reklama

názor mojej priateľky na Luník IX predtým a teraz !

Opíšem vám ako som sa zoznámil s mojou priateľkou , až z ďalekého Zvolena a aký má názor ona na Luník IX . Nie len preto že so mnov chodí ale hlavne preto že taras so mnov priamo na Luníku aj býva . Takže stretli a zoznámili sme sa v škole do ktorej aj stále chodíme sme dokonca spolužiaci. Náš dá sa povedať že už vzťah , trvá pomaly dva a pol roka .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (57)
Petra Gašparová
Petra Gašparová 

Ako som vám už spomínal na začiatku ona pochádza zo Zvolena ,takže keď sme chceli byť stále spolu , museli smeto vyriešiť samozrejme pomocou našich rodičov takže sa nasťahovala k nám teda na Luník IX . Priateľka sa mi hneď zmienila so svojím názorom na to kde bývam. No a keďže som ju tak trochu vyspovedal toto je jej názor :

Petra : Môj názor na Luník IX ? Predtým ako som prišla študovať do Košíc , a nepoznala som to tu až tak dobre , som sama nevedela čo si mám vlastne o tom všetkom myslieť .

Pretože o Luníku IX som toho naozaj veľa nevedela , akurát len keď niečo ukázali v televízií , a ako je už u médií známe nezvyknú prezentovať tie pozitívne veci ale len tie negatívne .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No vždy som si myslela že to nemôže byt naozaj až také hrozné , že to sídlisko musí mať aj iné stránky nie len samé negatíva . A taras ? keď už Luník IX poznám ako by som tu bývala aspoň 10 rokov mi pripadá celkom v pohode , problém je len v tom že všetkých Rómov hádžu do jedného vreca , a tak je jasné že keď či už v správach alebo prostredníctvom bulváru prezentujú Rómov tak je to skôr očierňovanie . Nenapíšu či neukážu v televízií aj to že tu na tomto sídlisku bývajú Rómovia aj na určitej úrovni že sú poniektorí vzdelaní , alebo aj študujú ale je samozrejmé že toto ľudí zaujímať nebude tak ako keď popíšu alebo ukážu v telke to ako nejaké mladé dievča zabilo svoje narodené dieťa, lebo bola nafetovaná .

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže takto to tu na Luníku IX chodí mne sa to tu rozhodne páči a pre môjho priateľa ak by chcel by som tu sním ostala bývať aj navždy . Musím k tomu dodať len jedno negatívo a to je voda , pretože denne tečie len 6 hodín aj to v intervaloch ráno od 7-10 a potom už len poobede a to od 15-18 a dokonca od budúceho mesiaca bude tiecť len 2 hodiny . Tak to je z mojej strany všetko .

Arpád Harakály

Arpád Harakály

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mam 19 rokov, bývam na Luníku IX, som študentom Súkromnej pedagogickej a sociálnej akadémie, som v štvrtom ročníku. Medzi moje záľuby patrí futbal,PC,čítanie detektívok. Zoznam autorových rubrík:  Lunik IXLáskaRomoviaŠkola SPARKSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu