reklama

Úchylní bankári ďakujeme - potravinová sebestačnosť je 5 %.

Vlčan predáva rezort bankám. Aby sme si mohli čokoľvek kúpiť - na pôžičku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Úchylné makroekonomické kreatúry nás dostali do absolútnej závislosti a večnej zadlženosti. Musíme ich zastaviť. Nemôžme našu pôdu zastaviť bankám. A vôbec je čas, aby vlastníci dostali prednostné právo hospodáriť a je čas obmedziť a stropovať nielen výmeru ale aj konečného užívateľa. Napriek tomu, že je to životne dôležité, vedecky a odborne overené, bankár to nespraví. Lebo nevie a nechce.

Zase sa začínajú objavovať objavovať SMERované výzvy, ktoré akonáhle sú odhalené, končia. Nemá ich náš človek, nebude ich mať nikto. Výzvy pre konečného príjemcu. Bez súťaže, bez hodnotenia. Presuny verejných financií od buka do buka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Táto skupina ekonomických teroristov a zločincov nám nastavila len jedno zrkadlo. Lacno sa narodiť, ťažko pracovať na banku a draho umrieť. Pre červeno - hnedo - zelené smerovanie civilizácie základná opora.

Potrebujeme niečo úplne iné. Späť k svojim tradíciám, späť k samostatnosti a sebestačnosti, späť k normálnemu slobodnému životu. Sme obrastení urbanizáciou, ktorá ako rakovina preniká tam, kde treba pestovať a chovať. S tým neprichádza len rozvrat miestnej produkcie potravín, ale úplný rozvrat krajiny.

Okolo nás je pestrý zdroj pôvodného osiva a sadiva. Napriek tomu šírime metastázy korporátnych osivových a hnojivových golemov. Podľa nášho ministerstva je miestne hospodárstvo alternatívou. Nie, naopak, globalizácia je nevyhnutnou alternatívou a doplnkom, ktorý je potrebné tvrdo regulovať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Miesto toho, títo naši kolaboranti a teroristi regulujú náš krátky potravinový reťazec. Je viac menej jasné a potvrdené, že ak chceme nabehnúť na obnovu a rozvoj, toto ministerstvo to nemôže robiť. Zlyhalo na celej čiare. Nemáme sebestačnosť, nemáme vidiek, nemáme miestne hospodárstvo. A jediným merateľným výsledkom tejto inštitúcie je udržiavanie zločineckého a násilného kolektivizovania. Nakoniec, tak to aj skončilo. Rozobratím prostriedkov na vidiek do poslednej šrúbky. Len vidiek ide od desiatich k piatim. A step sa nám pekne rozrastá.

Okamžitý prístup k vlastným potravinám má len 5 % verejnosti. Ostatné je na vydieraní a spôsoboch globálneho obchodného reťazca. Krmivo pre ľudí. Nasledované typickým scenárom, ak nebudeme my, budete hladní. Kto za to môže ? Konkrétne mená v rezorte, ktoré sa tam prevaľujú ako prasatá v žite, z jednej vlády do druhej. A nič sa nemení.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Okamžite treba pôdohospodárkemu ministerstvu odobrať vidiek a miestnu produkciu potravín. Alebo vysťahovať inam poľnohospodársky priemysel. Iná cesta neexistuje.

Potvrdilo sa, že tento rezort je len lobistickou kanceláriou pre agrobarónov a oligarchov. Len realitnou kanceláriou pre udržiavanie súčasného stavu okupácie pôdy. Neschopné urobiť jeden strategický a rozhodujúci krok pre záchranu dedičstva nezávislej a slobodnej produkcie potravín. Koľko síl stojí túto mašinériu obhajovať neobhájiteľné a propagovať nereálne a nezmyselné.

Ak by niekto mal pocit, že to nie je pravda - výsledky nepustia. V poľnohospodárstve a rozvoji vidieka smerujeme k likvidácii. A tu nás zachránia banky, veľkorysými pôžičkami na desať generácií dopredu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je jasné, že ak má rezort pôsobiť vo verejnom záujme, potrebuje generálnu deratizáciu. Nemôže byť sekretariátom ministerstva financií. Tento rezort je o nehmotných hodnotách.

Komická propaganda ministerstva v spolupráci s postboľševickými sektami organizovanými v komorách o akýchsi revolučných a inovačných zmenách je len pokus podviesť verejnosť rovnako ako je tomuto rezortu už 70 rokov vlastné.

Preto doviedli na ministerstvo papučkových bankárov, ktorých jediným životným cieľom je nájsť a oblbnúť objednávateľa pôžičky. A tak z neho spraviť vazala a otroka. Tak sa robí poľnohospodárstvo v papučkách a s bielymi goliermi.

Je to cesta, ale len pre tých, čo chcú túto krajinu doviesť ku dnu.

Ján Marton

Ján Marton

Bloger 
  • Počet článkov:  141
  •  | 
  • Páči sa:  873x

Venuje sa 30 rokov rozvoju vidieka, potravinovému právu a kontrole potravín. Sleduje nezákonosť a nespravodlivosť pri likvidácii vidieka diskvalifikáciou miestneho hospodárstva. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu