reklama

Protest proti policajnému zásahu

V sobotu, 9.3. 2013, uplynie rok odo dňa, keď polícia zaútočila na bezbranných demonštrantov pred budovou parlamentu. Veľa ľudí pri tom bolo zranených. Od pádu totalitného režimu ide možno o najväčší zásah do práv a slobôd občanov Slovenska.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Myslíme si, že tento útok štátnej moci na ľudí je zločinný rovnako, ako bol útok na ľudí pri Sviečkovej demonštrácii 25. marca 1988 alebo zásah zo 17. novembra 1989 na Národnej triede v Prahe. Dnešnou akciou si tento policajný útok proti slobodným občanom pripomíname a vyjadrujeme voči nemu dôrazný protest.

S takýmto odkazom budeme v piatok protestovať pred Ministerstvom vnútra na Pribinovej ulici. Spolu so svojimi kolegami budem predbudovou ministerstva od ôsmej hodiny ráno. Plánujeme rozdávaťletáky, informujúce o tomto policajnom zásahu. Zároveň budemepokračovať v zbieraní podpisov pod petíciu za Lepšie Slovensko.O 14:30 sa presunieme pred Generálnu prokuratúru, kde si pripomeniemenečinnosť prokuratúry v najzávažnejších korupčných kauzách. Protest ukončíme na mieste zásahu na Zámockej ulici symbolickýmzapálením sviečok. Program protestu sa nachádza na stránke www.ogp.sk .

Ján Bodnár

Ján Bodnár

Bloger 
  • Počet článkov:  48
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Živím sa písaním. Zoznam autorových rubrík:  Knihy101010101010janeObčianske zrkadloSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu