reklama

Vlčanov odkaz potravinovým podvodníkom - poďte, u nás sa Vám nič nemôže stať.

Slovensko má najväčší výskyt rakoviny pečene - a je to z potravín. Ale Vlčan a Bíreš sú OK.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Hrôzostračšný odkaz Vlčana potravinovým podvodníkom po prevalení kauzy technického oleja v krmivách je verným odrazom ochrany zdravia ľudí ale aj hodnoty ľudekého života u nás. Ako môže minister ako politická maňuška vedieť - u nás sa také niečo nemôže stať. To môže povedať len taký obmedzený truľo, ako súčasný minister vyzerá byť.

Je možno povedať všeličo, urobíme všetko pre ochranu našich ľudí alebo máme v rukách dôkazy kam a koľko podvodných pootravín išlo. Ale že sa to nemôže stať ?

Ale vlastne u nás áno. Pretože tu 20 rokov prúdi sajrajt z celého sveta ako dôsledok schémy vyblokovania kontroly potravín. Dennodenne šikanovaní miestni prevádzkovatelia za vytlčenú kachličku musia konkurovať sračkám, ktoré pod nosom Bíreša vnikajú na naš trh.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Každá jedna potravina musí byť do 24 hodín ohlásená, ale keď chcete vedieť ako je možné, že sa tu objaví podozrenie s konského mäsa, tak nevedia ani kde ani čo majú hľadať. A keď nájdu, tak je všetko fuč. A to je prípad všetkých potravinových podvodov, politicky pozametané utierkou Bírešom.

Preto upozorňujem, že organizácia úradnej kontroy potravín v SR je podvodná schéma všeobecného ohrozenia z dôvodu nekontrolovateľného pohybu podvodných potravín po krajine.

Je pravdou, že nakoniec Birešovým pucflekom môže byť minister. 20 rokov tu kraľuje kontrolórsky analfabet s jeho úderkou poskokov. Je potrebné podobne ako v Poľsku požiadať orgány prokuratúry o preverenie všetkých postupov tejto polozločineckej bandy, ktorá sa spolieha len na to že bežný občan nemá na túto schému dosah.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nakoniec je zaujímavé, že napriek tomu, že organizácia úradnej kontroly potravín bola súčasťou schémy dozorovania podmienok vyplácania platobnou agentúrou, nikto nerieši podiel tohto dozoru na podvodoch niektorých skupín.

Vlčan s Bírešom si za kolaborácie s korporáciami vedia spočítať, keď budú na rakovinu pečene umierať naše deti oni už nebudú poznať ani sami seba.

Toto nie sú poplašné správy. Toto je realita.

Celá schéma kontroly potravín je postavená na ochrane mocných globálnych hráčov a na politickej objednávke tutlania potravinových podvodov. Takže akokoľvek, jedna kolaborantská schéma tejto eurokoloniálnej epochy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A sme tam, kde sme boli. Absolventi večernej univerzity marxizmu leninizmu šmahnutý liberalizmom sú progresom. Progresom k otroctvu.

A voľ nebyť ako byť otrokom. Postavme sa anexii zdravého rozumu a zastavme progres, ktorý zmutoval do anarchie, chaosu a marazmu.

Ján Marton

Ján Marton

Bloger 
  • Počet článkov:  141
  •  | 
  • Páči sa:  873x

Venuje sa 30 rokov rozvoju vidieka, potravinovému právu a kontrole potravín. Sleduje nezákonosť a nespravodlivosť pri likvidácii vidieka diskvalifikáciou miestneho hospodárstva. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu