reklama

Ako sme to mohli dopustiť?

31. december. Všetci sú natešení z príchodu nového roku. Už od rána počuť zvuky a otrasy delobuchov. Nič neobvyklé, veď to všetko patrí k tomu. Ale ... ?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Rodičia chystajú svoje deti –synov a dcéry – aby si mohli ísť pozrieť nanámestia ohňostroj, privítať nový rok, pobaviťsa s priateľmi, ... Takto to vyzerá asi v každejrodine.

A rovnako to asi aj pokračuje.Rodičia čakajú na svoje deti, ale čo keď ...

Udalosť, ktorá sa stalapár minút pred polnocou na Záhorí niknečakal. Aj keď neviem všetky podrobnosti, zarazila ma otázka:„Ako je to možné?“

V niektorých inýchštátoch je to, dalo by sa povedať „rituálom bežnéhodňa“. Stávame sa aj my takou krajinou? Zastávamenázor „všetko je v poriadku“? Nálož podautom, streľba na verejnom priestranstve, dobodanie ostrýmpredmetom... To patrí do bežného dňa?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rodičia čakajúci na svojhosyna sa už nikdy nedočkajú.

Kde sa stala chyba? Hľadámeokolo seba, ale na seba sa nepozrieme. Veď základ všetkéhoje v nás. Podporujeme násilné filmy a tomupodobné veci.

Čo potom môžeme čakať?


Úroda sa pomaly dostavuje.

Juraj Begany

Juraj Begany

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

je často uletený, ale inak pohodový chalan, ktorý vie čo chce, má rád svojich priateľov a svojho Otca Zoznam autorových rubrík:  VieraNáučnéSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu