reklama

BIO - zaklínadlo, ktorému ste uverili.

Žiadne umelé hnojivá! žiadna chémia! žiadne pesticídy, fungicídy, insekticídy,akaricídy  Žiadne ÍDY!!! Rastline je úplne jedno, čím ju kŕmite!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

 Či je to perfektne preležaný kravský hnoj, alebo granulát v sáčku. Ona potrebuje dusík, fosfor, draslík v prijateľnej forme - NPK A zopár mikroprvkov. A samozrejme vodu.

 Japonci urobili pokus: Do veľkej kocky čadičovej vaty zasadili rajčinu, a živili ju roztokom hnojiva - hydropónia. Každý deň odštipli kúsok listu a urobili rozbor. Čo ti chýba? Trochu draslíka a štipka mangánu? Už aj ti dáme.Starali sa ako najlepšie vieme.Ideálna teplota, vzdušná vlhkosť. A rajčina predviedla, čo dokáže. Kmeň hrubý ako ruka, konáre na nosnej konštrukcii,priemer koruny 10 metrov. 1200 kg plodov! Všetky obsahové látky v norme.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ale čo zvyšky umelých hnojív? Čo rezíduá všetkých tých "ídov" To sú predsa jedy!

 Všetko sú jedy. Aj čistá voda Vás zabije, záleží len na množstve. To nie je možné! To človek nedokáže, to neurobí! Nie triezvy. Ale partia podpitých vymyslela súťaž, kto vypije najviac vody Vyhrala žena, vypila za hodinu 6 litrov. Bolela ju hlava, išla si ľahnúť. Ráno ju našli mŕtvu.Voda spôsobí, že telo "napuchne". Svaly sa majú kam rozťahovať, ale mozog je uzavretý v lebke. Keď sa zväčí, zatlačí na miechový kmeň. A skončili ste.

 V chemických laboratóriách by ste našli knihu so zoznamom všemožných chemikálií a pri každej dve čísla: LD 50 a LD 100 Množstvo ktoré zabije polovicu myší, a množstvo ktoré zabije zaručene všetky. Pri sacharóze je to v prepočte na človeka 21 kg. Samovražda kryštálovým cukrom. To ťažko niekto dokáže. Ale vitamínmi sa pcháme jedna radosť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Vitamínu C môžte zjesť aj 1000ce násobok toho, čo potrebujete. Nič sa nedeje, prebytok sa vylúči močom. S vitamínom A je to horšie. Eskimáci majú prípoviedku - Nejedz pečeň ľadového medveďa - Neriskuj! Vedia, že je v nej toľko vitamínu A, že Vás to môže zabiť. Dve francúzky držali mrkvovú dietu tak dlho, až ich to stálo život.

 Obyčajné zemiaky obsahujú smrteľný jed - solanín. Neničí sa varom! Kým sú v tme v pivnici,jeho obsah nestúpa. Ale na svetle aj na 10 násobok denne. A teraz si predstavte tie vyumývané zemiačky v Hypermarkete v priesvitnom sáčku. Koľko dní sú tam? Neviete. Američania dali na trh novú odrodu zemiakov. Traja mŕtvi.Tento hybrid dokázal zvýšiť obsah solanínu viac ako 100 násobne denne. Že je niečo také možné, sa nikomu ani nesnívalo. Jedli ste niekedy zavárané zelené paradajky? Sú dokázateľne jedovaté. Takže sa neodporúča konzumovať pravidelne viac, ako liter denne. Tehotným ženám! Zelené fazuľové struky sú za surova veľmi jedovaté.Ste si istí, že ste ich naozaj dostatočne uvarili?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Všelijaké E čka. Kyselina benzoová, benzoan sodný, sorban draselný Konzervačné látky. Vďaka nim sa horčica nepokazí, keď ju necháte 3 dni na stole. Ani kečup. Sú to jedy. Ale aby sa otrava vôbec prejavila, museli by ste tej horčice zjesť za kýbeľ!

 Aflatoxíny - hnusné, rakovinotvorné jedy, ktoré sa neničia varom, a prechádzajú placentov do plodu. Produkujú ich plesne. Na lekvári je kúsoček plesne. Vyhodíme a zvyšok zjeme. Ale to, čo ste vyhodili, bol iba rozmnožovací orgán - plody. Celý lekvár je prerastený mikroskopickými vláknami plnými jedu.

 Paštrnák je karcinogén. Dokázateľne. Ale pred príchodom zemiakov to bola v Európe základná potravina, a ľudia neumierali húfne na rakovinu.Ešte nebezpečnejšie karcinogény obsahuje údené mäso. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Je to všetko o množstve. Aj zvyšky všelijakých tých "ídov".

Tých sa bojíte, ale kľudne zjete kopu ozaj nebezpečných látok, o ktorých existencii nemáte ani len tušenia.

 A to ešte nehovorím o hubároch - kaskadéroch. Orelanínové otravy - zomriete o 3 týždne, dovtedy vám nič nieje. Jedy niektorých húb sa kumulujú. Zjete raz - nič, nič, nič, keď zjete 4.krát, ťažká otrava s následkami. Všetky modrajúce hríby sú za surova veľmi jedovaté. Po uvarení môžte zjesť aj satan! Ale dáte si len 2 deci vína a prezvraciate celú noc. Ani nespomínam muchotrávku hľuznatú.

 To sú naozaj nebezpečné veci. A nie 1/ 700 000 000 na gramu nejakého postreku, a to ešte na jablku, ktoré zjete raz za tri dni! 

 Všetci šalejú po Extra panenskom olivovom oleji, lisovanom za studena. Áno, teplom sa ničia vitamíny. V Chorvátsku domáci ukázal na jeden ostrov: Tam sa dajú pestovať už len olivy. Majú najvyšiu spotrebu oleja v celom Chorvátsku 21litrov na osobu za rok a najdlhší priemerný vek. Nikdy na ńom nepečú. Opečú na sucho rybu, alebo fašírku a potom si to hojne polejú olejom. Hovoria, že prehriaty olej je mŕtvy, a že škodí. U nás na ňom podaktorí aj vyprážajú. Čo tam vznikne, nechcem vedieť.

 O tom čo je a čo nieje BIO rozhodujú bohužiaľ len ľudia. A tak za BIO hrozno uznali to, ktoré je proti plesni striekané tradične modrou skalicou. To, že moderné fungicídy sa na svetle za dva týždne rozpadnú na neškodné zvyšky, ich nezaujíma. Je to hnusná chémia !

 Apage satanas! 

 Takže takáto je realita toho vášho zbožňovaného BIO :

 Bojíte sa takmer nemerateľných zvyškov "chémie" a ignorujete prírodu plnú jedov.
 Ale veď tie jedy sú tiež BIO!

Ján Spišiak

Ján Spišiak

Bloger 
  • Počet článkov:  106
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Rozprávkyo obyčajných ľuďoch.o ich neobyčajných osudocho láske o smrtio všetkom, čo je medzi týma o všeličom, čo je okolo nás Zoznam autorových rubrík:  rozprávkyaj nerozprávky

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu