reklama

Hurá na blogy

Aj vy chcete blogovať a neviete, ako na to? Nič si z toho nerobte. Trošku pobrúsite po tejto stránke a nájdete požadované info. Čo ale v prípade, že už zaregistrovní ste, máte za sebou aj svoje prvé dielo, ale hviezdy to zariadili tak, že ste sa k svojmu blogu dlho nedostali a zabudli ste, ako sa dostať k jeho správe?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Za normálnych okolností je to jednoduché. Na hlavnej stránke blogu kliknete na link, kotrý vás presmeruje na "operátora". V trošku horšom prípade túto hádam najdôležitejšiu informáciu nájdete v "informáciách o projekte". Aj vám sa zdá, že skutočnosť je ešte o čosi "zábavnejšia"? Máte pravdu. Je!

Realita je taká, že ak náhodou zabudnete adresu operátora blogu, ste v peknej kaši. Je tam toho! Každý zabúda. Kto je bez viny, nech hodí kameňom... Nemalo by sa ale stávať, že aj po upozorneniach sa na tento fakt kompetentní akosi vykašľali.

Aké je teda riešenie? Uvažujme, že aj napriek tejto skúsenosti nezamýšľam zmeniť server. Ostáva jediné. Napraviť vzniknutú situáciu. Jednou z možností je umiestniť inkriminovaný link aspoň na osobnú stránku blogera. Keď už nechcete zohyzdiť tú hlavnú. No a nakoniec si nasypať trošku popolu na hlavu, že síce zodpovední vymýšľajú a pretláčajú v jednom kuse kódexy a iné kexy, ale pritom spravili takúto fatálnu chybu.

Peter Javorský

Peter Javorský

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na jedlo mi nesiahajte, lebo vás pohryziem! A váš názor mi nevnucujte, lebo ma buď presvedčíte, alebo sa s vami pohádam. Zoznam autorových rubrík:  S(ú)kromné úvahyNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu