reklama

Čert ber takého OTO-a...

Dostal som echo, že s tohtoročným OTO opäť nebude všetko košér... V ankete, ktorá je výsledkovo najskorumpovanejšia je už o víťazoch dávno rozhodnuté.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Echo prišlo od človeka, ktorý začul od samotnej šéfky APA (Janka Prágerová - moja bývalá kolegyňa z Rána STV), že niektorú z cien musí vyhrať aj STV. Nielen steny, ale aj bufet UTD (nie je to United...hehe) má teda uši. Rozhovor dvoch žien bol taký hlasný, že si môj ďalší bývalý kolega musel vypočuť to, o čom sa len šuškalo...

TA3 sa tohto roku cena neujde, potešiť ju predsa musia v silnom televíznom kolotoči aspoň nominácie. Už pred rokom som sa v blogu vyjadril, že výber mien je absolútne zhovadilý, chýbajú mi mená, ktoré by anketu pri REÁLNOM hlasovaní divákov vyhrali.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zostanem pri športe. Ak by ste sa ŠPORTOVÝCH FANÚŠIKOV opýtali, kto je pre nich NAJ, povedia jednohlasne - Marcel Merčiak. Aj pre nás - jeho kolegov - je práve prešovský rodák jednoznačne NAJLEPŠÍ. Úctu má u športových funkcionárov, divákov, celej odbornej verejnosti. Je skvelý komentátor, jednoznačne suverén, skvelý MODERÁTOR (nie čítač športových výsledkov), skvelý štatistik a perfektne improvizuje. Jednoducho, na Marcelovi niet chyby a ja som osobne veľmi vďačný, že sa s ním poznám mnoho rokov, od detstva. Pre mňa je vzorom. A myslím si, že nielen pre mňa. Ale nie o tom som chcel. Marcel totiž vo výbere opäť chýba. Čo je dosť hanebným vysvedčením a ukážkou neschopnosti samotnej agentúry APA.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ja viem, nominácie a víťazi sa určujú pri stole v UTD, resp. v iných podobných zariadeniach. Divák dostane na podnose 7 či 5 mien, a z tohto sortimentu si musí vybrať, hoci niektorých možno ani nepozná. Pýtam sa: kde je Vincent Štofaník? Pýtam sa, kde sú ďalšie televízne osobnosti, ktoré dokážu rozprávať bez toho, aby im texty niekto napísal a ktoré čítajú zo zariadenia zvaného čítačka?

Porovnám to s Novou, lebo tam pracujem. Aj moja televízia robí anketu pri príležitosti 15. výročia. No diváci si môžu vyberať zo stoviek mien. V každej kategórii. To je pre mňa anketa. Nie tá, ktorú robí Slovenská televízia s APA-ou.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Žalúdok sa mi po zvestovaných informáciach definitívne zdvihol. Už minulý rok som s odporom sledoval frašku, v ktorej účinkujú vždy tí istí. Čaká ma aj tohto roku. Pozriem si ju, aby som vedel kam hlboko klesol OTO. Môj názor, že súťaž je totálne skorumpovaná, zdieľajú viacerí moji známi. Ale to je len odraz našej slovenskej, televíznej úrovne. Najšťastnejší by som ale bol, keby sa TOP osobnosťou neobjektívnej ankety stal Pavel Rochnyak...

Jozef Havrilla

Jozef Havrilla

Bloger 
  • Počet článkov:  88
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Riadim sa mottom o Božích mlynoch. Verím, že sa krútia. A nik pred nimi neutečie. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu