reklama

REXO - Beninko

Tak a ani sa nepohneš keď tu budú baby. Už ťa mám plné zuby a ak niečo vyvedieš tak ťa dám vykastrovať ty beštia! Jej veľký zadok sa nahýnal predo mnou a ja som mal sto chutí zahryznúť a nepustiť. Priväzovala ma v chodbe jej bytu ktorý ako tak stačila poupratovať. Na kúpanie sme aj zabudli a na pečenie tak isto, takže som si vegetil zatvorený na záchode, zatiaľ čo ono sa to preháňalo po byte hystericky frflajúce, vzlykajúce a funejúce. Dá sa povedať, že výsledok bol viditeľný ako aj jej rumenec ktorý docielila pitím červeného vína a ak som dobre započul i liekmi na bolesť hlavy a kĺbu ktorý si ovalila keď sa ma snažila dobehnúť. Mňa. Vorvaň chcel chytiť mňa? To iste.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

 "A ak niečo vyparatíš tak letíš von z okna. Rozumieš ? " Pozrela na mňa a na ruke mala moju hlavu. Hodil som na ňu oči psa trpiteľa nesúceho krivdu celého psieho pokolenia za vypúšťanie fekálií po kobercoch. I keď sa mi nechcelo tak som zo seba vydal slabé a ubolené zakňučanie - "Hmmmmmhh", čakajúc že zmäkne. A aj zmäkla. Držiac mi hlavu a pozerajúc do očí ma druhou rukou pohladila a ja som vedel, že ju mám vo vrecku ako ona svoju zvýšenú hladinu alkoholu v krvi. "Zostaň"! A odišla do kuchyne. Netrvalo dlho a začalo to. Každý piatok sa stretávali jej priateľky na čašu vína a posedenie. Mne to skôr pripomínalo sabat neukojených bosoriek, ktoré neskončili u čaše vína ale skôr u fliaš vína ak nie dvoch na každú. V horších prípadoch skončili ako voľne prevesená handrová bábika na záchode. Ale bavilo ich to a vždy keď prišli tak ma naplo od parfému ktoré mi ničili môj jemný a citlivý ňufáčik a rečí ktoré viedli. Po ich odchode to potom vyzeralo ako stretnutie fanúšikov metalovej skupiny ktorá prešla poriadnym žúrom. Moja panička potom pod rúškom noci vynášala fľaše do koša by ju nedaj boh niekto neuvidel koľko toho dámy vychľastali.

 Ako prvá dorazila Bebe. Teda aspoň tak ju volali. Výzorom pekná žena, dobre ohodená ale keď otvorila ústa pozeral na vás taký chrup, že vždy keď pila víno z pohára som tŕpol či ho omylom nerozhryzne a keď sa usmiala, museli chlapi vždy utekať ak nepatrili k fanúšikom hororu a filmu Votrelec. 
 Druhá bosorbaba sa volala Andrejka. Bývala basketbalistka, ktorá po rozvode s mužom usúdila, že najlepším liekom na zlomenú dušu je jedlo a ak nie jedlo tak opäť jedlo. Vždy keď okolo mňa prechádzala som zneistel, že ak by sa zložila pri náhodnej porážke a zvalila sa na mňa bude mojou poslednou myšlienkou, že zomrieť pod horou sadla je dosť nepríjemné.
 No a na koniec prišla Slávka. Panička z dobre usporiadanej rodiny, podnikateľka, úspešná žena oceňovaná hlavne za svoje oblečenie a nepochybne nos ktorý už mala dva krát v servise, lebo vysvetľovať že otec bol Pinochio by bolo dosť nepríjemné. Slávka bola decentná vo vyjadrovaní, ale po štvrtom pohári vína sa v nej zhmotnila osoba ktorá by vo vyjadrovaní predbehla aj pekne podguráženého recidivistu. A so Slávkou prišla aj pohroma, ktorú som z duše nenávidel a tou bol Beninko. Beninko bol yorkšír ktorý ani nemohol za to že je yorkšírom, ale skôr za to, že bol vzorkou toho čo sa stane zo psa keď panička celú svoju lásku venuje len jemu a k tomu ešte, Yorkšírovi . Bol to proste rozmaznaná prachovka a k tomu pekne vymletá.

 " Ahojček Moni, tak som tu. A kto je toto ? Kto je tooooo ?", začala vyťahovať z tašky prehodenej cez plece Beniho. " Nooo?? Pozná Beninko tetušku Moni ??" Obidve tam stáli a vyzerali ako sliepky ktoré objavili zlaté vajce. Moja sa nedala zahanbiť a taktiež začala kotkodákať. " Ale, ty si ale krásny havinko, nooo, miláčik malinký. Babóóó." Hladkala ho a bozkávala po tvári. Bolo mi blbo. Vždy som sa musel pozerať na túto preafektovanú úvodnú hru. Potom sa spamätala, a položila to klbko chlpov na zem.
" A teraz sa choď pekne hrať z Rexinkom." Pozrela na mňa a jej oči mi naznačili že ak budem zlý, tak bude teda aj ona pekne zlá. Beni docupital ku mne a začal. " Ghoj, tho by shi nevheril akho som sa thesil na theba." Začal vrtieť chvostom a jediné čo zo mňa vyšlo bolo - " vypadni smrade a nevtieraj !". Beninko bol z tých čo nechápali tak keď sa bosorbaby presunuli kde nás nebolo vidno tak som rázne zavrčal a Beninko utekal ako smrad za paničkou. Aspoň bol na chvíľu kľud.

 Všetko prebiehalo podľa osvedčeného scenára. Najprv tichý a tlmený hovor kde každá dáma chcela zapôsobiť ako vzor ženskosti. Po zvýšenom počte štrngnutí hovor nabral na hlasitosti a po ďalších ťuknutiach ste dokonale počuli o čom sa rozprávajú. Teda prekrikujúc sa jedna cez druhú.
" A povedal mi, že ak si to nerozmyslím, tak že ma už nechce vidieť. Rozumieš ?", krákala Bebe.
"Mala si ho vykopnúť, veď ťa len vyžieral", dávala radu Andrejka. "Ale veď to sa nedá Adi. Nedá sa to. Vieš, keď ja mám taký pocit že ho stále asi milujem". Chápeš?" A hlas jej pomaly stúpal do fistule. Celkom ma to zaujalo keď sa v tom momente objavil na chodbe Beninko. "Fakth, by shi nevheril akho shom sha na theba thesil". Presúval sa ku mne kde som ležal pod botníkom. Opäť som vyceril zub. "Zmizni lebo ťa dokúšem!" Ale Beninko sa akosi nechcel vzdať môjho miesta kde som ležal a začal sa motať okolo topánok návštevníčok. "Thoto lodhičky mohjej phaničky. Krahsne." Otočil som hlavu a Beninko strkal do lodičky ňufák. "Akho khrasne vonhajú. Akho mhoja phanička." To som nevydržal a zavrčal o dosť hlasnejšie, pretože ak by som to nespravil sám by som vyskočil von oknom. " "PHOOOSHER SHA ÚCHYHLE !! ", zavrčal som a aj som zaštekal aby to dobre pochopil. Beninko vystrelil ako raketa k bosorbabám a tie zase vystrelili ku mne. Teda Slávka, ktorá sa tvárila pohoršene a moja, ktorá sa chcela tváriť pohoršene ale skôr sa tvárilo pekne pripito. "Čo to bolo ? Rex? Ešte raz ublížiš Beninkovi tak ťa už nechcem a odveziem ťa aby ťa utratili. Rozumieš mi ?" Tváril som sa že ja nič, ja muzikant. "Rozumieš?" Do toho sa pridala aj Slávka a vážnym hlasom začala moralizovať.
"Vieš ono to moje malé sa tak rado hrá s mojimi botičkami. Vieš ten malinký noštek stále dáva do nich a ňufká si tam. Ako by ma hľadalo to moje malé rozkošné miminko. Je to rozkošnučké ako ľúbi mamičku, že ?" Zobrala Beniho na ruky ktorý vrtel chvostom ako by ním prebehla elektrina. " A predstav si, že aj a nich oddychuje. Nebude ti vadiť keď sa bude motkať pri botičkách ?"
"No sa neposer" - pomyslel som si.

Moja, už pekne mimo jej samozrejme všetko povolila ,veď keby odporovala Slávke tak by sa už ďalšieho sabatu nedožila. "Ehm, a to ti nevadí, že by ti mohol tie drahé topánky zničiť Slavi ? Ja by som sa bála, veď stoja toľko peňazí", zaštebotala moja. "Ale prosím ťa kdeže, mimnko mi nikdy nič nezničilo. Len daj prosím ďalej Rexa nech neublíži tej mojej miminke." A to ma už pekne naštvalo. Mňa? Z môjho miesta ? To neurobí. Ale, ako býva pravidlom keď dominantná samica niečo káže menej dominantnej samici, musí sa podriadiť. Tak som sa na silu musel presunúť pod vešiak. "A zostaň, len sa pohneš tak ťa zbijem. Zostaň!"

 Bosorbaby sa pobrali za alkoholom a Beninko vyvalený na botičkách sa na mňa povýšene pozeral. " Thak ti trebha Rexho. Shi myshíš žhe shi Bhoh? Hahahahahh." A v tom mi napadla celkom nevinná myšlienka. Hafff.

 Pri vešiaku mám svoju psiu výbavičku a samozrejme aj loptičku na prechádzky. Tak som si ju zobral a začal sa s ňou hrať. Beninko fetišista to samozrejme zaregistroval a chcel samozrejme loptičku tiež. Netrvalo dlho a pekne som si ju s ním kotúľal. "Thy si khamarath, a nhevadi zhe smrdhis, takh mhi esthe hodh", kňučal blahom behajúc za loptičkou ako blázon. Ako som sa tak pekne dostal k botičkám Bosorbaby Moniky vedel som presne ako odpútať Beninka. " Thak esthe hodh", kňučal a naozaj som hodil loptičky ňufákom pekne ďaleko až do druhej miestnosti. A potom keď za loptičkou zmizol aj Beninko som vykonal svoj veľkolepý plán.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Vedel som, že medzi tým ako som začal kakať do Monikiných topánok sa Beninko vráti a ešte raz som mu musel loptičku šupnúť do vedľajšej izby aby som svoje dielo dokončil i do druhej topánky. Potom, celý hrdý som sa posunul pod vešiak a keď pribehol Beninko tak som zavrčal a ten nechápavo sa pobral spať ležať na topánočky svojej panej. "Thy shi alhe si zhly Rehho a smrdhi to thu po hovinkhach. Tho u nhas nikhdy thak nesmrdhi, jha shom cisthotny phes." a už sa váľal na botičkách. "Sklapni debílku", zavrčal som.

 Ako prvá odchádzala vždy Monika. A ja som schúlene čakal čo sa bude diať. Do chodby prišla Monika s mojou a Beninko vystrelil z topánok vrtiac celým telom. Monika automaticky siahla po Beninkovi pri nohách, dala ho do tašky, zobrala si kabelku, zahasila cigaretu do popolníka čo držala moja a decentne vsunula nohy do topánok. A potom to prišlo. Rev, hystéria a nadávky. Moju naplo. Utekala na záchod. Monika zase očervenela, vytiahla Beniho z tašky a začala mu pchať nos do jej drahých topánok. Potom naplo na zvracanie aj ju, ale keďže bol záchod obsadený tak obsah žalúdku plného červeného vína zostal na podlahe v chodbe. Beni celý zafúľaný od hovien na mňa nenávistne pozeral a kňučal. Moja však vyliezajúc zo záchoda pozrela na mňa, potom na Moniku ktorá behala bosými nohami od hovien po dlážke plnej zvratkov a opäť na mňa. A potom moja opäť zvracala.
Posledné čo som zaregistroval bol vydesený pohľad dvoch ostávajúcich bosoriek v izbe, ktoré tiež jemne napínalo na zvracanie a Moniku ktorá hystericky odchádzala z bytu, nadávajúc, držiac Beniho na zátylku, ktorý sa vrtel ako práve ulovená ryba. A samozrejme susedov, ktorý jemne cez škáru svojho bytu sledovali toto celé predstavenie.
Moja, otvorila dvere na záchode a hystericky plačúc sa na mňa pozrela očami podliatymi krvou, zlosťou a nenávisťou. Jediné čo som spravil bolo, že som začal vrtieť chvostom, pribehol ku jej nohám nahodil hlúpy výraz držiac obojok v papuli a vydajúc zo seba nevinné "Hmmmpf"?

Michal Hrčka

Michal Hrčka

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Hviezdny pútnik, ktorý sa náhodou ocitol na zastávke menom - Zem, v nevhodnom čase a na nevhodnom mieste :o) Zoznam autorových rubrík:  DOTYKY SLOVSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu