reklama

Minútový opis vyregulovaného potoka a gumových rožkov

krátka vsuvka o plavárni a somároch  a zlomenom prste mojej starkej. gramaticky nesprávne, štylisticky nezvládnuté interpunkčne neupravované. za minútu to máte prečítané:)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

 moja starka starka išla do obchodu na plaviaren zlomila si prst, to sa teda vola na plaviaren, lebo kedysi tam boli bazeny a plavaren ale potom regulovali potok tak z plavarne spravili Jednotu. stari ludie furt vravia ze chodia na plaviaren a oni to chodia na rozky alebo keksiky pre hladne vnucata. oproti plaviarni je humno kde vykupuju slimaky a zvieracie kozky. a asi aj med. a stary Vilko Vodnak pasaval pri tej plaviarni somare. ale ked ten potok regulovali, nejaky brigadnik omylom trafil Vilka do clenka a potom sa mu tam otvorila rana a uz sa nezavrela.tak somare nepasol a asi ich predal na tie kozky do obchodu zo slimakmi. v tej jednote dokopy nikda nist poriadne nemali. no to asi preto ze bola na konci mesta a nikdo tam nechodil, iba Vilko Vodnak na gemera 10 a moja starka na vatove rozky a inovecku salamu. aby dedo mohol vypravat ze je sucha a musi ju slajvovicou zapijat aby mu nezalepila creva. a este teta Cila so zlatym zubom ale ked jej zomrel muz , nasla si frajira v druhej dedine a odisla tam.

Julia Kikinderova

Julia Kikinderova

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

zijem v balansujúcej harmónii vlastných príbehov a fantázie a kvalitne tym korenim zivot sebe a mojmu okoliu. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenáscrabble mojich vzťahovMoje Retardované Návraty -serivládny mančaftmonštrá okoložijúcekeď ma niekto strašne rozčúlisluchovomalebné dejiny z dedindivočina

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu