toľko vyškolených hercov k nám príde) vyjde na niekoľko tisíc eur.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vraj to nebude vadiť ani keď bude hrať Slovensko s Kanadou. Nuž, snáď nie.

Marek Gabonay

Marek Gabonay

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  26x

Športovec, bývalý novinár, profesionál v oblasti herného priemyselu, fanúšik Revolutu, člen Progresívneho Slovenska a kandidát na mestského poslanca v Bratislave za Ružinov, číslo 11. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu