reklama

Odpoveď Ficovi na jeho leták

Po včerajšom otvorení poštovej schránky som najprv nevedel či sa mám smiať, plakať, alebo začať nadávať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (159)

Odstupom jedného dňa si ale kladiem otázku, či to, čo mi prišlo do schránky je politická kampaň alebo je to iba nekonečná drzosť a výsmech obyvateľov Slovenska.

Neviem či si dokážem odpovedať na túto otázku, ale pokúsim sa ju nejako zmysluplne vyhodnotiť a zdôvodniť. Naozaj sledujem dianie v tejto krajine a dovolím si tvrdiť, že mám aj všeobecný prehľad v medzinárodnom dianí, no niečo takéto je možné alebo bolo možné iba za čias Mao Ce-tunga v Číne alebo teraz za krutovlády Severokórejčana Kim Čong-Ila. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

O čom a o kom hovorím ? No predsa o Ficovi a o jeho náhľade na nás obyvateľov Slovenska. Okrem toho, že dokáže urobiť prakticky čokoľvek, len aby zostal pri moci, prekračuje akékoľvek normy slušnosti a sebareflexie. Je tak drzý, že nechá vyrobiť brožúrku s názvom ,,Vianočné noviny" a rozposlať ju prakticky všetkým domácnostiam na Slovensku s obsahom, ktorý nechal nazvať,, Čo ste o nás nevedeli...." a je tak drzý, že sa v nich prezentuje ako nadnárodný vodca a zakladateľ sociálnej demokracie vo vesmíre.

 Prepáčte mi ten sarkazmus, ale nedokážem sa zmieriť s myšlienkou že človek čo pod svojím vedením doviedol súdnictvo do štádia kde Ústavný súd SR dospeje pri svojom rozhodnutí v otázke prezidentových kompetencií , pomenujem to k ,,remíze", človek pod ktorého vedením sa Výbor pre obranu a bezpečnosť stáva neschopným rokovať a prejednávať veci v otázkach bezpečnosti tohto štátu, človek, ktorého ministri a vláda ututlávajú kauzy z predražených nákupov a rozkrádania verejných financií, človek ktorého hlas je neskutočne podobný tomu v kauze Gorila a ktorý svojou mocou bráni vyšetreniu tejto kauzy, človek,ktorý doviedol Slovensko do štádia, keď vysokoškolsky vzdelaní ľudia pracujú na pozíciách dokladačov tovarov v nákupných centrách a kuriči v škôlkach sa stávajú riaditeľmi nemocníc a štátnych podnikov, človek ktorý sa cez svojich lokajov na pozíciách ministrov vysmieva sestričkám, učiteľom a aj prezidentovi Slovenskej republiky tým akou formou schvaľuje prezidentom vrátené zákony bez akýchkoľvek odôvodnení a ktorý doviedol politikou svojej vlády k dokonalosti praktiky šmejdov až na hranicu, kde nie sú stíhateľní len preto, lebo to zakryjú pod pláštik Medzinárodného dňa žien alebo teraz pod volebnú kampaň, nemá akékoľvek morálne právo dovoliť si robiť za peniaze daňových poplatníkov takúto kampaň.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pán Fico, tieto praktiky môžete praktizovať kľudne na stretnutí s dôchodcami, ktorí Vám za zapaľovať, jabĺčko a vlajku Smeru-SD budú čapkať tak dlho ako len budete chcieť a budete môcť zaspávať s úsmevom na tvári a s myšlienkou ako krásne ich ovládate. Neprekvapuje ma, čo je síce dosť smutné, že Vám tam sekundujú páni Kaliňák, Pellegriny, Kažimír a ani Maďarič, prekvapujeme ma však jedna vec, že tejto nehanebnosti vo forme a obsahu tejto brožúrky na ľuďoch sa zapredal aj pán Lajčák. Odhliadnuc od toho, že je Smer-ák, musím i ja uznať, že je medzinárodne uznávaný diplomat a v tomto smere som jeho obdivovateľ, no určite si tým z môjho pohľadu nezískal kredit a nezískal ho ani Vám.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vyššie menovaní, v tejto brožúre sa prezentujete ako rodinne založené a nesmierne láskavé osobnosti, ktorých dojímavé fotografie z čias ranného detstva nám majú vliať slzy šťastia do očí a navodiť dojem, že bez Vás by táto republika neexistovala. Pri tejto myšlienke je mi ako človeku na zvracanie. Ale aby som sa naozaj nepozvracal, tak píšem ďalej a pýtam sa, pán Fico, pán Kaliňák, pán Pelleriny, pán Kažimír, pán Lajčák, prečo ste túto svoju svätú stránku osobnosti neukázali a neukazujete za posledné štyri roky napr. pri schvaľovaní zákonov alebo pri odvolávaniach za kauzy pri ktorých by bol tak svätý človek ako sa prezentujete, musel zo svojej funkcie okamžite odísť ? Veď zahraniční politici to tak robia a pritom sa neprezentujú ako svätci. Ako si volič má teraz vybrať? Svoju schizofréniu prenášate na voliča. Predstavte si takú sestričku, veď ona teraz nevie či si má vybrať Fica ktorý ju ignoruje a pritom jej tľapká po pleci a zároveň jej berie z peňaženky peniaze alebo si má vybrať Fica, ktorý sedí so psíkom pod pazuchou a knihou na kolenách. No a tak isto ste teraz dostal do pomykova aj predstaviteľov samospráv, ako sú starostovia a primátori našich miest, pretože oni počas roka vidia iba Fica, ktorý ľudí tľapká po tom pleci, naháňa im strach z utečencov a hrozí útokom celého sveta na naše krásne Slovensko a dnes ho vidia so svätožiarou nad hlavou a musia sa pred voličmi hanbiť, pretože práve zistili, že celé to obdobie boli iba súčasťou komparzu inscenácie zvanej Pád Slovenska .

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No a v neposlednom rade ma mrzí, že ste na túto svoju kampaň použil naozaj dosť kvalitný papier. Naše krásne Slovenské Tatry sú v kritickom stave, čo sa týka nedostatku dreva a navyše ľudia nemajú čím kúriť ale Vy si necháte objednať takýto drahý a kvalitný papier. Omnoho osožnejšie by bolo, keby ste nebol znehodnotil ten kvalitný papier, ako to Vy sám zvyknete nazývať, zlepencom tvárí, ktoré sú symbolom nedemokratickosti a neúcty voči občanom Slovenska, ale bolo by omnoho účelnejšie nechať z neho vyrobiť zošity pre naše deti alebo aspoň toaletný papier do nemocníc v ktorých si už nemáme čím utrieť ani tie naše.....

Touto cestou sa hlboko ospravedlňujem všetkým poctivým občanom Slovenska za moju rétoriku v tomto článku, ale chcel som len poukázať na to, že predvolebná kampaň nám niekedy môže ukázať presný a reálny charakter tých, čo sa snažia o naše hlasy. Preto nezabúdajte pri krúžkovaní vo volebnej miestnosti myslieť na tento článok.

Jozef Boledovič

Jozef Boledovič

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám rád ľudí a život a snažím sa byť pozitívny. V pamäti mi utkvel jeden citát ešte z čias stredoškolských: ,, Nič pre lásku neurobí, kto pre ňu neurobí všetko" A odkaz tohto citátu sa snažím aplikovať na všetko čo v živote robím. V mojom podaní by som to interpretoval takto: Nič pre akúkoľvek vec neurobím, ak pre ňu neurobím všetko. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu