reklama

Rozprávajme sa o sexe!

Relácia o sexe. O tom, aké najčastejšie chyby robia ženy aj muži. Video malo ambíciu byť vzdelávacím. Tak sa na to pozrime! Hmmm. Takto by to išlo. Netriaslo ma z vulgárnosti a prišlo mi to ako niečo, čo sa dá pozerať so záujmom.

Rozprávajme sa o sexe!
Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Fakt, úplne pozorne som sledovala ženu, ktorá svojou normálne upravenou krásou oslovovala ženy a mužov. Všetkých tých, ktorí to ešte nevzdali a chcú mať kvalitný sex. Chyby, reakcie, rozdiely vo vnímaní, ale aj v požiadavkách sa preberali prirodzene, so snahou uvoľniť tabu a priniesť informáciu. Tieto témy potvrdzovali, že jedinou náučnou vedou o sexe nemusí byť porno. Výzvou moderujúcej mladej dámy bolo, aby sme sa rozprávali o sexe. Robíme to všetci. Každý z nás, ktorý normálne fungujeme v partnerstve udržujeme intímne vzťahy, tak prečo sa o tom nerozprávať? Prečo si vzájomne nepovedať čo chceme, čo nechceme, čo sa nám páči alebo nepáči? To ma zaujalo! Rozmýšľala som, prečo je takáto výzva v podstate potrebná a či skutočne ľudia nehovoria o sexe dosť otvorene na to, aby sa ich intímny život stal najlepším akého sú vzájomne schopní.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pri tej úvahe sa mi vynorila jedna scénka z celkom luxusnej reštaurácie. Sedeli sme s manželom na večeri. Mali sme veľmi pekný rozhovor a cítili sme sa naozaj príjemne. Vedľa nás bol stôl so sviečkami a prísľubom romantiky? Wau, možno zásnuby, prvé rande, alebo žeby až požiadanie o ruku? Stôl bol fakt pripravený a nedalo sa občas nezaškúliť. Žmurkla som na manžela a naznačila, že tam vedľa sa chystá niečo „veľké“. Sprisahanecky sme si prikývli a čakali.

Obrázok blogu

Konečne prišli. Mladý, krásny, heterosexuálny pár. Upravený, vyvoňaný, vyobliekaný ako sa patrí na niečo výnimočné. Zamilovaný? Pri usádzaní sa to tak možno aj javilo. Čašník, opojený očakávanou romantikou sa tiež usmieval ako pri vítaní novorodenca, predkláňal sa s obrúskom prehodeným cez ruku a  ponúkal ... Začalo sa nosiť na stôl. Prvé štrngnutie, prvé sústa a prvé vytiahnutie mobilu. Fakt. Čítate dobre. Ešte aj tie horiace sviečky sa zachveli, keď namiesto dvoch spojených rúk, pristáli na bielom obruse dva čierne, fungujúce mobily. To akože áno? Takto to budú prežívať? No neviem, pre mňa ani predstava, že si cez tie mobily posielajú vzájomné esemesky s vyznaniami, nevylepšila pocit premárnenej príležitosti. Po hodine zasunuli stoličky a odišli. On si rukami upravoval oblečenie, ona účes. Jej prsty sa zahrabali do svojich vlasov, jeho ruky objímali vlastné telo. Obidvaja sa pri odchode obzreli, akoby sa chceli presvedčiť, či si niečo nezabudli a ja som mala pocit, že áno. Zabudli. Zabudli si navzájom poskytnúť svoj čas.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Nehovorím, že prečítať si správy pri horiacich sviečkach, s vínom a dobrým jedlom sa nedá. Dá, ale keby sa v tejto nádhernej atmosfére rozprávali o sebe alebo napríklad o sexe, ich očakávaniach, o tom čo má ona rada , čo jej je príjemné a naopak, čo nemajú radi alebo ako sa tešia na to, že budú spolu, určite by tiež odišli už po hodine. Možno by boli ich ruky vo vlasoch toho druhého, obzerali by sa, či ich niekto nevidí a ja prisahám, že by som sklopila oči, aby nezbadali, že po nich poškuľujem.

Rozprávajme sa ! Súhlasím, rozprávajme sa, aby sme sa lepšie poznali, aby sme vedeli aký sme, čo nás zraňuje alebo teší! Rozprávajme sa aj o sexe, lebo je súčasťou nášho života. Venujme mu intimitu, ktorú si právom zaslúži a ktorá nám môže priniesť oveľa viac ako prečítaná správa na sociálnych sieťach. Chceme byť spolu tak buďme spolu. Venujme si čas, aby sme odrazu neostali úplne osamotení!

Jitka Hasíková

Jitka Hasíková

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  409x

Zaujímate ma. Preto chcem s vami zdieľať svoje skúsenosti, poznania a názory, ktoré som získala ako advokátka, ale aj žena vnímajúca komplexnosť tohto nádherného bytia. Som zvedavá a viem sa podeliť o všetko, čo stojí za reč. Skúsme sa rozprávať o tom, čo nás pobaví, zaujíma, čo nás posúva k lepšiemu chápaniu tohto sveta a zlepšeniu nášho života. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu