reklama

Hotel Grand je skutočne VEĽKÝ.

Minulý týždeň som potrebovala služobne vycestovať do Žiliny a tak som riešila dilemu ako a kedy vycestujem, či v ten deň ráno alebo prípadne deň vopred a prenocujem v Žiline?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Mala som dilemu - vstať ráno o tretej, o štvrtej nastúpiť do vlaku a vystúpiť o pár hodín v Žiline na stanici nevyspatá a pokrčená, ale potom som si povedala, že som nikoho nezabila a tak som vycestovala o deň skôr, s tým, že sa dobre vyspím, osprchujem a ráno budem na jednaní svieža.

Keďže vlakom som už necestovala dosť dlho, bola som celkom príjemne prekvapená. V rýchliku ohlasovali stanice v slovenčine aj v angličtine, zabávala som sa najmä na anglickej verzii: we are approaching Štrbááá. Desať sekúnd ticho. Stejšn. Hlásateľovi zrejme nikto nepovedal, že Štrba je s krátkym a na konci. Pri každej stanici som dúfala, že po výdychu a niekoľko sekúnd trvajúcej pauze povie hlásateľ niečo iné, ale ani raz sa nepomýlil. Poprád..................Stejšn.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vystúpila som na stanici a išla podľa inštrukcií stále rovno, cez Mariánske námestie. Žilinčania mi poslali odporúčania na blízke hotely. Keď som si našla recenzie na prvý hotel, niektorí ubytovaní hostia písali, že v tom hoteli bolo hlučno, tak som si vybrala druhý v poradí - hotel Grand a urobila som dobre. Hotel je priamo v centre mesta a preto je odtiaľ všetko blízko. Pýši sa svojou históriou, ktorá je znateľná najmä v ubytovacej časti, reštaurácia je moderná a presklená a zrejme najpodstatnejšími zmenami prešli priestory skvele vybaveného wellness. Najväčším aktívom Grandu sú však jeho zamestnanci.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dosť veľa cestujem, ale milé správanie a prístup personálu, ktoré je bežnou záležitosťou v zahraničí, na Slovensku zažívam iba málokedy. Väčšinou si len povzdychnem nad tým, že my Slováci sme zrejme z histórie príliš hrdý národ na to, aby sme druhým slúžili a preto služby jednoducho robiť nevieme. Grand je však jednou z výnimiek, ktorá potvrdzuje pravidlo a to aj v porovnaní s hotelmi v Bratislave, ktoré majú o nejakú tú hviezdičku viac. Nie som špecialista na turistický ruch, takže nehodnotím či je dobrá značka kávy, ktorá je na izbe k dispozícii, francúzskej kozmetiky v kúpeľni alebo je dostatočný počet kanálov na prepínanie v televízii. K šťastiu mi stačí čistá izba (skrine bez vrstvy prachu a kúpeľňa bez plesní ) mäkký nevyležaný ( dôležité! ) matrac na posteli, fungujúca sprcha a wi - fi. To všetko hotel Grand má a ešte niečo navyše. Milý a vľúdny personál, ktorý vám ochotne poradí a pomôže - a to aj keď ste sa ubytovali iba na jednu noc. Ktorý vás obslúži bez toho, aby ste mali pocit, že ich otravujete. Ktorý vám s úsmevom odpovie na všetečné otázky typu: ako sa dostanem do banky X alebo kde je tu najbližší stánok PNS, kde sa dajú kúpiť noviny. Ktorý vám poradí, ktoré služby sú vo wellness pre ubytovaných hostí zadarmo. Jednoducho, ktorý sa k Vám správa, ako keby ste boli prinajmenšom monacká kňažná na cestách, takže sa cítite byť vítaný a dôležitý. Hotel Grand v Žiline znamená vysokú kvalitu za vysokú cenu. Hotel Grand je skutočne VEĽKÝ. Nie rozlohou, veď má iba tri poschodia:)

Michaela Hustá

Michaela Hustá

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  9x

Pracujem ako personalistka v jednom nemenovanom výrobnom podniku. Vo voľnom čase rada cestujem a čítam knihy. Som utopistka s občasnými sklonmi k tvrdohlavosti a zachraňovaniu sveta. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu