reklama

O nepísaných pravidlách medzi pohlaviami..

.. aj baby to majú ťažké..

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

Asi v živote nepochopím tie nepísané pravidlá medzi pohlaviami, napr. kto sa má prvý ozvať, po akom čase a v akom štýle, aby baba nevyzerala ako stíhačka a chlap aby sa nezľakol náhleho interesu.

S kamarátkou momentálne riešime podobný problém. Ona, zaľúbená do kamaráta, ktorý jej, žiaľ, ani kamarátstvo neopätuje, vydržala asi 3mesiace mu vôbec nenapísať a on sa takisto "držal". Nejakým zázrakom sa jej ozval a už bol znova problém na svete. Nejako sa jej podarilo na neho trocha zabudnúť, on jej v tom napíše na ICQ. A zase bol ticho, nenapísal jej a ona trpela syndrónom "ak mi do 20minút nenapíše, nas.rem sa a napíšem mu prvá". Napísala, sem tam jej odpísal..

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

U mňa to nie je také "hrozné". Nebudem to tu popisovať nejako bližšie, problém je v podstate rovnaký. Čo je však na prd, je, že hoci tieto "pravidlá" nechápem, viac-menej sa nimi riadim (resp. mi v hlave zabliká kontrolka, že takto sa to predsa nerobí, ja to urobím aj tak). Nechápem, prečo by som mala robiť drahoty a nenapísať niekomu prvá, keď to chcem urobiť, alebo za niekym prísť, hoci by som mala cestovať, pretože ja som ŽENA a mám sa robiť veľmi "dôležitou". Týmto sa riadia niektoré moje kamarátky. Čo je na tom najhoršie, že kým ja som týmto svojim spôsobom častokrát padla na hubu(teda, že ja som sa ozvala prvá, hoci si situácia vyžadovala, aby som počkala), ony sú relatívne úspešné, čo sa týka získania a udržania si muža.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tak sa teraz sama seba pýtam, kde robím chybu? Je to ozaj také strašné, ak sa baba snaží udržať kontakt s niekym, na kom jej naozaj záleží a nie je jej denne k dispozícii? Teraz rozmýšľam, či sa vyberiem cestou "dôležitej slečny" alebo "ľahkej dievky". Či budem "stíhačka" alebo akože veľmi ťažká "flegmoška", ktorá sa tvári, že je všetko okej, keď sa jej neozve týždeň a pritom otravuje svoje okolie písaním sebaľútostných správ, že sa jej ešte neozval.

Btw. Článok je písaný narýchlo, preto nie je "formálny". Za vulgarizmy sa ospravedlňujem, ak niekto čakal vyššiu kvalitu, aj za to sa ospravedlňujem, písala som tak, ako to momentálne cítim a ak sa vám to celé zdá ako nejaký mišung v mojej hlave, tak verte, že to aj tak je..

Barbora Holbíková

Barbora Holbíková

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentkou FMK UCM, mám 21 rokov a pochádzam zo Serede.. Rada čítam, píšem, chatujem, chodím do múzeí, ale rada chodím so svojou partiou von, piť miešané nápoje a občas aj na disko si zatrsať a zaspievať:)) Možno sa to občas nezdá, ale som skôr introvert s miernymi sklonmi k exhibicionizmu.. viem stvárať veci aj s 0,00%o v krvi.. zväčša som taká ako na fotke:)) Zoznam autorových rubrík:  VzťahySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu