Páni v EU sa tak boja o moje zdravie, že chcú zakázať syry z nepasterizovaného mlieka. Napríklad stilton. Neskutočne smradľavý ale neskutočne chutný.
Čo je ich do toho, že ho JA zjem? Listerióza zabíja len kojencov. Salmonelu aj Schigelu som už mal, som bacilonosič - teda imúnny. Oni sa tie baktérie niekam v tele zašijú, a sústavne ho provokujú k tvorbe protilátok. (pamätáte sa na film s Hrušínským - salmonelóza hovnóza)?
Kúpil som si v akcii čosi, čo sa volalo jogurt. Nešiel som ich zjesť! Chutilo to ako puding s náznakom ovocia.
Tie Ečka zrejme pánom v EU nevadia. Veď ich schválili!
Voda nieje Ečko, tak ju budeme pchať do mäsa koľko sa len vojde. A potom si kúpite slaninu, z ktorej keď chcete vyškvariť trochu tuku, tak sa akurát tak prilepí na panvicu a prihorí!
Najnovšie ma chcú chrániť pred karcinogénmi vznikajúcimi pri údení. Nebude sa údiť, výrobky sa len nasprejujú údenou vôňou. Už sa teším!
V Taliansku si dáte pizzu. Potrú ju kyslým rajčinovým pretlakom, posypú cibuľou na drobno, rozmrvenými sardinkami a na vrch rozklepnú vajce. Žĺtok je ešte tekutý, a je to neskutočne dobré.
Ale čo keď to vajce bolo kačacie, a vy dostanete dyzentériu?
Čo keď tú cibuľu krájali na tej istej doske ako pred tým surovú rybu?
Čo tie prihorené okraje? Viete koľko škodlivín v nich je?
Kúpte si polotovar v Kauflande! Vyzerá ako z moduritu, ani besná srnka netuší čo tvorí náplň, aj keď je to tam napísané, a celé to smrdí rybacinou. Čestné slovo, a ryba v tom nemala byť!
Naďalej budem piť mlieko z automatu, kupovať mäsové výrobky od malovýrobcov bez povolenia, piť domácu slivovicu, kupovať na trhu zeleninu aj hríby od neznámej babky.
Je to na moje riziko!!!
Bude to moja salmonela, moja otrava hubami, moja rakovina!
Tak ma nechajte v kľude umrieť.
Ale pred tým ma nechajte poriadne sa najesť!