reklama

Svätý Otec v Brazílií

Vďaka najlepšej televízií na Slovensku a v Čechách máme možnosť sledovať pastoračnú návštevu svätého otca v Brazílií.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Veľmi ma za srdce chytilo hlavne stretnutie svätého otca s mládežou. Bolo to niečo úžasné. Tá spontána radosť ktorou mladý Brazilčania privítali svätého Otca. Ten program ktorý dokázali prichystať pre sv. Otca. Bolo to naozaj veľmi pekné. Tá úprimnosť a to zapálenia ktoré mali Brazilčania. Keď som to tak sledoval spomenul som si ešte stretnutie svätého Otca Jána Pavla II. ktoré sa konalo v Nitre keď bolo stretnutie mládeže so sv. Otcom. Aj keď síce som na tomto stretnutí nebol ale pozeral som to v TV. Bolo to tiež veľmi krásne. Mládež Brazilie požiadala sv. Otca aby sa mohlo konať v Brazilií stretnutie mládeže ktoré sa koná každé 4 roky niekde inde najbližšie v Sydney. Bolo vidno že svätý Otec tak ako aj Ján Pavol II. miluje mladých a vkladá nádej do mladých ľudi na celom sväte ako aj v Brazílií. Svätý Otec spomenul mladým že sa veľmi tešíl na ních. A chcel aby v programe je pastoračnej cesty bolo zahrnute aj stretnutie s mladými.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Celý príhovor svätého Otca je tu:http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20070511021

Som veľmi rád že síce nie priamo ale aspoň prostredníctvom televíznej obrazovky som sa mohol zúčastniť tohto veľmi pekného stretnutia svätého Otca s mladými.

Peter Grobarčík

Peter Grobarčík

Bloger 
  • Počet článkov:  49
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Som telesné postihnutý mladý muž ktorý chce písať o diani okolo seba Zoznam autorových rubrík:  Preskušaj si svoje vedomostiSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu