reklama

Kde sa vidíte o 5 rokov?

Túto otázku som dostala pri výberovom konaní. Pravdupovediac, v tom čase som nad tým nepremýšľala. Veď som sa uchádzala o miesto, po ktorom som rok túžila.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Aby som otázku zodpovedala, spontánne zo mňa vyhrklo – … ako nezávislá koučka. Vzápätí som sa zháčila. Veď som sa uchádzala o miesto internej koučky v korporácii! Možno by boli odo mňa očakávali, že chcem byť na pozícii v ich spoločnosti…

Na miesto internej koučky ma prijali. Bola som ňou takmer dva roky. Počas toho času boli moji nadriadení a interný klient vymenení a s novými ľuďmi som už nebola kompatibilná. Rozlúčili sme sa. Predo mnou stála otázka – ako ďalej?

Začala som sa učiť nové veci, aby som zvládla samostatné podnikanie. Písať blog, tvoriť vlastnú webstránku, zostavovať svoje koučovacie programy, dávať o nich vedieť, predávať aj s pomocou internetu, komunikovať s klientkami, analyzovať a vylepšovať svoje kroky… Rozhovor z výberového konania mi začal dávať zmysel. Po piatich rokoch odvtedy som sa stala nezávislou koučkou. Svoju prácu robím s láskou. Sprevádzam ženy v obdobiach ich životných a pracovných zmien. Pomáham im, aby boli vo svojej sile, kráčali svojou jedinečnou cestou a mohli žiť spokojný život.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kde sa vidíte o 5 rokov Vy? Ak máte chuť prelúskať si túto otázku hlbšie, môžete si urobiť test.

Anna Halajová

Anna Halajová

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Fascinuje a zaujíma ma rast. Ako z malého semienka vyrastie strom a rovnako aj ako človek rozvíja svoje talenty a nadanie, aby v priebehu života priniesol svoje dary... a akú úlohu v tom máme my, ženy... www.annahalajova.sk Zoznam autorových rubrík:  Nezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu