reklama

Zbierajte plastové vrchnáky a tym spravte 2 dobré veci naraz

V stredu nám prišli domov katolické noviny a ako som ích čítal naďabil som tam na perfektný článok s názvom Zbierajte plastové vrchnáky a podporte misie. Neni to úžasne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Áno podľa môjho názoru to je perfektný projekt. S týmto nápadom prišiel páter Jozafát z Misijného spoločenstva Rodiny Pany Márie svojú inšpiráciu našiel v Taliansku kde je táto aktivita známa a rožširená. Na Slovensku sa týmto projektom podporujé pastoračné centrum pre rómov v Uzovskej Panici. Môžu to byť plastové vrchnáky z minerálok, malinoviek, čistiacich prostriedkov, šampónov, mydiel, liekov či horčice. Není to skvelý podľa môjho názoru to je super. Vrchnáky sú vyrobené z kvalitného plastu a recykláciou sa môžu ďalej používať napríklad na výrobu súčiastok do áut. Tento projekt má dve obrovské výhody za 1 šetrí životné prostredie a za 2 druhé aj takýmto spôsobom môžeme pomôcť na dobrý účel.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nebolo si super vymyslieť takýto projekt aj z pet fľašami? Podľa môjho názoru by to bolo super.

Ak by ste mali záujem sa zapojiť tak sa môžte. plastové vrchnáky môžte priniesť na farský úrad v Uzovskej Panici alebo do Centra voľného času Strom pri Kostole Dobrého pastiera vo farnosti Žilina-Solinky.

Alebo poštou na adresu: Misie, Batovci 79, 955 03 Batovce

Peter Grobarčík

Peter Grobarčík

Bloger 
  • Počet článkov:  49
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Som telesné postihnutý mladý muž ktorý chce písať o diani okolo seba Zoznam autorových rubrík:  Preskušaj si svoje vedomostiSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu