reklama

Žijeme zo dňa,na deň

V tomto članku riešim dar každeho jedného z nás a to je ŽIVOT samozrejme. Každý sa s ním vysporiadava i ak,tak ako sa s ním vysporiadávaš TY?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Fuuu,no ako začať. Ako každý človek,tak aj ja mám občas potrebu sa niekomu vyspovedať,prípadne to napísať. Denníčky pre mňa neznamenali dokopy nič. Každy jeden skončil aj tak v koši a moje slová zostali neprečítané,problémy nevyriešené a akurát jediné čo mi po tom ostalo,bolo pero a aj to bolo vypísané. Tak dnes,takto večer som sa rozhodla,že idem vyskúšať aj niečo iné ako len denník. Som zvedavá,komu sa bude ako môj životný štýl páčiť. Nemám život podľa predstáv,ale som šťastná,mám ľudí,ktorí ma robia výnimočnou a hlavne šťastnou. Každý jeden voľný deň trávim v horách,na lúkach na kopcoch,ktoré nám toto naše Slovensko ponúka. Jediné miesto,kde sa dokážem odreagovať a vyčistiť si hlavu. Niekedy si ani neuvedomujeme ten dar,ktorý máme a to je ŽIVOT. Na svete je čím ďalej,tým viac ľudí,ale nie všetci sú dobrí,...a práve tých dobrých,nahrádzajú zlí,ktorí si nevážia ani sami seba a nie ešte druhých. Práve pre toto,si musíme vážiť svojích blízskych,svojích priateĺov a svoje ozajstné šťastie,ktoré máme,pretože zo dňa na deň môžeme príšť o ľudí,ktorých milujeme,prísť o niečo,čo nám dávalo zmysel života,prísť o všetko,čo sme mali a hlavne môžeme stratiť sami seba. 

Henrieth Hrúzová

Henrieth Hrúzová

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča z mesta,ktoré žije na dedine celý život. Milujem Slovensko,ale mojím snom je,dostať sa do Austrálie. Žijem svoj športový život ale nie hocijaký šport ma baví,väčsinou adrenalínové športy. Dobrovoľný požiarny zbor je moja druhá rodina. Mám tím,s ktorým to ozaj stojí za to. Milujem horskú cyklistiku,ale neberem to ako šport,ale ako moje hobby. Veľký obdiv a rešpekt majú u mňa ľudia,ktorí sa venujú Downhillu. K životu nepotrebujem veľa ľudí,stačí mi rodina,priatelia ale iba za 4 najlepších by som dala ruku do ohňa. Ako pravá Slovenka,zbožňujem hory,kopce a krásnu atmosféru tu,okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu