reklama

Vlčanov personálny galimatiáš a jeho neschopnosť riadiť ministerstvo.

Na ministerstve pôdohospodárstva ostane za chvíľu len minister a vrátnik.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Anarchia na ministerstve pôdohodpodárstva dosiahla vrchol ešte v základnom tábore. Evidentne neschopný ale lojálny biely glolier zrodený v machináciách predaja bankových domov nemá takmer žiadnu z pozícií sekcií a odborov týkajúcich sa poľnohospoodárstva a potravinárstva na ministerstve obsadenú.

Ukazuje sa po dvoch rokoch a Vlčanovom puči, že táto úderka okrem tajuplných tabuliek a vzorcov pre prvý ročník základnej školy nemá žiadnu koncepciu. Naopak, konanie Vlčana sa dá nazvať antikoncepcia.

Nevie a neovláda na rozdiel od predaja bankových domov, kde dostal presnú schému od finančných skupín absolútne žiadnu z odborných tém a tak, kde príde na úrad odborník, po krátkom čase odíde, lebo mu Vlčan nerozumie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ako občan protestujem, aby takéto motovidlo bolo na čele rezortu, ktorý si žiada jasnú stratégiu a riadenie.

Je už nad slnko jasnešie, keďže Vlčan je v odbore diletant, že anarchiu na ministerstve niekto úmyselne riadi. Sú to zrejme persóny ako Nouzovská, ktorá nemá ani najmenší záujem na personálnom obsadení ministertva novými ľuďmi a odborníkmi - lebo napríklad v mojom prípade by letela ako prvá. A za ňou celý poradný zbor ministra, ktorý si vytvoril tieňovú progresívnu linku k dotáciám a podporám.

Je pravdou, že okrem pragmatikov a populistov nevidno svetlo na konci tumela v podobe odborného a zorientovaného zoskupenia. Tento rezort ostal v podobe masívneho cieľa vybrakovania dotácií a podpôr pod kontrolou jednotlivcov, lóží a skupín.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Rozvrat na ministerstve je dôsledkom riadenia hókus pókus a cielenej destahilizácie priamo od ministra. Aký cieľ sleduje vie len on sám. Verejný záujem to určite nie je.

Za týchtro okolností dochádza následne k úplnému sociálnemu a ekonomickému rozvratu vidieka smerovanému k absolútnej závislosti.

V prípade ak by rezort fungoval správne, nie je žiadny problém vložiť samosprávam a verejnosti do rúk všetky možnosti podpory na rozvoj miestnej potravinovej výroby. Ale to by klienti Vlčana spadli na hubu. A to predsa tento expert na poľnohospodárstvo aj so svojim degenerovaným okolím nemôže dopustiť.

Ján Marton

Ján Marton

Bloger 
  • Počet článkov:  141
  •  | 
  • Páči sa:  873x

Venuje sa 30 rokov rozvoju vidieka, potravinovému právu a kontrole potravín. Sleduje nezákonosť a nespravodlivosť pri likvidácii vidieka diskvalifikáciou miestneho hospodárstva. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu