reklama

Už to konečne skončilo

Tak sa skončila Superstar, ktorú oni hľadali už tretíkrát.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Pokojne, ja budem len rád, keď sa trochu oživí slovenská hudobná scéna. Ruka na srdce - doteraz však prerazila skutočne iba Predná, ktorá má (ruka kam len chcete) Šarkana a ten ju vie usmerniť. Čo spievať, ako to spievať a kde spievať. Nepamätám sa na toho chalana, ktorý vyhral SHS2, ale ten tuším spieva tiež. A ostatní buď zostali pri svojom sladkom vychutnávaní blednúcej slávy alebo sa o nich nehovorí, pretože nehrajú otrepanú hudbu hodiacu sa do rádia. To je zas prípad prvej slovenskej Superstar.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Priznám sa, že som túto ódu na vrieskanie nepozeral ani v jednom finálovom kole v priamom prenose, len som raz za čas (raz za čas doslova) niečo počul, ale inak som sa tretej sérii „Slovensko hľadá bľačiacu -násťročnú, ktorá zapadne prachom" nepozeral. Nebola totiž o speve.

Môj súkromný názor nemusí nikoho zaujímať, ale teraz sa len potvrdilo, že SHS nie je o speve, je to o námesačných mladých dievčatách a chalanoch, ktoré majú v mobiloch zvonenia svojej „superstááár" a sú úplne mimo, že tak „kúúúlovááá babenka" ako Vierka nakopala do gulí starších sokov a sokyne. Whatever.

Je mi však ľúto tých ostatných, pretože mali šmrnc. A nie, aj keď bývam v Šali, tomu malému chalanovi s namaľovanými očami som palce nedržal - nechápem ako sa mohol dostať až tak ďaleko. Vlastne áno, chápem - nadržané pätnástky majú mobil a dokážu poslať miliardu SMSiek svojej „tajnej" láske.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dobre vedeli spievať tie dve baby z Bratislavy, ale ako to už býva, mimoBA ľudí je viac ako tých z BA a navyše bola jedna bohatá, takže tá Superstar byť nemusí a druhá - to už neviem, bolela ma hlava po vyraďovacích kolách z vrieskania -násťročných hviezdičiek.

Nechcem, aby to vyznelo tak, že tá malá víťazka stojí za veľké hnedé, ale už to jednoducho nie je o spievaní. Už chápem, prečo je spodná veková hranica stanovená na 15 rokov - každá SMS predsa niečo zarobí, navyše sa zvýši sledovanosť, no nie? Jediné, čo sa mi na tejto Superstar páčilo, bola Adela, Pyco a porota. Prečo sa to vždy tak dobre začne a tak cukríkovo skončí?

Ján Kordoš

Ján Kordoš

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent Fakulty Elektrotechniky a Informatiky v BAEditor-in-chief Hry.Sme.ska večný frfloš Zoznam autorových rubrík:  Hry.sme.skHerné témyFilmové NErecenzieDebilníčekSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu