reklama

V mojom svete

Tak nazývam projekt, ktorý sa mi podarilo pripraviť s kapelou. Je to vyznanie, alebo ak chcete príbeh jedného človeka z mnohých. Je mojou paradigmou v kocke, toho kým som a kam idem. A čo je najdôležitejšie, stále formovateľnou, hoci jadro a koncept už mám.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Blogovanie považujem za nadstavbu spomínaného projektu a nástroj zdieľania sa so svojimi pozorovaniami a presvedčeniami. Aby som upresnil...nepíšem "múdrosti" aby som niekoho presviedčal, ale aby som ventiloval svoj svet a explicitne formuloval myšlienky. Častokrát kvôli sebe samému. A tiež ponúknuť alternatívu pre čitateľa, či by nemohlo byť to či ono ináč - samozrejme na základe subjektívnych kritérií a hodnotenia.

A ak sa podarí aj to, že sa niekto na druhej strane zasmeje, pochopí, alebo prijme akýkoľvek pozitívny úžitok, budem len rád a aj moje písanie našlo ďalší a zrejme objektívnejší rozmer, ako len môj svet.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tak priatelia, na úvod toľko a uvidíme, čo zo svojho sveta poodhalím niekedy nabudúce....

Ivan Malý

Ivan Malý

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...nepoznám hranice, len myšlienkové pochody, ktoré sú občas pre mňa tak revolučné, že ma premieňajú v lepšieho človeka. Zoznam autorových rubrík:  ManželstvoVzťahyMyšlienkyZo života...SúkromnéČo ma živí

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu