reklama

Pán Putin - neprejdete Ukrajinou !!

Tak ako hymnická pkeseň "Strana agromnaja!". tak sa dnes Ukrajinou valí iná - Andrija Hlivňuka "Hey, Hey"@Pink Floydu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Pieseň, pred ktorou si zatvárajú oči a uši aj naši Slováci. Objavil som ku náhodou až dnes na YOUTube. Plakal som od dojatia ako malé dieťa. Čakal som, ktorá veľká hudobná skupina zabojuje za Ukrajinu. Stala sa ňou skupina Pink Floyd a spevák Andrij Hlivňuk. Má názov Hey,Hey a je dokonalá. Kandidát na cenu Grammy za hudobné produkcie roku 2022! Ako a dodnes aktívny člen Hippies jej dávam svoj hlas. Zaslúži si maximálne oceneniu ako vojnový protest song. Ako kedysi Bangladéš od Beatles. Abo produkcia Joan Baezovej či nobelistu Boba Dylana. Či hymna hipíkov San Francisco od Steva Mc Kenzieho či Cray Baby od Janis Joplin. Či americká hymna v podaní Jimmyho Hendrixa na koncertoch vo Woodstoku v šesťdesiatom ôsmom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Deti kvetov žijú a vyjadruj masový odpor voči vojne na Ukrajine a sme za mier na našej Modrej planéte všetci, hádam okrem Putina a jeho bojúvky supov generálov Ruska. Proti vojne na Ukrajine. Ukrajina je - "Krajinou vychádzajúceho slnka" sveta ako odznelo v piesni Animals už v roku 1964. Teda pred 58 rokmi z úst speváka Erica Burdona.

Vypočujte si aj piesne legendárneho Karola Kryla Bratříčku! Veličenstvo Kat či Zprávu z tisku - protestsongy na ruskú inváziu vojsk Waršavskej zmluvy v roku 1968 či hymnu Nežnej 1989 -Ivana Hoffmana "Sľúbili sme si Lásku, Pravda zvíťazí" od Tublatanky či Holubí dúm J. Schlesingera. Poctu básnikom od roba Grigorova alebo Koloseum Mariky Gombitovej.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pozrite poľský veľkofilm Katyň Jerryho Vajdu a budete takmer v absolútnom obraze o zverstvách Rusov v Buči a iných mestách a dedinách súčasnej Ukrajiny. Do toho. priatelia. Sláva Gerojám Ukrajiny! Ukrajiny a jej hrdinského ľudu. Georjám sláva !!!!

Pán Putin by ju mal počúvať - pieseň Hey, Hey...- 100-krát denne.

prosocJoker Ivan Olejár PhVKI; Prešov, 8. apríla 2022; YouTube; / Pink Floyd Hey, Hey !!!! Odporúčam vypočuť každému.

Ivan Olejár

Ivan Olejár

Bloger 
  • Počet článkov:  984
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som kritický, no zvyčajne naznačím, či priamo ponúknem riešenie problému. Rád totiž projektujem. Dokonca donedávna, kým ma neodstavili slovenskí demokrati, som ho aj vyučoval deti a školskú mládež veľmi aktívne. Presnejšie - učil som ju tvorivo mysleť, vyjadrovať a obhajovať svoje publikované názory, konanie a presvedčenie. To sa dnes v špinavom svete, nás dospelákov nenosí a hlavne nehodí. A preto som v malom školstve SR . dva roky pred dôchodkom dolietal až ták, že som sa komplexne zdravotne i osobnostne dezintegroval, po našom - zrútil Postupne sa uzdravujem a veľmi mi pri tom pomáha práve činnosť blogera. Fakt, že sa môžem s Vami podeliť o denne zažívanú realitu. Hlavne v SR! Som katolícky veriaci, absolvent 4 úspešných VŠ štúdií i držiteľ výučného listu v profesii stolár. Som aj laický teológ - absolvent RKCM bohosloveckej fakulty UK v Bratislave. Život ma neraz poriadne vyfackal , no náš Pán zároveň podržal. Vďaka Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu