reklama

Originálne občianske nápady 2020

Zapojili ste sa už do hlasovania občianskych projektov v akcii Nápad pre Západ? Nezmeškajte, čas beží do 20.decembra.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Už po druhýkrát odštartoval v októbri participatívny rozpočet, v ktorom majú občania možnosť podávať vlastné projekty pod názvom Nápad pre Západ a následne sa hlasovaním verejnosti rozhodne, ktoré úspešné občianske projekty MČ podporí, v kategórií malý projekt (do 1699,99 EUR) a veľký projekt (do 12.000 EUR) bude úspešných tento rok 5 malých a 5 veľkých projektov. Hlasovanie už začalo a bude prebiehať do 20.decembra 2020.

Obrázok blogu
(zdroj: Ing.Otília Horrocks)

V súťaži sa o priazeň verejnosti tento rok uchádza 8 malých projektov a 6 veľkých projektov a hlasovať je možné za 3 z nich na stránke https://napadprezapad.hlasobcanov.sk/all-projects

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Z kategórie Malé projekty si verejnosť vyberá z projektov ako nákup germicídnych žiaričov, nákup 2 pracovných stolov do školskej jedálne, podpora ekologickej osvety, organizácia súťaže, vytvorenie hmyzích hotelov, knižných búdok, nákup divadelných stanov či vytvorenie ihriska.

Obrázok blogu

V kategórii Veľké projekty verejnosť môže podporiť projekty : vytvorenie kvetinového kruhového objazdu, tvorba ihrísk či parkoviska.

Podrobnejšie informácie o projektoch a ich vizualizácie je možné získať priamo na stránke hlasovania.

https://napadprezapad.hlasobcanov.sk/all-projects

Ak Vás oslovili niektoré z navrhovaných projektov, zapojte sa do hlasovania. Oceníte tak snahu a kreativitu jednotlivca či kolektívu. Z vlastnej skúsenosti viem, že nie vždy je len výhra považovaná za úspech.

Otilia Horrocks

Otilia Horrocks

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  187
  •  | 
  • Páči sa:  2 632x

Motto: Zdravšie zelené tolerantné a bezbariérové Košice. Zoznam autorových rubrík:  Malá kniha roku 2021Postrehy v roku 2022Zásadný rok 2023Rok nádeje 2024NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu