reklama

Pripavte si homeopatickú polievku

Ak sa vám zdá príliš náročné (finančne i inak), obracať sa na skutočného homeopata, pripravte si aspoň domácu homeopatickú kuraciu polievočku. Recepty rád prenechám.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (27)

Polievka na každý deň. V kotlíku, stačí tak 50 litrov, si zvaríte čistú pramenitú, alebo aspoň studničnú vodu v mieste, kde svieti slniečko. Do cesta slnečných lúčov povesíte bio-kurča, aby jeho tieň dopadal na hladinu vody, ktorú udržujete vo varu aspoň 20 minút. Takto si pripravíte esenciu na homeo - polievočku, pozor, je mimoriadne silná ! Samostatne si zvaríte čistú vodu na potrebné porcie polievky a do vývaru nakvapkáte po jednej kvapke esencie, jedinci so silným žalúdkom si môžu dať kvapky dve.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Polievka sviatočná. V prvej fáze sa esencie pripravuje podľa predchádzajúceho receptu. Po 20 minútach kurča odložíte a do lúčov povesíte niečo zeleniny: mrkvu, petržlen, zeler a v príprave esencie pokračujete. Porcie z tejto esencie sú výživnejšie, samozrejme zelenina by mala byť bio !Dobrú chuť !

Vzniká otázka, čo s odpadom, s kurčaťom, keďže jeho energia celá prešla do esencie. Doporučujeme uvariť pre psa.

Imrich Lencz

Imrich Lencz

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladé roky som prežil na Slovensku, aspoň takto sa chcem po skoro 60 rokoch vracať do miest a k udalostiam, ktoré ma sčasti formovali, pokračovať potulkami životom. A keďže celý môj život bol spojený s energetikou, dovolím si niečo poznámok i z tejto oblasti. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu