reklama

Päť skupín ochrany ľudskej dôstojnosti.

Diskriminácia, ktorá rozdeľuje ľudí vplyvných a ľudí nezaujímavých, nie je ochrana ľudských práv, ale stupeň vytvárania podmienok na genocídu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Diskrimináciou sa vytvárajú len pracovné podmienky pre nezávislé súdy a následne biznis pre exekútorov. Diskriminácia je aj téma, ktorou sa dokážu zaoberať štyri roky politici vo vláde alebo v parlamente, ale nie preto, že by ju chceli odstrániť, alebo riešiť, ale preto, aby si udržali politické alebo ako to nazvali, štandardné politické miesto, odkiaľ môžu na základe sľubov, udržiavať len svoju politickú moc a hrať divadlo o tom, že pomáhajú občanom.

Obrázok blogu

My ideme vytvoriť vlastný Úrad. Presný názov sa dozviete. Na to treba finančnú pomoc a vôľu každého občana, kto túži po úplnej zmene systému a chce, aby sa všetky neriešiteľné problémy, s ktorými sa na úradoch bežne stretávame, dali skutočne riešiť. Určite už poznáte výrok

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

:,, Keď sa chce, tak sa dá všetko“!

Obrázok blogu

Najdôležitejšie je, aby občania pochopili, ktoré skupiny chceme chrániť a pomáhať im riešiť bežné starosti v zamestnaní a na úradoch, kde sa stretávajú s neochotou a samotnou diskrimináciou.

Prvá skupina občanov, ktorí potrebujú ochranu sú občania od 16 do 18 rokov.

http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/392648/zazitok-z-autobusu-alebo-ako-vnima-mladez-generaciu-svojich-rodicov.html

Je to skupina dorastencov.

Obrázok blogu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Druhá skupina sú občania od 19 do 30 rokov. Mladomanželia a novo vytvorené rodiny.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/387092/protektorat-slovensko-platnost-cl-7-odst-2-ustavy-sr.html

Je to skupina mladá generácia.

Obrázok blogu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tretia skupina sú občania od 31 do 40 rokov, ktorí sa už stretávajú s problémom, keď sa stávajú ohrození pre systémové chyby. Rozvody z nedostatku peňazí, stresové situácie z dospievajúcich detí a nedostatočne plnenie požiadaviek zo strany dospievajúcej mládeže ( štúdium a náklady so štúdiom, módne trendy a doplnky, či moderná technika a elektronika, koníčky).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/388284/cierna-praca-cierne-peniaze-cierna-dusa-cierna-znamka.html

Je to skupina stredná generácia.Pred 1 dňomPred 4 dňami

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Štvrtá skupina sú občania od 41 do 50 rokov, ktorí sa už podieľajú čiastočne na opatrovaní vnúčat, alebo splácaní pôžičiek, či úverov a hypotekárnych úverov svojich detí.

http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/390634/vabank-narod-nepotrebuje-exkrementy-ktore-sedia-v-parlamente.html

http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/385507/kopte-exekutorov-do-zadku.html

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je to staršia generácia.

Obrázok blogu

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Piata skupina sú občania od 51 rokov a starší, ktorí už sú v pracovnom pomere nežiaduci alebo už nezaujímaví pre budúcich zamestnávateľov, práve pre svoj vek. V tejto skupine občanov, sa na pracovisku odohrávajú najťažšie pracovné podmienky, o ktorých sa boja rozprávať a zdôverovať svojim spolupracovníkom, známym alebo blízkym priateľom, či rodine. Tieto skupiny občanov sa stretávajú najčastejšie s pracovným terorom. Preto končia s ťažkými zdravotnými problémami u psychiatra a dokonca páchajú samovraždy.

Je to skupina riziková generácia.

čo nám priniesla ,, demokracia
čo nám priniesla ,, demokracia (zdroj: neznámy)

http://www.projustice.sk/pracovne-pravo/zbornik-z-konferencie-ludsko-pravny-rozmer-ochrany-prav-zamestnancov-2013,

http://www.prohuman.sk/socialna-praca/zbornik-vzahove-pasce-na-pracoviskach-v-sr-2014-pdf,

Obrázok blogu

http://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/385506/slovensko-potrebuje-nove-spolocenske-zriadenie.html

Keďže nám nie je jedno, v akej skupine sa momentálne nachádzate, preto zakladáme Úrad, ktorý bude s pomocou NÁS všetkých, ktorým záleží na občanoch Slovenska, chrániť všetky skupiny občanov.

Obrázok blogu

Príklad z praxe:

prípady : 

tu sa ocitnete aj Vy občania, preto ak chcete pridajte sa a pomáhajte, ved pomáhate tak sebe
tu sa ocitnete aj Vy občania, preto ak chcete pridajte sa a pomáhajte, ved pomáhate tak sebe 

 http://ritomska.blog.sme.sk/c/402305/politik-musi-mat-skutky.html,

http://www.ritomska.eu/,

Obrázok blogu

http://www.mojevideo.sk/video/263e1/marika_ritomska_v_karpatskej_tv.html,

Blížia sa parlamentné voľby. Zase sa od občanov bude žiadať, aby niekoho volili. Ale koho? Média prinášajú stále informácie o starých, politických stranách. Rozumný občan ich už prekukol. Za nimi sa skrýva často len podvod

a biznis. Koho teda voliť? Za 4 roky som nenašla politika, ktorý by sa odvážne a statočne pridal na moju stranu a pomáhal pri riešení bezprávia občanov v našej spoločnosti. Parlament funguje ako ktorékoľvek pracovisko, kde sa môže tiež vyskytovať mobbing. A tak občania, voliči ostávajú bez informácií. Je lepšie pre každého politika zapadnúť do kolesa prijímania zákonov než, aby tieto zákony aj kontroloval. To v parlamente nikto nekáže. Parlament sa stal a stáva na 4 roky pracoviskom pre poslancov.. Teraz pri riešení učiteľov či zdravotníkov na mimoriadnej schôdzi v parlamente spomeniem, že práve v radoch učiteľov a zdravotníkov sa vyskytuje najviac mobbingu.

Zaznamenali sme výskyt mobbingu na obetiach, resp. na zamestnancoch Domu seniorov na Kramároch v Bratislave, v Materskej škole v Badíne, v Spojenej škole Chminianske Jakubovany, v Materskej škole v Klenovci, na Gymnáziu Janka Kráľa Zlaté Moravce, v Reedukačnom centre Vráble, v Detskej fakultnej nemocnici, Košice, v Materskej škole Komárno, v Základnej škole s materskou školou Spišské Bystré, v Materskej škole Bratislava Petržalke, v zariadení pre seniorov Gaudeamus, Bratislava, Strednej odbornej škole obchodu a služieb Čadca, v Základnej škole J. A. Komenského Bánovce nad Bebravou, v Centre voľného času, Pezinok, v Základnej škole s materskou školou J. M. Hurbana, Beckov, v dvoch Materských školách v Humennom, na Pedagogickej fakulte v Bratislave, na Rektoráte Univerzity Komenského, v Strednej zdravotníckej škole, Prešov, v Obchodnej akadémii Košice, v Základnej škole Banská Bystrica, v o.z. Lepší svet Bratislava, v Univerzitnej nemocnici Bratislava, na Úrade verejného zdravotníctva Zvolen, na Úrade verejného zdravotníctva Banská Bystrica na Špeciálnej základnej škole v Sobranciach, v Slovenskej zdravotníckej univerzite v Bratislave Je to len zrnko prachu, ale roboty je stále viac. Ani koniec volebného obdobia mi nedáva nádej na ukončenie všetkých 718 prípadov mobbingu.

Preto je veľkým omylom myslieť si, že ak nám politici prednášali a budú prednášať dlhé politické reči v parlamente, to občanom pomôže vyriešiť ich bezprávny stav.

Preto ani noví kandidáti na tom nič nezmenia, ak nebudú konať skutky na pomoc občanom, ktorí ich do parlamentu zvolia. A je jedno, či to bude kresťanský politik, či ateista. Žiadne skutky milosrdenstva pre trpiacich občanov sa konať nebudú.

Čo nám na Slovensku chýba? Chýba istota udržania pracovného miesta. Výsledkom je desocializácia. Zamestnanec, ktorý nemá žiadnu istotu v stabilite pracovného pomeru, nemá pocit sociálnej bezpečnosti, odcudzuje sa svojmu zamestnávateľovi. Stála a dlhotrvajúca neistota a napätie v práci zhoršuje zdravotný stav zamestnancov. Zamestnávateľom prestáva záležať na trvalej pracovnej zmluve pre drahších ale spoľahlivejších odborníkov, radšej zamestnávajú na krátku dobu, resp. na dobu ohraničenú, mladých a lacných zamestnancov. Pre zamestnancov vzniká neznesiteľná situácia, prežívajú ohrozenú ľudskú dôstojnosť a svoj stav v zamestnaní nazývajú otrokárstvom. Ako to vzniká?

Na začiatku začínajú sa otvárať nepriateľské definície a postoje k zamestnávateľovi, a zamestnávateľ odmieta súcit so zamestnancami. Najväčšou nepochopenou okolnosťou vo vzťahu medzi zamestnávateľom a zamestnancom býva skryté vytláčanie. Zamestnávateľ neprizná, nemá odvahu otvorene a podľa zákona prepustiť zamestnanca, lebo by to bolo pre neho „pridrahé“, chce ušetriť odstupné. Preto si zamestnávateľ zvolí cestu skrytého vytláčania zamestnanca z pracoviska. Zamestnanec nechápe a nechce si pripustiť že zamestnávateľ je taký krutý, a každý deň čaká na zlepšenie pracovnoprávneho vzťahu. Márne. V globále môžeme povedať, že naši občania pochopia nezvratnosť situácie až po diagnostikovaní prvých funkčných porúch ich telesného zdravia. Žiaľ, situácia je, aká je, z jednoduchého dôvodu:Zákon nepozná neetické pracovné prostredie, a zákon nepozná ani definície mobbingu a bossingu ako psychického teroru na pracovisku.

"Šikanovanie mojej osoby je len preto, že si dovoľujem tvrdiť, že „pes je zakopaný“v písomkách - v ich hodnotení, že neopravujeme rovnakým spôsobom. Potom samozrejme, že priemer mojich skupín je oveľa horší ako iných skupín. Ak poviem, aby sa robili riaditeľské písomky, nesúhlasia, lebo vedia, že výsledok by bol v môj prospech, o čom sa presvedčili. Skritizovať a zhodiť na porade, nemali problém, ale už vyhodnotenie riaditeľských písomiek neurobili, lebo vedia, že tam by sa odhalili nielen nevedomosti žiakov, ale hlavne učiteľov, ktorí sú im veľmi srdcu blízki. Niet jednej porady, aby ma nezhodili ohľadom mojich priemerov známok. Nikdy nemali výhrady voči mojim odborným vedomostiam, vedia, že moji žiaci majú väčšie vedomosti, oproti iným žiakom, čo aj žiaci potvrdili, o čom mám aj dôkazový materiál. Nevedomosť učiteľov v dnešnej dobe je obrovská. Určite nehádžem všetkých do jedného vreca, ale tí poctiví a spravodliví učitelia pomaly skončia pred dverami škôl ako nepotrebné individuá."

"Prečo som teda výpoveď dostala práve ja, po 35 odpracovaných rokoch, bez jedinej PN-ky, za výborné pracovné výsledky, za to, že som MŠ doviedla na úroveň „najlepšia MŠ v meste“, zhodnotila som majetok mesta a iba vďaka môjmu vynaloženému úsiliu som sa zaslúžila o to, že túto MŠ mesto má. Nuž čo, miesto poďakovania sa mi ušla výpoveď z pracovného pomeru. Mám ešte veľa nezodpovedaných otázok od kompetentných, avšak z toho všetkého mi vychádza iba jedno – bol to úmyselný zámer p. primátorky dať výpoveď práve mne, ako pomstu za manžela, ktorý na ňu podal trestné oznámenie. Mám dôvod domnievať sa, čo mi aj niektorí členovia Rady školy potvrdili, že výsledky výberového konania dopadli tak ako dopadli iba preto, že konali pod nátlakom. Keďže v Humennom je málo pracovných príležitosti, každý sa bojí o prácu či už vlastnú, alebo svojich blízkych, som presvedčená, že by mi to pred súdom nikto nedosvedčil. Nakoniec, ako to môže dopadnúť, každý vidí aj na mne. Ja som výstrahou pre všetkých tých, ktorí sami alebo ich blízky náhodou nesúhlasia s dianím v meste, lebo arogancia moci má pre niekoho sladkú a iného horkú príchuť."

Vedecké nálezy potvrdzujú všeobecne vzostupný trend agresivity v spoločnosti, vo firmách, podnikoch, v štátnej a verejnej správe. V súkromnom sektore sa extrémne zvyšuje tlak na výkonnosť až do fyzicky neúnosných parametrov. Situáciu výrazne vyhrocuje hrozba nezamestnanosťou. Právnická definícia pracovnoprávnej pozície zamestnanca v súkromnom sektore je otrokárstvo. Pokračovanie odborného textu nabudúce.

http://www.mojevideo.sk/video/26947/marika_ritomska_poslankyna_pre_vsetkych_ludi.html,

http://www.parlamentnelisty.sk/profily/JUDr-Maria-Ritomska-192/clanek/-Je-to-svinstvo-s-ktorym-sa-nikto-nechce-prplat-99,

http://www.mojevideo.sk/video/2637e/marika_ritomska_c_8_v_ankete_zena_roka_2016.html

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Juraj Chlebik

Juraj Chlebik

Bloger 
  • Počet článkov:  225
  •  | 
  • Páči sa:  1x

humana Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu