reklama

Vážený pán prezident Slovenskej republiky

V nedeľu 12.11.2012 som náhodou pozerala večerné správy na nemenovanej TV stanici. Od včera premýšľam ako napísať článok k vášmu výstupu, ktorým ste jasne dali na zreteľ a nie prvý raz, čo pre vás znamená vystupovanie vládneho činiteľa voči občanom štátu, ktorý zastupujete. Síce po internete kolujú o vás rôzne názory, no stále som dúfala, že prezident nášho štátu nie je iba nasadená figúrka, ktorá nemá základné znalosti slušného správania. Prepáčte mi tú trúfalosť voči vám, ale je odzrkadlená iba tým, aká je vaša vlastná trúfalosť, voči mne ako občanovi tohto štátu. Moje slušné vychovanie mi nedovolí povedať ani tomu poslednému bezdomovcovi, že je analfabet a to ani v súkromí, nie to na verejnosti, pred celým štátom do kamier televízie. Vy očakávate, že za vami budú stáť občania tejto krajiny. Ako sa vraví " Aký pán, taký krám", čo znamená, že môžete očakávať jedine to, že vám ľudia budú oplácať vaše správanie voči nim.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Podľa mňa ak sa raz novinár, či reportér pýta na niečo, čo ho zaujíma, nepýta sa to pre srandu králikov, ale aby občanom tohto štátu dal určité informácie, ktoré sa pýta na kompetentných miestach. Ak nazvete reportéra Analfabetom, odkazujete nám Občanom..."čítajte vy analfabeti".

Keby sme mali mať ako jediný informačný kanál papierové noviny, tak budeme čítať iba tie noviny. Nakoľko máme aj internet, aj televíziu a rádio, radi si vypočujeme aj túto formu správ. No väčšinou sa stane, že ako vy, tak i ostatní vládni činitelia nie sú ochotní nám poskytovať informácie akéhokoľvek druhu. Mám za to, že ste sa naučili buď občanom oznamovať alebo veľmi často používať vetu, že nemáte kompetencie momentálne poskytnúť informácie. Tak by ma zaujímalo, kto tu má potom kompetencie niečo s nami riešiť?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nezávidím vám vašu funkciu a určite by som nechcela byť na vašom mieste, nakoľko byť piatimi miliónmi občanov ako ostro sledované vlaky, by som nezvládla. No mám pocit, že ani vy svoju funkciu nezvládate tak ako sa na reprezentanta tohto štátu patrí. Nechápem načo a ako by tu mala medzi ľuďmi vládnuť akákoľvek forma úctivosti, súdržnosti, úprimnosti a tolerancie, o láske k človeku či životu ako takému, keď hlava štátu nám ukazuje, že si môžeme nadávať, môžeme sa neznášať, do práce chodiť nahnevaní, roztržití, môžeme robiť prešľapy....to, čo sa však za tieto prešľapy stane bežnému Analfabetovi sa hlavy štátu netýka.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pán prezident prosím vás, čo keby ste prestali urážať novinárov a reportérov a tým aj nás občanov za to, že si robíme svoju prácu? My vás tiež neurážame za to, že si robíte svoju. Ak už ste sa raz rozhodol byť prezidentom, tak sa podľa toho prezentujte alebo tu naozaj každý robí všetko iba pre peniaze, ktoré si nakoniec aj tak do hrobu nevezme?

Naozaj potrebujeme na tomto svete tú nevraživosť,nenávisť, ľahostajnosť a závisť, ktorá spôsobuje úpadok ľudstva ako takého?

Tento článok nemusí hnúť svetom, nemusí hnúť ani prezidentom, no mne sa zažiadalo ho dať von, nakoľko možno som ANALFABET a neviem čítať, ale napísať svoj názor viem.

Renata Ifková

Renata Ifková

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek, ktorý nesmierne rád píše. Som občan tohto štátu a som súčasť tejto zeme. Mojim snom bolo vydať knihu a ten sa mi splnil, mojim snom bolo písať čokoľvek čo ma napadne a to robím. Zoznam autorových rubrík:  VzťahyZdravieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu