reklama

Raz ma smiech prejde

Keď som sa rozhodol, že si založím vlastný blog, sám pre seba som si sľúbil jednu vec. Nebude sa rýpať v politike, momentálne je to svinstvo maximálneho kalibru, do ktorého by som neštuchal ani metrovou olovenou trubkou. A predsa.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Ono to inak zrejme ani nešlo. Nebudem nič skrývať, nehanbím sa za svoj názor. Fica považujem za úbohú figúrku, ktorá nemá žiadnu budúcnosť a som radšej, keď len melie ústami a radšej nekoná. Čo v konečnom dôsledku znamená, že si v mnohých prípadoch do úst, ale mám ho rád, lebo je tvrdohlavý a dokáže len sľubovať. Najvtipnejšie situácie však v poslednom čase zažívam pri vystúpeniach váženej nemenovanej ministerky sociálnych vecí a rodiny, pani Tomanovej. Skôr ako plač, ma však chytajú záchvaty smiechu, z ktorých ma buď raz tak tresne o zem, že si minimálne zlomím nejakú končatinu a skončím u nemenového ministra zdravotníctva alebo mi roztrhne bránicu. Och. Z nealkoholického piva do teplého nealkoholického piva. Dobre, niekto má rád svoju audinu a je arogantný maximálne možnou mierou. Dobre, rušíme pilier, pretože to nemôže podľa chorej hlavy fungovať. Dobre, manager alebo manažér v nejakej tej firme, ktorá má dlhy a boli tam dotácie. A jednoducho guláš, na ktorom si zgustli novinári. Dobre, beriem. Keď je niekto neschopný, robí si problémy sám a raz na neho, v tomto prípade na ňu, dôjde rad a niekto ju nakope do miest, kam sa nikto pozerať nechce. Dobre, skutočne to prežijem, hoci ide o vážne prehrešky, avšak čo ma zarazilo, bola veta, že pani Tomanová začne okolitých novinárov žalovať. Respektíve tých, ktorí toto „klamstvo" šírili a ktorí sa jej chceli na klamstvo čokoľvek spýtať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Eh, trochu ma to nadchlo, pretože keď je už niekto minister (akéhokoľvek rezortu), mal by svoje slová zvážiť, pretože prezentuje nielen seba, ale aj štát. Vyjadrovanie na úrovni chýba mnohým, avšak ani jeden z nich nedospel do štádia totálne arogantného vyjadrovania, napádania novinárov, ktorí si robia svoju prácu a zbytočného ignorovania normálne položených otázok. Dokonca ani Fico. Samozrejme, každý má len jedny nervy a novinárske hyeny sú svine najprašivejšie (sic), avšak keby sa pani Tomanová zastavila, celú kauzu aspoň v náznakoch začala vysvetľovať, nebolo by okolo nej zbytočné haló. Takto si vykopala hrob sama pre seba. Ak sa totiž rozhodla žalovať bulvár, trochu podkopala pôdu pod nohami svojmu najvyššiemu. Uznávam, Plus 1 Deň (dúfam, že som uviedol správny názov) nie je Nový Čas, ktorý je vraj najvierohodnejším denníkom na Slovensku, avšak je to rovnaký bulvár, rovnaký brak, rovnako nezaujímavé čítanie pre ľudí, ktorých zaujíma aj niečo iné, či sa nejaká slovenská celebrita dogrcala, pretože to prehnala s alkoholom. Keď chce Vierka niekoho žalovať, nech to spraví okamžite. Nech si však najprv premyslí, čo sa chystá spraviť, pretože ona v tom okamihu bude musieť i ona dokazovať svoju nevinu. Podľa mňa to však skončí tak, že Tomanová mala znovu len plné ústa zbytočných slov, ktoré však v tom momente šokovali. Ja osobne som len zvedavý, koľko to Vierke ešte vydrží. Zatiaľ sa nesťažujem, toľko humoru, čo vyprodukovala za posledné dni, mi vystačia ešte aj na budúci týždeň, avšak sa mi zdá, že by sa mohlo stať niečo nečakané a i pán Fico bude mať toľko rozumu, že si ju pozve minimálne na koberček. Už totiž dávno neplatí fakt, že maličké Slovensko si nik nevšíma. Ale nevadí, majú nám čo závidieť! Ja sa len teraz tak trochu bojím, že ma začne žalovať a nebudem môcť ísť večer na pivo a pokecať s priateľmi, trochu si zahrať stolný futbal, prípadne skočiť na tenis. To by ma fakt mrzelo. Vidíte, a preto som vlastne rád, že máme na očiach tak neperspektívnych ľudí, akými Vierka, Ivanko a Števko. Aspoň je zábava. Len dúfam, že nezačnú robiť to, čo hovoria.

Ján Kordoš

Ján Kordoš

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent Fakulty Elektrotechniky a Informatiky v BAEditor-in-chief Hry.Sme.ska večný frfloš Zoznam autorových rubrík:  Hry.sme.skHerné témyFilmové NErecenzieDebilníčekSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu