reklama

10 dôvodov prečo dnes na Slovensku vládne Fico a jeho Smer

Podľa niektorých diskutujúcich pod mojími blogmi som chorý a mal by som sa dať liečiť. Podľa niketorých diskutujúcich som posadnutý a frustrovaný z volebného neúspechu pravice. Tak by som sa dnes rád pokúsil zosumarizovať prečo na Slovensku dnes vládne Róbert a jeho Smer.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)
Obrázok blogu

1. Lebo Mikuláš vymenil osvedčený bicykel za vlak - no hold asi mu bolo smutno za bývalým povolaním, ale po pravde Mikuláš, 3 krát do týždňa šlapem do práce 50 minút tam a 50 späť a 3 krát sa nechám odviesť pohodlne vlakom 11 minút tam a 11 minúť späť. Rozdiel je markantný. Na bicykli totiž vidíš aj to čo z okna vlaku v živote neuvidíš.

2. Lebo Ivan si povedal, že má nakradnuté dosť a ak o to nechce prísť je načase s tým prestať - presne tak Ivan zlodeja väčšinou chytia vtedy ak sa ucho utrhne, ale ak si myslíš že ti to len tak prejde tak sa mýliš. Nakradnuté do hrobu nezoberieš a Božie mlyny melú pomaličky ale isto.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

3. Lebo Richar si nedal pozor a rozprával na plnú hubu veci o ktorých sa rozprávať nemá a pritom si neuvedomil, že Marián je sasanka prezlečená za kamaráta - Rišo kurňa už by si mohol vedieť, že skutočný kamarát ťa v tej najťažšej chvíli podrží a nie potopí, ale hádam si sa poučil.

4. Lebo Igor je len Obyčajný človek a jeho spolubojovník Alojz zatial stojí na hlinených nohách - chlapci ste mi sympatický akurát by ste si mali uvedomiť, že Slovák bude vždy závidieť tomu kto si nahanobil vlastnou prácou ako tomu kto ho okradol

5. Lebo Ján prvý odišiel a Ján druhý sa postavil na čelo a Daniel nechal zmlátiť deň pred voľbami potencionálnych prvovoličov - Ján je meno symbolizujúce hlas volajúceho na púšti, ale to čo robíte s občanmi vy nemá s hlasom volajúceho ani s kresťanstvom čo máte v nadpise nič spoločného. Ste banda farizejov, ktorá by pre miesto pri válove podpísala zmluvu aj z diablom keby bolo treba. A pre Daniela len jeden odkaz, nedvíhaj ruku bo dvihneš nohy.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

6. Lebo Béla nepochopil, že Maďarovi nikdy na Slovensku dobre nebude a hlavne nie vtedy ak sa Maďari nevedia sami medzi sebou dohodnuť - Béla maturoval som sice na trojku z matematiky ale 6+4 bolo je a navždy bude 10. Už ti svitlo koľko je to kresiel v parlamente?

7. Lebo Janko a Anička majú ten istý problém ako Béla a spol. - tých povestných pár desatín a mohli ste byť v laviach ale chvála pánu Bohu že tam nie ste.

8. Lebo Ivan nie je 99 percent a zbierať podpisy za peniaze to sa nie vždy vypláca - ak by si si totiž Ivan nepostavil kampaň na Gorile mohlo to skončiť inak, ale hádam si si nemyslel, že banda ktorá tu poctvivo rozkráda štátny majetok by ti dovolila v parlamente verejne hovoriť o Gorile to sa dneska nenosí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

9. Lebo Alfa samec Muftí prvý a posledný je už starý a jeho obdivovateľky preskočili k Beta samcovi - Vlado vieš ono orgazmus je krásna vec ale potrebuješ k tomu aj nástroj a ten už evidentne dosluhuje. Prajem ti v živote len to najlepšie užívaj dôhodok a teš sa a modli sa k Bohu, že ovce čo ťa počúvali 20 rokov sú ovce, ktoré len blačia. Ináč by si bol v čítankách uvedený ako prvý politik čo založil republiku a nakoniec....alebo by si bol druhý?

10. Lebo kým jeden tvrdil, že vie urobiť z vody Coca-Colu Róbert sa napil a vyhral - zázračný to nápoj hlavne keď je podávaný z rúk najväčšieho lotra v dejinách Slovenska. Je načase aby sme začali propagovať slovenské výrobky a napili sa vody s čistých premeňov z lona slovenskej prírody.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

P.S. - v skutočnosti na Slovensku vládne PENTA a J&T ale to už je iná rozprávka.

Jozef Oravec

Jozef Oravec

Bloger 
  • Počet článkov:  67
  •  | 
  • Páči sa:  0x

ANO je ANO, NIE je NIE, všetko medzi tým je lož. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu