reklama

Je v tom logika?

Viktor DAHOME Holman reagoval na moje úvahy o sexuálnej dezorientácii otázkou či vraj ja sám nemám problémy so sexuálnou identitou, lebo z piatich článkov sa až v troch venujem tejto téme.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (42)

Nuž klaďme si otázky ďalej: Má politológ, napríklad Miroslav Kusý, ktorý temer o inom ako o politike nepíše, problémy s politickou orientáciou? Alebo športový redaktor so športovou orientáciou? To by mu možno mohlo spôsobiť problémy jedine pri orientačnom behu. Alebo či ten, čo píše recepty má problémy s orientáciou v kuchyni?

Problém, ktorému som sa venoval, pokladám za mimoriadne závažný. Pred viac ako desiatimi rokmi, keď sa i u nás začali niektorí homosexuáli hlásiť o svoje “práva” sa mi skoro všetci čudovali, keď som tvrdil, že nepotrvá dlho a budú sa o ne hlásiť aj pedofili a tak ďalej.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V Holandsku vznikne politická strana s takýmto programom (vhodnejšie by asi bolo: “s takýmto pogromom”), zaregistruje sa a nikto im nerozkope sekretariát. Dokonca ani rodičia tých detí, ktoré takéto indivíduá pripravili o život.

A u nás na blogu? Toť sa tu prezentoval nejaký LIDDEL, ktorý uvažoval logicky: Keď majú mať svoje práva jedni tak prečo nie aj iní. Veď ide tak isto o inakosť.

Toto slovo sa mi však páči akurát v spojení: Tak to bola INÁ KOSŤ!

Jozef Bartos

Jozef Bartos

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som "vlk samotár". Občas "čumím" do obrazovky počítača a tak okrem diskusii v malej dedinskej krčme by som si rad podiskutoval i virtuálne. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu