reklama

Objavte zázračné spínače na svojom a partnerovom tele a uvidíte , že sa spolu dokážete ocitnúť v celkom inej dimenzii.

Sexuológovia, terapeuti ale aj obyčajný ľudia sa zhodujú na tom, že poznať kde sa nachádzajú citlivé body vášho partnera a vedieť ako s nimi narábať vám dokáže prihrať do rúk neuveriteľné tromfy.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Sú to citlivé až veľmi citlivé miesta na tele, pomocou ktorých dokážete spôsobiť partnerovi hotovú búrku na tele. Pre niekoho dokáže veľmi jemný a citlivý dotyk vyčarovať vzrušenie do nebies a keď k tomu pridáte ešte hladenie a dráždenie úspech máte zaručený. Stačí aby ste tieto zóny spoločne objavili a už sa nikdy v posteli nudiť nebudete. Tak hor sa do objavovania a skúmania.

Ako tieto miestečká nájsť?

Nie je to žiadna veda ani olympijská disciplína. Stačí zapojiť fantáziu a hľadať. Väčšinou sú to miesta, kde je tenká pokožka, ktorá je veľmi dobre prekrvená. Môžeme tam nájsť veľa nervových zakončení, ktoré stimulujú v našom mozgu sexuálne vzrušenie a tým aj vyplavovanie hormónov šťastia. U oboch pohlaví sa erotogénne zóny líšia. Môžeme povedať, že najviac týchto stimulov sa nachádza práve na pohlavných orgánoch. No nemôžeme zanedbávať ani ostatné časti tela. Mnohí páni milujú masírovanie hlavy, dokážu sa prehýbať pod vašimi dotykmi od šije dole po chrbte. Je to veľmi individuálne. Ženy zase odvšadiaľ atakuje legendárny bod G. Niektorí odborníci vravia, že neexistuje ale sexuológovia vedia, kde sa nachádza. Niektoré naň reagujú ako na vstupenku do nebies a úžasného orgazmu iný ho zas nevedia nájsť a pochybujú o jeho existencii. Ak ho aj nenájdete nemusíte sa báť, že vám na tele žiadne citlivé miestečko neostalo. Opak je pravdou. AK však ešte stále pochybujete o existencii týchto miest, presvedčte sa nižšie. Fantázií sa medze nekladú a vy máte všetok čas, ktorý potrebujete na vzájomné objavovanie a preciťovanie jeden druhého.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ženské erotogénne zóny

- hlava (niektoré ženy však neobľubujú prečesávanie vlasov)

- pery a ušné lalôčky

- dlane, oblasť rúk od zápästia až k ramenu (nezabudnite prechádzať po vnútornej strane)

- prsia (pre pánov áno celé prsia hoci najcitlivejšie sú bradavky )

- nezabudnite zablúdiť aj dole k pupku

- vnútorná strana stehien

- genitálie (áno je to klitoris J)

- okolie análneho otvoru(tak ako aj u mužov sa tu nachádza najviac nervových zakončení)

Mužské erotogénne zóny

- hlava (také isté ako u žien, niektorí tiež neznesú dotyk po ich krásnych vláskoch )

- šija

- chrbát a ramená

- prsty na rukách(u niektorích takisto dlane)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

- bradavky (aj keď veľa mužov to neprizná je to tak)

- žaluď penisu (najsilnejšia erotogénna zóna)

- hrádza medzi mieškom a penisom

- okolie análneho otvoru

- chodidlá

 Už teda my neostáva nič iné len Vám popriať veľa šťastia a prebdených nocí:)

Juliana Berkyova

Juliana Berkyova

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Príjemný dobrý deň Vám prajem! Volám sa Juliana Berkyová. Som zakladateľkou centra TantraSecrets, ktorá sa zaoberá tantrickou relaxáciou a rôznymi druhmi tantrických masáži a terapií. Tantrické masáže sú založené na princípoch spájania ľudského tela a spirituality, budovania energie, uvoľnenia celého organizmu. Ich cieľom je predovšetkým osobný rozvoj a liečenie. Ponúkam taktiež programy na podporu osobného rozvoja pre ženy aj pre mužov. Prinášame nové terapeutické sedenia Sexological bodywork. Je to nová profesia s mimoriadnymi ozdravnými a regeneračnými účinkami, ktorá má v USA certifikát schválený príslušnými úradmi v štáte Kalifornia. Sexological bodywork dokáže v krátkom čase jedného, či viacerých sedení zvýšiť vitalitu, energiu a životnú radosť. Ponúka taktiež efektívne riešenie a prevenciu mnohých chorôb. Sexological bodywork pracuje s telom, pohybom, dychom a s využitím princípov Mindfullness – pri zameriavaní pozornosti do tela. Mám taktiež v príprave rôzne kurzy, prednášky a workshopy. Pre ďalšie informácie môžete navštíviť moju stránku www.tantrasecrets.sk , www.sexological-bodywork.sk . Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu