reklama

Počasie so mnou znova vybabralo

Dnešnú noc by sme mali spozorovať spln Mesiaca. Ja som sa už dlhšie chystal, že si tento úkaz odchytím aj s fotoaparátom a urobím pár fotografií, keďže mi to pred mesiacom kvôli počasiu nevyšlo. Ako dopadol ten dnešný pokus už iste tušíte z nadpisu, ale akú „záložnú“ fotografiu som zhotovil sa nedá tušiť ani z tohto úvodu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Mesiac pár dní po splne (fotené 30.12.2004)
Mesiac pár dní po splne (fotené 30.12.2004) (zdroj: autor fotografie: Erik Gyepes)

Ako som už vyššie naznačil ten dnešný pokus mi znova nevyšiel. Ešte včera večer, keď som odprevádzal priateľku na autobusovú zastávku som sa pozeral na „nočnú“ oblohu, ktorá bola polojasná, proste mesiac krásne svietil a obláčiky pod ním pofukoval vietor, keby to natočím a pridám k tomu nejakú zaujímavú hudbu vyzeralo by to ako záber vystrihnutý z nejakého hororu, taký záhadný a naháňajúci strach. Už som sa teda vopred vytešoval na dnešnú „akciu“.

Dnešné počasie však bolo trochu iné ako to včerajšie, už od rána sneží a sneží aj teraz, takže zatiaľ nemám šancu Mesiac odfotiť. Je to škoda, ale nevadí. Veď splnov ešte bude..
Ale keď nie Mesiac tak aspoň sneh, urobil som pár záberov našej ulice z okna, jeden vám ponúkam ako ukážku. Tento krát to nie je nič umelecké, ako napríklad boli sobotňajšie pomaranče, ktorým podľa vašich príspevkov v diskusii doslova prischol názov „suché pomaranče“. Kompozícia bola síce dobrá, ale vtedy som akosi nevnímal, že nevyzerajú práve najčerstvejšie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ponúkam vám teda aspoň nasledovnú fotografiu našej zasneženej ulice:

Erik Gyepes

Erik Gyepes

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Býva v Nitre, kde je študentom SPŠ Nitra, patria mu stránky depi.sk, je podpredsedom fanklubu skupiny desmod a zároveň tvorí aj ich stránky. Zaujíma sa o tvorbu webstránok, internet, linux a fotografovanie. Veľa času trávi so svojou priateľkou a pri PC :)Kontakt:erik.gyepes[zavinac]depi[bodka]sk Zoznam autorových rubrík:  InternetLinuxFotografiaVoľná témaNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu