reklama

Trápnosť pani doktorky, a tiež TV JOJ.

Tak "čumím" na tie správy v JOJ-ke až zabudnem zatvoriť ústa. Tak si predstavte: Jedna nezodpovedná matka kdesi na východnom Slovensku nedala "povinne" zaočkovať päť maloletých detí. A počúvam ďalej. Pani redaktorka s teatrálnym výrazom v tvári poučuje: " na niektoré choroby neexistuje liek a bez očkovania môžu skončiť smrťou." Áno, áno, áno. Však to všetci normálni vieme. Klik: záber na elegantnú pani doktorku. Pani doktorka ilustratívne ukazuje zdravotné záznamy milých detí a hovorí: "Už sme skúšali všetko, aj sociálny úrad, ale nič nepomáha" Klik: záber na mamičku s piatimi deťmi. Mamička hovorí: " nemám pri kom nechať ostatné deti, ak by som išla na očkovanie." Apropo, mamička je rómka. Má smolu. To sú tie "nezodpovedné matky", ako keby všetky biele boli zodpovedné. A nebude to trochu inak? Ktovie, možno matka nemala peniaze na autobus, a ani na tých mizerných 20 korún pre lekárku. A.... zajíma to niekoho? Veď je to len "rómka" aj so svojimi deťmi"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (80)

Ale vráťme sa k tej pani doktorke.

Tak sa strašne snaží, len výsledok nevidieť. Aj ten sociálny úrad navštívila, a nič nepomohlo. Prepáčte mi, len ma to tak napadlo, čo keby pani doktorka zobrala zdravotné záznamy detičiek aj so svojou zdravotnou sestrou, naštartovala popoludní auto a šla navštíviť svojich malých pacientov. Zoberie krásny lekársky kufrík z pravej kože aj so všetkými potrebnými očkovacími látkami a deti zaočkuje priamo na mieste. Ahá, pani doktorka nemá auto.

No nevadí, však to riešil aj sociálny úrad. Tak tam zájdeme. Či koľko takých rodín má pani doktorka? Ak viac, o to väčší dôvod na návštevu, a zaočkuje aj celú osadu, ak sú jej poistenci. Však berie za nich peniaze, či nie?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tak pani doktorka prednesie svoj prejav. Na sociálke je iste nejaké služobné auto. Teraz ho môžu použiť aj na niečo iné, ako na nákupy pracovníčiek v supermarketoch. ... ...a ona je rómka????

Ách nevieme.., asi sa nedá. Nuž, ale pán starosta či primátor mesta kde tá rómka žije predsa nechce, aby umierali malé deti na skoro archaické choroby?!

Pani doktorka isto dvihne telefón a chce to riešiť....ale čo to, kto jej to zaplatí? Ale nakoniec, možno starosta pomôže a aj tých mizerných dvadsať korún nakoniec dostane.

Áno, pani doktorku radi odvezú... á to k tým cigáňom idete? ...auto je práve pokazené. A tak môžeme pokračovať ďalej. A hľadať a hľadať a hľadať to, čo ak nechceme nájsť, tak nenájdeme. A ten parfém pani doktorky som cítil aj cez obrazovku, taký asi rómka nemá. Nuž, nie všetci sú vyvolení.....

Daniel Jankech

Daniel Jankech

Bloger 
  • Počet článkov:  64
  •  | 
  • Páči sa:  387x

Aktívny občan v permanentnom súboji s negatívami súčasnej spoločnosti. Stále trochu disident. Autor publikácií: Sedem dní v bielom koncentráku.(1994) Volajú to medicína. (2001). Prvý otec pri pôrode v ČSSR (1988) Liberál a feminista v nohaviciach. Tiež trochu skladateľ, textár, hudobník, spevák a basgitarista. Skúste moje najnovšie hity.:-) Zoznam autorových rubrík:  PRÁVA PACIENTAPODNIKANIEZAMYSLENIEŠKANDÁLSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu