reklama

Hľadám starú, na ktorej si môžem zajazdiť

Moj bývalý spolubývalý z VŠ mi poslal foto, aby som videl ako vyzerá jeho kar. Prasce, čo si práve pomysleli pri slovíčku "kar" na niečo iné, ako na auto, nech sa nad sebou zamyslia a spravia v rámci pokánia dobrý skutok, napr. prídu mi pokosiť trávnik. Tí, čo správne uhádli, že kar je domestikované engliš wort "car", sa nemusia kajať, ale ten trávnik mi môžu prísť pokosiť tiež. Z mailu sa na mňa šklebila bývalá kráľovná našich ciest, slečna Felícia, v súčasnosti nahradená novou kráľovnou, slečnou Fábiou. Zhodou okolností som s mojou manželkou práve preberal aké následky zanechalo na našej psychike dvojnásobné nedeľné zlyhanie nášej 105-ky.Pre objasnenie. V nedeľu sme sa vybrali k manželkinym rodičom, užiť si pohodový slnečný deň. Naládovali sme do nášho wagenu, ja, manželka, kočík, dcérka a 4 mesačný stroj na plač, kakanice, cikanice, a grcanice, Matúško. Naštartoval som ten Mladoboleslavský zázrak  a vybral sa v ústretí novým zážitkom. A že tých zážitkov teda bolo...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Po prejdení cca 200m som prišiel na odobočku na hlavnú. Brzda, spojka a ... nič. Škodovečka zafunela, a tíško zhasla. Ok bejby, nie je to prvý krát, pán doktor, máme tu existus. Tak poďme na to, otočím kľúčikom, no povedzeme že ten zvuk čo vydal štartér by sa dal nazvať "snaha". Ejha, len žiadnu paniku, pekne ešte raz. CHdžžžžžžžžžžž, asi tak by sa to dalo opísať, autori komiksov by našli určite kreatívnejšie vyjadrenie, nejaké absolútne nevysloviteľné zoskupenie hlások, v hovadskej žiarivej bubline, ale ja nie som autorov komiksov, takže toto musí stačiť.
Nervozita v aute začala povážlivo stúpať a vtedy to prišlo, malý spustil brutálny rev, na mňa pieklo to hnusné slnko, neznášam keď mi je teplo, neznášam keď mi je teplo v aute a absolútné neznášam keď mi je teplo v skapatom aute, ktoré šoférujem, za uchom sa snaží môj synátor dokázať že rev štartujúceho boeingu je vlastne celkom príjemný zvuk a ja neviem čo s tým všetkým spraviť. Moja veľmi výrečná dcérka to zaklincovala pokojným výhlásenim "Vidíš ocko, keby si si zobral náhradné baterky, nemuseli sme tu stáť!". No proste deti majú tú zvláštnu schopnosť posúvať hranice Váško sebaovládania...
Už verím že v kritickej situácii dokáže matka zdvihnút auto, pod ktorým leží jej dieťa, ja som bol v stave, že som mal chuť vystúpiť, zobrať ten šrot pod pazuchy a odkráčať.
Nebudem to natahovať ako Fico odvolávanie ministrov, nakoniec prišiel svokor, a roztiahol ma. Teda, roztiahol auto, v ktorom som sedel. Pokračujeme daľej v našom dobrodružstve, všetko ide ľahko, svištím si to šialených 40, vietor vo vlasoch, prote ízy rajd jak višitá, keď prichádza KRIŽOVATKA, dáme si repete, brzda, spojka a zase nič. Lenže tentokrát v strede križovatky, kde sa križuje hlavný ťah Žilina - Mikuláš, s ťahom Bystrica - Kubín. Rezignovane vystúpim, odtlačím, pokorne sa nechám znovu roztiahnúť, nejak sme sa konečne doválali k svokrovcom, vystúpim a skladám slávnostnú prísahu, že do mesiaca, resp, dvoch, JA pošlem fotku s naším novým rodinným miláčikom, ktorý nežerie granule, ale naftu alebo benzín.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takže ak má niekto na predaj svojho miláčika, je dobre živený, starý maximálne 8 rokov, v dobrej kondícii, a hodí sa pre rodinu s dvoma deťmi, a nechce zaň viac ako 5000 európských dukátov tak sa mi ozvite.

Marek Hubáček

Marek Hubáček

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Konzervatívny anarchista, cynická naivka, nemilosrdný altruista Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu