reklama

Nemám rád Slovákov

Teda nie, že by to bola pravda, len naši najvernejší, najnárodnejší, najúprimnejší, najprirodzenejší, najľudskejší najSlováci z Slovenskej Naciona... Národnej Strany to tvrdia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

U mňa osobne nejde o voľbu prezidenta hlavy štátu. V tom mám žiaľbohu i chvalabohu, a teraz chvalabohu, jasné už niekoľko týždňov. Taktiež nerozlišujem ľudí podľa ich politickej orientácie. Keď chce niekto voliť Fica, tak nech samozrejme volí, na to má predsa volebné právo. Keď chce niekto Slotu, tak to neznamená, že dotyčná osoba je postihnutá mozgovou obrnou, len má jednoducho taký názor. Beriem, sme len ľudia, každý sa môže chvalabohu rozhodovať podľa vlastného vedomia. A svedomia. A niekedy aj pamäte.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Úplne odporné, nechutné, primitívne a nielen politicky a morálne nekorektné my mi však pripadajú výroky dvojky Janko a Anička z SNS. Ak ide u nich o intelektuálne bahno v prípade protagonistov zo zrušeného Sedem s.r.o., je to vec názoru, avšak názoru, ktorý si povieme pri pive a - teraz pozor - použijem okrem prázdnych slov aj argumenty založené - pozor číslo 2 - založené na pravde, ktoré nebudú len primitívnym osočovaním a vymýšľaním si pádnych argumentov typu „nemá rád Slovákov, nemá rada Slovákov, robí si prdel zo Slovenska a pod."

Toto je totiž morálne bahno, ktoré je tak primitívne a pokrytecké, že to musí postrehnúť každý. Aj volič SNS - proti ktorému, ako som už spomenul, ako človeku nič nemám. Prečo sa pán Slota nepokúsil to dotyčným povedať do očí a ako chlap, ktorým mimochodom už dávno nie je, pretože dokáže len vykrikovať spoza ohrady ako malý izbový pes.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ja sa týchto oboch ľudí bojím. Mám rád Slovensko a mám rád Slovákov. Síce som nedopozeral priateľské stretnutie Anglicko - Slovensko a z dôvodu bezmocnosti a vyššej hladiny adrenalínu po prvom polčase som radšej prepol na hokej, ale aj tak mám rád Slovensko a Slovákov. Z pohľadu Slotu a jeho (teraz už) najlepšej kamarátky však vyplýva, že ak budem mať iný politický názor ako títo dvaja, ak nebudem podporovať Gašparoviča (čo nebudem, pretože ma nepresvedčil svojim úradovaním za posledných 5 rokov), tak nemám rád... blabla.

A keďže žijem v „maďarskej" oblasti, chcem autonómiu. Určite. Aj všetci okolo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A keďže dochádzam do práce do bohatej Bratislavy (ako niekoľko ďalších desiatok tisíc ľudí - dokonca aj z najsamslovenskej oblasti), som bohatý. A nemám právo na vhodenie svojho volebného lístku do urny, pretože by som nemal diktovať svoj názor zvyšku slovenska.

Odkedy je právo na voľbu obmedzené územím alebo miestom povolania? 

V tomto prípade sa odvážim tvrdiť, že klame pani Belousová a práve ona je hlavným nepriateľom slovenského štátu, pretože chce obmedziť a rázne sa ohradzuje proti slobodnému pripusteniu a voľbe slovenského občana.

Nenávidím pondelky. A to som si už povedal, že sa v politickom bahne už nebudem vŕtať ako prstom v nose. Toto však človeku nedá - ospravedlňujem sa.

Ján Kordoš

Ján Kordoš

Bloger 
  • Počet článkov:  47
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent Fakulty Elektrotechniky a Informatiky v BAEditor-in-chief Hry.Sme.ska večný frfloš Zoznam autorových rubrík:  Hry.sme.skHerné témyFilmové NErecenzieDebilníčekSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu