reklama

Shure, Sennheiser, Koss a môj Apacer

Narazil som na maličký problém, pomôžete mi?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Keď zaspávam, vstávam, pracujem, alebo vykonávam akúkoľvek činnosť, stále počúvam hudbu. Hudba je neodmysliteľná súčasť môjho a určite, aj vášho života. Hudba ma povzbudí, ak to potrebujem, pomôže si človeku oddýchnuť a veľa, veľa iného.

Onedlho bude tomu 2 roky čo som si kúpil slúchadlá KOSS Spark Plug, ktoré posunuli moje hranice kvality počúvania hudby. Bol to rozdiel oproti slúchadlám iných značiek, ktoré som dovtedy mal možnosť otestovať. Zvuk a držanie v uchu bolo excelentné. Nevypadávali z ucha pri každom otočení hlavy a takmer dokonalo izolovali vonkajší hluk. Pamätám si, keď som si ich kupoval, tak som ešte používal staručký Philips mp3 discman. Ktorý som neskôr vymenil za Apacer Steno AU524 . Potreboval som niečo maličké, štýlové, nabíjateľné cez USB a hlavne aby display ukazoval všetko potrebné. Apacer Steno AU524 spĺňal všetky moje požiadavky. V balení boli 2 kusy slúchadiel, ktoré som po 15 sekundách počúvania zbalil a odložil do krabice.

KOSS Spark Plug

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu































Apacer Steno AU524

Obrázok blogu







Niežeby som nebol spokojný s terajšími KOSSami, ale niečo pred týždňom sa mi podarilo káblik pri ľavom slúchadlu poškodiť. KOSS ma síce doživotnú záruku, ale chcem už niečo nové. Samozrejme tieto dám reklamovať a budem ich používať „možno“ ďalej. Teraz som sa, ale sústredil na Shure E2c a Sennheiser CX300 . Asi najviac zrovnávané slúchadlá na net fórach. Cenovo sú prístupné a podľa iných aj kvalita zvuku je dobrá. Ak budú podávať hudbu minimálne tak dobre ako moje terajšie KOSSi, tak budem spokojný.

Sennheiser CX300

Obrázok blogu






















Shure E2c

Obrázok blogu





Teraz ten maličký problém. Našiel som viac než dosť e-shopov na tieto slúchadlá, ale ani jeden obchod, kde by som si ich mohol vyzdvihnúť osobne. Ak ste si náhodou tieto slúchadlá všimli niekde v Bratislave dajte mi prosím vedieť v diskusii, alebo priamo na môj mail. Vopred vám ďakujem.


Ján Janec

Ján Janec

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Časom zistíte kto som... Zoznam autorových rubrík:  InternetHryCestovanieSoftwareSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu