reklama

Priznanie Marion Jones

V roku 2007 Marion Jones sa priznala k používaniu steroidov. V emotívnom prejave pred televíznymi obrazovkami sa priznala že klamala federálnym agentom, požiadala o odpustenie, oľutovala svoj skutok a oznámila svoj odchod z atletiky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Pasáž, v ktorej sa Marion Jones priznáva:

"And so it is with a great amount of shame that I stand beforeyou and tell you that I've betrayed your trust. I want all ofyou to know, that today, I've plead guilty to two accounts ofmaking false statements to federal agents. Making these false statements to federal agents was increadibly stupid thing for me to do. And I am responsible fully for my actions. I have no one to blame, but myself for what I've done. "

Voľný preklad:

A takto stojím veľmi zahanbená pred vami a oznamujem vám, že som zradilavašu dôveru. Chcem aby ste všetci vedeli, že som sa dnes priznalaku dvom klamlivým tvrdeniam pred federálnymi agentmi. Bola to odo mňaveľká hlúposť klamať agentom. Som plne zodpovedná za svoje činy. Nemôžemnikoho obviňovať, iba seba pre to, čo som spravila.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V roku 2004 Marion Jones dobrovoľne podstúpila testna detektore lži. Test vykonal certifikovaný examinátor, bývalýagent FBI, Ronald R. Homer. Test prebiehal v kancelárii právnikaMarion Jones. Marion Jones testom prešla. Homer uviedol, že výsledkyposlali inému certifikovanému examinátorovi, ktorý dospel k rovnákemu záveru.

Zdroje:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_R9esnDzp0
https://antipolygraph.org/blog/?p=166

Ján Bodnár

Ján Bodnár

Bloger 
  • Počet článkov:  48
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Živím sa písaním. Zoznam autorových rubrík:  Knihy101010101010janeObčianske zrkadloSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu