reklama

Bojí sa Radičová Mikloška?

Prečo sú zo strany volebného tímu zatiaľ iba útoky na Františka Mikloška? Prečo rovnako urputne nebojuje proti Gašparovičovi, Martinákovej a ostatným smiešnym kandidátom? Naozaj sa bojí Mikloška až natoľko, že je pre ňu dôležitejší boj o Mikloškových voličov a nie o Gašparovičových?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Zatiaľ to vyzerá, že František Mikloško má najväčšiu šancu stať sa súperom Radičovej do druhého kola, aspoň tak to vyzerá so správania sa volebného tímu Ivety Radičovej. Zatiaľ som z jej strany nezaznamenal žiadny poriadny pokus o získanie voličov terajšieho prezidenta, až na kritizovanie jeho správy o stave republiky.

Namiesto toho neustale útočí na tých, ktorí si ju dovolia kritizovať, prípadne ktorí slobodne prejavujú svoj názor. Vyzerá to, že kvôli sledovaniu aktivít biskupov sa volebný tím ešte dokonca naučí chodiť do kostola na kázne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Naozaj má Mikloško toľko potenciálnych voličov, že sa na nich oplatí obetovať toľko času? Pokiaľ by to bola pravda, Mikloško je zvoliteľný za prezidenta, napriek tomu čo nám tvrdia prieskumy nezávislých medií.

Mikloško je pre Radičovú nebezpečný ešte z jedného dôvodu. Pokiaľ by prešiel do druhého kola, je ako človek nezaťažený minulosťou a stále s rovnakými názormi jasný kandidát na prezidenta. Je jedno či by stál proti Gašparovičovi alebo Radičovej. Konzervatívni voliči majú menší problém zmobilizovať sa ako liberálni. Preto sa Radičová snaží zo seba urobiť ublíženú kresťanku, čo sa divím že liberálnym voličom nevadí. Ale keďže účel svätí prostriedky, ako vyznávajú, nič sa im nestane, keď na konzervatívnych voličov zahrajú divadielko o svätej a tolerantnej Ivete.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Médiá si všimli z úst kňazov a biskupov iba odsudzovanie Radičovej. Škoda, že si nevšimli, že tým boli zároveň odsúdení aj iní kandidáti, napr. Gašparovič známy svojim prezliekaním kabátov. Keby sa hlbšie zamysleli, všimli by si to. Ale to im nevyhovuje, pretože im niekto siahol na ich liberálne hodnoty, ktoré sú podľa nich jediné správne a nie klasické morálne hodnoty, ktoré hlása "stredoveká zaostalá tmárska" RKC.

Svet a s ním aj Slovensko sa rútia do záhuby na základe morálneho úpadku. Mali by sme si zvoliť prezidenta, ktorý pozdvihne morálku a hodnoty spoločnosti, nie prezidenta, ktorý bude reprezentovať relatívnosť morálnych hodnôt.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

P.S.: Pre tých, ktorí by chceli vyčítať, že útočím iba na Ivetu Radičovú:

Ivan Gašparovič je osobne zodpovedný za nástup Mečiarizmu ako jedného z najhorších obdobií SR. Svojim účinkovaním na čele parlamentu za Mečiarovej vlády sa maximálne dehonestoval, vyhodením poslanca Gauliedera z parlamentu sa ako právnik sám vzdal akéhokoľvek nároku hodnotiť a podpisovať zákony SR. Preto je voliť Ivana Gašparoviča činom, za aký sa môže každý volič hanbiť.

K ostatným kandidátom sa vyjadrovať nebudem, nesúhlasím s ich názormi a nebudem ich voliť, pretože nechcem aby reprezentovali moju vlasť.

Budem voliť Františka Mikloška, jediného kandidáta v týchto voľbách, za ktorý za to stojí!

Ján Hajduch

Ján Hajduch

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Chce sa naučiť písať aj pozitívne. Zatiaľ mu to nejak nevychádza... Zoznam autorových rubrík:  VedomieBezvedomiePozitívnoFotoDo osieho hniezdaNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu