reklama

Vylepšený dizajn blogov a koniec označenia VIP

V nadväznosti na prechod na nový administračný systém portálu blog.SME.sk z leta tohto roku pre Vás prinášame ďalšie vylepšenia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (21)

Naprieč celým webom SME.sk postupne vizuálne zjednocujeme autorské profily. Preto došlo aj ku zmene profilov blogerov, ako v článku tak aj na samotných stránkach autorov. Naším zámerom je zvýšiť ich prehľadnosť, upriamiť pozornosť na funkcionalitu odberov a vylepšiť používateľskú skúsenosť na obrazovkách smartfónov.

Lúčime sa s označením VIP a pomáhame zviditeľňovať Populárnych blogerov

Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli zrušiť označovanie VIP bloger. Viedlo nás k tomu viac vecí. Toto označenie historicky dávali priamo administrátori blogov a neexistovali k tomu žiadne transparentné pravidlá. Vždy to stálo na zvážení adminov a toto označovanie následne niesli desiatky blogov, ktoré po čase už neboli aktívne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Preto sme sa rozhodli zostať už iba pri označení Populárny bloger. Ide o blogera, ktorý má 100 a viac odoberateľov svojho blogu. Pre populárnych blogerov sme vytvorili aj samostatnú rubriku:

Obrázok blogu

Taktiež, vo svojich štatistikách už každý bloger uvidí, koľko má odoberateľov a koľko mu chýba, aby sa stal Populárnym blogerom.

Obrázok blogu

Prémiové blogy a nová rubrika

V poslednom rade, ku zrušeniu označenie VIP nás viedli aj nové Prémiové blogy. Ide o autorov, s ktorými administrátori Blog.SME.sk nadväzujú s nimi úžšiu spoluprácu. V spolupráci s nimi chceme prinášať prémiový obsah, ktorý by ste si nikde inde na slovenskom internete neprečítali.

Prémiové blogy prešli výraznou vizuálnou zmenou, keď vyšli v novom "wide-form" šate. Všetci prémioví blogeri a ich texty sú radené už aj v rubrike Prémiové blogy. Za poslednú dobu sa ku nám pridalo viacero prémiových blogerov, ktorí u nás začali písať a veríme, že oceníte ich obsah.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Matúš Sarvaš - Krádeže, vlámanie a drogy u mladistvého. Verdikt súdu? Napomenutie a dohľad (Prípad prokurátora)

Valentína Sedíleková - Komentujete vzhľad druhých ľudí? Ubližujete im viac, ako si uvedomujete

Na záver

V krátkej budúcnosti plánujeme priniesť ešte niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré projekt Blog.SME.sk ešte o čosi zlepšia.

Ak by ste mali záujem stať sa prémiovým blogerom alebo by ste sa s nami radi podelili o Vašu spätnú väzbu, môžete napísať priamo produktovému manažérovi projektu Blog.SME.sk - peter.nagy@petitpress.sk

Ďakujeme za Vašu priazeň!

Tím Blog.SME.sk

Informácie o blog.sme.sk

Informácie o blog.sme.sk

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  28
  •  | 
  • Páči sa:  58x

Správcami blogov sú Peter Nagy a Matúš Paculík. Ak máte nejakú otázku, alebo by ste sa chceli stať prémiovým blogerom, pošlite mail na adresu blog(at)sme.sk. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenáblog.sme.sk

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu