reklama

Hodina technológie

Sedím si v škole a strašne sa nudím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Práve začína hodina technológie. Už prišiel aj profesor s doprovodom troch mojich spolužiačok. Hneď utekajú na miesta a k profesorovi utekajú tí čo tu neboli alebo sa zase nenaučili. Samozrejme, že všetkých ospravedlní.

Už ma to naozaj nebaví. Ja musím ísť odpovedať vždy a oni sa z toho vždy vyvlečú. Ale čo narobím keď som už raz taká?

Aaaaaa už začína vyberať super dobrovoľníkov. Prešiel prvých 5-tich a stále nikto neodpovedá. Našťastie to skončilo pri F. Ide Veronika. Snaží sa ešte vyhovoriť ale už je jej to nič platné. Smola. Stále ju trápi ďalšími otázkami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ešte že mňa vyvolal už včera. Aj keď som dostala 3. No i tak som spokojná. Veď nato že som sa do toho ani nepozrela tak to nie je také zlé.

Zase ako obyčajne, ho nikto nepočúva. Veronika sa stále snaží, ale nejde jej to. Usmieva sa ako to ide. No tak ako? Čo jej dáme? No bude to 2!! To snáď nie je možné. Zvládla to.

Vyvoláva Tomáša. Samozrejme, že nejde. Ale, ale čo to? Predsa len ide skúsiť šťastie. Prichádzajú dievčatá z bufetu. Plné ruky keksíkov pre celú triedu.

Všetci sa rozprávajú. Hrajú sedmu. Počúvajú mp3 a telefóny. Papajú zvyšky desiatej. Nech im to už neťaží tašku. Veď za chvíľu končíme. Ešte bude anglina a potom hurá domov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Všetci už od začiatku školy nemyslia na nič iné, len nato kedy pôjdu domov. A samozrejme, že aj ja. Monika si robý bublinky zo žuvačky , profesor prehovára Tomášovi do duše, ale aj tak to nemá žiaden efekt.

 A je na rade ďalší Tomáško. Ten niečo aj vie. Ešte že tak. Inak by to bolo zase za 5. Dievčatá rozoberajú víkend, chalanov a papajú školské rohlíky so zemiakovým šalátom.  

Monika už zaspáva. Janka si hojí ranu čo si uštedrila na telesnej. Padla pri behu na betón a je cela pooškieraná. Ostala tam ležať ako rozpľasknutá žaba.

Už   aj mne sa zatvárajú očká. Som niaka unavená z celej tej školy. Každý deň to isté. Ráno vstať, obliecť sa, ísť na zastávku, čakať na bus, ísť do školy, počkať na bufet, kúpiť si raňajky a desiatu, nájsť si triedu , niečo sa cez prestávku naučiť a možno ma aj vyvolajú. Čo by nemuseli. Keď sa tak nestane som rada. Ale ak náhodou tak sa snažím niečo vykoktať. Kanec školy. Ide sa k ocinovi, alebo na niaky ten krúžok, či domov. A takto každý ten.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ani neviete aké je to vyčerpávajúce.

 Tak a teraz nám odpovedá Vierka. Je strašne vážna takže sa to asi učila. Krásne odpovedá. Zato bude určite jednotečka. Ešte sa troska pousmeje, zaklipká očami a je to tam. Samozrejme že za jedna. Veď ani sme nepochybovali.

Vyvolal Romana. Ten hneď prišiel. Aj som sa čudovala ale ten je už pripravený. Hneď ukázal priepustku domov a už uteká preč.

Profesor nič nezmôže.

A už je to tu.

Huraaaaa.

Zvoniiii.

To je tak úžasný zvuk. Konečne.

To si ani neviete predstaviť. Ten pocit čo zažijeme keď zvoní.

 Dovidenia. Dovi. Majte sa.....  

iveta kováčová

iveta kováčová

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Iva.Som z Nitry.A som uplne obycajne dievca ktore sa už teší čo všetko vám sem napíše. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu