reklama

Thiery Henry- zločinec či obyčajný smrteľník?

Nedávne hranie rukou Thieryho Henryho v zápase s Írskom zaregistroval asi každý športový fanúšik. Bolo to nefér a skratové konanie, čo sám Henry neskôr priznal. Hnev Írov, ktorí prišli o šampionát je úplne pochopiteľný a opodstatnený.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (42)

 Sú však opodstatnené všetky tie útoky na Henryho?

 Až do toho večera bol pre väčšinu fanúšikov skvelým útočníkom, ktorý rozdáva radosť v každom zápase. Neviem koľkokrát v kariére bol vylúčený, ale asi nie často. Keď hrá neváľa sa po zemi pri každom dotyku so súperom ako zvyknú niektorí iní útočníci. Hrá fér, neháda sa s rozhodcami...

 A potom príde jedna osudná chyba (ktorú verejne priznal a oľutova) a už je zločinec???

 Nie, nezastávam sa ho, ale skúsme si každý predstaviť seba na jeho mieste. Predlžuje sa, ide o svetový šampionát, desaťtisíce ľudí na štadióne a milióny pri obrazovkách veria do poslednej chvíle...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Viete si predstaviť ten tlak? Ja určite nie. Ale viem, že sú ľudia, ktorí sa dokážu do krvi hádať a zapierať ruku alebo faul pri hre na malé bránky v telocvični. A tam naozaj nejde o nič. A aj mnoho takýchto sa bije do pŕs, že "ten chrapúň sa mal priznať" a oni na jeho mieste by to urobili.

 Chyby robí každý, dôležité je, ako sa k nim postaví. Pre Henryho je asi najväčším trestom, že danú situáciu nemôže vrátiť späť a musí žiť s tým čo sa stalo. Bodaj by sa takto k svojim chybám a prešľapom stavali viacerí.

Ján Marek

Ján Marek

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

večný optimista,s nie vždy tuctovými názormi. Zoznam autorových rubrík:  šhov bizňisSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu