reklama

Politici si nevedia poradiť s ukradnutými témami, tak tu je riešenie ............

,,Sme ako figúrky na šachovom poli, čím menšiu hodnosť máme, tým viac znamenáme. Juraj Chlebík Brezina.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Hrdosť národa sa buduje od skorého rána do obdobia nepretržitého - vzor je v rodine a tá je základom budovania novej spoločnosti. 

http://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html 

Obrázok blogu

Projekt Inštitútu ochrany ústavných 
Inštitút ochrany ústavných práv dostal odpovede na všetky otázky! Tieto odpovede dokázali, že žijeme v bezprávnom protektoráte a dokonca imaginárnosť parlamentu, cielenú, plánovanú, na príkaz Európskej únie diskrimináciu občanov – voličov Slovenska. 
Návrh ,, programového vyhlásenia vlády – podľa potrieb občanov Slovenska”
Bod č.1. Zloženie vlády. Treba tam teda skúsených ľudí, ktorí zažili bezprávie a vedia ako ho zmeniť a občanov chrániť. Treba retroaktívny zákon, retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi!
Bod č.2. Príkaz médiám a podmienka vlastník je štát, štát sú občania. Poctivosť a zodpovednosť a mimoriadne vysielania na nasmerovanie občanov k dosiahnutiu všeobecného blaha a spokojnosti.
Bod č.3. Výnimočný stav ( polícia, armáda, tajné služby, štátna kontrola, zrušenie nezávislosti súdov, daňový audit , nová mena, štátna starostlivosť)
Bod č.4. Sčítanie obyvateľstva ( nové doklady, práca, verejná kontrola, peniaze, spôsob platieb, výchovný a obnovný proces bezdomovcov, alkoholikov, narkomanov, cigánov)
Bod č.5. Práca , príjem,(príjem okamžite po prvom mesiaci , výmena peňažnej meny, ale bez výmenného kurzu ( každému rovnako po 300.000,- v novej mene po splnení podmienok ) + audity ( všetky dlhy osobné, firemné, zrušené)
Bod č.6. Štátna dotácia do každého rezortu 1.miliarda v novej mene. ( je asi 6.000 rezortov + do každej nemocnice a školy podľa potreby)
Bod č.7. Likvidácia starých budov a konštrukcii, recyklácia materiálu, realizácia a výroba nových technológii. Podpora výrobných procesov, obnova výroby a poľnohospodárstva, úvery s 0%-ným úrokom, ochrana detí, vzdelania mládeže a ochrana starých a nevládnych občanov.
Bod č. 8. Peniaze na účet každému občanovi, ktorý má minimálne 18 rokov, s platnosťou používania na 101. deň od získania nového dokladu totožnosti.
Bod. č. 9. Verejné – mediálne vysielané súdy vlastizradcov, kolaborantov a podvodníkov, či nájomných vrahov, oligarchov, ktorí sa podieľali na genocíde občanov počas celého štvrťstoročia. + odvysielanie odškodného občanom, za 26 rokov života v neslobode v bezprávnom štáte. Podmienky vyplatenia.
Bod č. 10. Celonárodné referendum o vine a treste mediálne odsúdených zločincov.
Diskriminácia je neprípustná a zakázaná! Poslanec nevie alebo nechce vedieť o tom, že je sám diskriminovaný alebo sa diskriminuje a tají to pred občanmi?
Podporte finančne 3. Medzinárodnú konferenciu, ktorá bude pod názvom: 
,, Občan je najväčšia autorita v štáte“ 
Z týchto autorít sa stávajú voliči. Voliči si volia autority , ktoré majú vytvárať podmienky na život pre občanov. Poslanec má byť autorita volená z autorít a občanom slúžiť. Z poslancov sa potom zostavujú ministri, vláda, parlament.
Chcete to popierať alebo spolupracovať?
Bič na politikov
Pravda sa nedá skryť a je treba za ňu bojovať! Spoločnosť občanov chráni Ústava a tú je povinnosťou aj každého občana ju chrániť. Tak ako je v Ústave SR napísané, občanmi odsúhlasené, tak sa má aj konať. Čo občan neschválil alebo, o čom pri zmene akéhokoľvek ústavného článku nebol občan informovaný, je neplatné.
Akreditačný výbor :
Zamestnáme všetkých občanov, ktorí každoročne opúšťajú SŠ a VŠ . Ochránime všetkých občanov vo veku od 45 do 65 rokov pred prepustením z práce až po dobu ich odchodu do dôchodku.
Odstránime chudobu!
Inštitút ochrany ústavných práv nepozná pojem zraniteľný odberateľ, pretože vďaka akreditačnému výboru táto obava štátu zanikne s odstránením chudoby a zvýšením zamestnanosti. Len pre prieťahy opozície a koalície v parlamente, je dnes ešte nezamestnanosť .
Akreditačný výbor vie rýchlo zrealizovať a zároveň ukázať Úradu práce a Inšpektorátom práce ako sa zamestnanosť zabezpečuje a ako sa zamestnávateľ zákonným spôsobom kontroluje, aby občan ako zamestnanec akejkoľvek firmy bol chránený zákonom a netrpel politickými zmenami.
Akreditačný výbor má tieto pracovné odvetvia:
1.Školstvo
b. Zdravotníctvo
c. Poľnohospodárstvo ( všetky odvetvia hospodárstva a hospodárenia)
d. Priemysel
e. Veda
f. Obrana štátu, armáda, polícia, kontrolné armádne a policajné zložky, domobrana a skupina na ochranu Ústavy SR a ochrany pred zánikom štátu. ( justícia a súdnictvo)
2.Štúdium logiky a politickej stratégie na ochranu Ústavy SR ( tu sa zameriavame na národné povedomie, kultúru, folklór, všetky odvetvia relaxu -šport, umenie, pôsobenie v nevýrobnej sfére, ktoré občanom pomáha zbaviť sa pracovného preťaženia a ochrana rodiny)
Je zbytočné, aby mladí ľudia opúšťali našu krajinu, keď môžu nájsť uplatnenie doma, a to hneď po skončení štúdia na SŠ alebo VŠ. Podporovať strednú a staršiu generáciu, ktorá odchodom do dôchodku odovzdá svoje skúsenosti následníkom, ale bez finančnej ujmy, či ohrozenia na účelového vypovedania zo zamestnania za nepotrebnosť na pracovisku pre svoj vek, a to tesne pred odchodom do dôchodku ( je jedno či deň alebo 10 rokov pred odchodom na dôchodok) alebo z korupčných dôvodov.
Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv chce spolupracovať s občanmi, ktorí chcú podporiť zmeny života občanov na Slovensku riešeniami a nie nekonečnými politickými témami sa prizerať ako sa nič na Slovensku nezlepšuje. Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv môže byť samostatný úrad, ktorý vie zmeny spoločnosti zrýchliť a nedostatky odstrániť a preto považuje za potrebné a za česť ak by sa zodpovedný a odvážny občan stal členom akreditačného výboru, do ktorého sú pozývaní odborníci z celého Slovenska, aby si zvolili svojho predsedu. Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv potom ľahšie zmení financovanie potrebných rezortov, ktoré sa vystavujú riziku zániku a zároveň Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv dokáže zvýšiť nielen vzdelanostnú úroveň obyvateľstva, ale aj finančné ohodnotenia zamestnaných a tak vlastne ústavne potvrdí ochranu zamestnania a docieli význam životnej úrovne, ktorá je v Ústave označovaná ako ,, dôstojný život“, ale nemá presnú špecifikáciu.
Projekt Inštitútu ochrany ústavných práv : je už na občanoch voličoch, či sa pridajú a chcú reálnu nápravu celej slovenskej spoločnosti a Slobodné Slovensko!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak Ste priatelia, tak zdieľajte a šírte a to isté poprosím aj všetkých, ktorí ma o priateľstvo žiadajú. http://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html. 
Súťaž o mediálny projekt s evanjelizačným zameraním
Názov projektu: Zastúpenie cirkvi v Národnej rade Slovenskej republiky 
Autor a predkladateľ: Inštitút ochrany ústavných práv, IČO: 50366874
Kontakt : ioup.riesenia@gmail.com, www.mobbing-bossing.eu
Telefón : štatutár 0910 953 587 , dobrovoľník 0902 864 998
číslo účtu: SK8365000000000020560144 
Termín realizácie a ukončenia projektu: okamžite po získaní finančných prostriedkov až do naplnenia cieľov projektu
Etapy projektu:3. medzinárodná vedecká konferencia dňa 15 novembra 2017 konferencie jar, leto, jeseň, zima 2018 so záverom na charakteristiku projektu.
Stručná charakteristika:
Všetky politické strany a hnutia, ktoré vznikajú na Slovensku, tvrdia občanom , že chcú pre celý národ, len to najlepšie. Nová štruktúra politického systému, by mala byť založená na morálke a na láske. Regionálne sa ľudia musia dozvedieť ako sa všetko dá prispôsobiť na spoločenskú zmenu, bez konfliktu a získať tak naplnenie potrieb, ktoré presne budú definované. 
Ako to dosiahnuť a čo je ,,Dôstojný život“. Zameranie sa na veci verejné, aby občan nemyslel len na veci osobné, ktoré sa stávajú preňho stresujúce, či už žije v blahobyte alebo žije na hrane biedy.
Všetky požiadavky občanov sa dajú plniť a realizovať, ak je niekto, kto ich počúva. Počúvať, ale ešte neznamená aj rozumieť! Nefunkčné riadenie štátu sa mediálne prekrúca a tak sa občan za obdobie štvrť storočia nechal presvedčiť, že štát sú len riadiace štruktúry a nie ako má byť správne povedané ,, všetci občania tvoria štát“. 
Preto je treba napraviť reálnou a pravdivou informovanosťou myslenie občanov a zároveň vedieť aj odpúšťať a aj si priznať vlastné chyby, čiže ,,kolektívnu vinu“. 
Opíšem problém, ktorý chceme našim nápadom vyriešiť, charakteristiky problému, jeho dôsledky a spôsob, akým je tento problém riešený v súčasnosti. Vysoká nezamestnanosť a nízka ekonomická úroveň obyvateľstva, neschopnosť realizácie nápadov, byrokracia a korupcia zapríčiňuje, že v súčasnosti obyčajní ľudia nemajú záujem podnikať z dôvodu nedostatku financií , ale hlavne z ekonomickej situácie v krajine .
Myšlienka má veľmi široké využitie a dokonca dokáže predbiehať časové úseky vývoja krajiny, lebo zlučuje zaniknuté a vytvára nové zdroje a možnosti práce ako pre základných zamestnancov a zamestnávateľov, tak i pre rozvoj malých a stredných podnikateľov, či väčších výrobných spoločností a družstiev. 
Meno autora Juraj Chlebík - Tvorca programu na zvýšenie príjmu obyvateľstva SR na úroveň občana EU a majiteľ Ochrannej známky a Duševného vlastníctva na finančné analýzy a investovanie kapitálu, zápis Úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky pod č. 229622, zapísal do registra ochranných známok podľa § 33 ods. 1 zákona č. 506 / 2009 Z. z. o ochranných známkach.
Ochranná známka bola vytvorená vo voľnom čase pri sledovaní, zamýšľaní sa nad ekonomickým vývojom krajiny a na ochranu ľudských práv a slobôd , ako pomoc v boji proti nezamestnanosti a úžere, alebo ako prostriedok na odstránenie chudoby.
Cieľom projektu je ukázať poctivosť, expanziu a suverenitu na trhu, ako aj rýchly rozvoj a podporu už zaniknutého, či zabudnutého sortimentu na pestovanie v regiónoch, ktoré pomôžu rozvinúť obnovu poľnohospodárstva, ale aj celého výrobného procesu v oblastiach odlišných, len preto, aby sa ekonomika krajiny postavila na nohy.
Hriech sa dá hriechom napraviť! Najväčším hriechom je závisť. Nevyhnutnosť nových myšlienok, pevnú vôľu, prispôsobivosť akýmkoľvek situáciám, schopnosť odhaliť jadro situácie, zmysel pre čestnú hru, ale aj vedieť sa hneď rozhodnúť a začať konať. Ak vidíte jasne pred sebou svoj cieľ a vo vnútri vás je duševný nepokoj, vyvarujte sa mladíckej nerozvážnosti a unáhleným rozhodnutiam, a spoznajte šťastie uľahčenia a udržujte sa v plynulom pohybe v súlade s okolitým svetom.
Človek by si mal uvedomiť, že moc a sila peňazí sú pojmy pominuteľné. Na druhý svet si nič so sebou nevezmeme. Ak sme zneužívali svoju dočasnú moc nad niektorými ľuďmi, čo ostane po nás, aká spomienka? Staré osvedčené tradície treba dodržiavať, ale nelipnite na starých a prekonaných predstavách o svete. 
Žiadna politická strana nikdy nebude na Slovensku vládnuť! Občania krajiny, by si mali uvedomiť, že nech tam príde akákoľvek iná politická strana, ktorá bude mať parlamentnú väčšinu, bude to také isté ako teraz. Načo je nám opozícia, keď je jasné, že menšina poslancov nikdy neprehlasuje väčšinu, potom opozícia zbytočne sedí v parlamente a hlása nezmysly, keď vie, že nič nedokáže a poukazuje na plytvanie peňazí, keď vlastne opozičné platy je plytvanie, tak načo si ešte opoziční poslanci držia asistentov ?
Kto má väčšie právomoci? Diskriminácia je neprípustná a zakázaná!
Poslanec nevie alebo nechce vedieť o tom, že je sám diskriminovaný alebo sa diskriminuje a tají to pred občanmi? Občan je najväčšia autorita v štáte.
Z týchto autorít sa stávajú voliči. Voliči si volia autority, ktoré majú vytvárať podmienky na život pre občanov. Poslanec má byť autorita volená z autorít a občanom slúžiť. Z poslancov sa potom zostavujú ministri, vláda, parlament.
Kto má väčšie slovo v Národnej rade SR predseda parlamentu alebo vedúci Kancelárie Národnej rady SR?
Každá politická strana , môže len dávať návrhy na zmenu, alebo doplnenie niečoho, čo národ potrebuje.
Kto hneď na začiatku chce niečo občanom vziať, neuvedomuje si službu občanom, ale chce len vládnuť a brať. 
V NR SR by mali tam byť občania, ktorí rozumejú, čo je pre národ treba a ako mu pomôcť , čo najskôr sa dostať z biedy na nohy, nie to zakoreniť do sľubov na dlhé roky. 
Toto sú súčasné kategórie ľudí a občanov:
1. bezdomovci A. skupina I. kategória
2. cigáni I. kategória
3. narkomani a alkoholici B. skupina I. kategória
4. prostitútky I. kategória
5. nezamestnaní I. kategória
6. dôchodcovia II. kategória
7. slobodné matky s deťmi C. skupina II. kategória
8. čiastoční invalidi II. kategória
9. invalidi D. skupina II. kategória
10. nesvojprávni občania II. kategória
11. hendikepovaní občania II. kategória
12. deti v detských domovoch II. kategória
13. zamestnanci III. kategória
14. podnikatelia III. kategória
15. štátna správa III. kategória
16. polícia a armáda III. Kategória 
Jednotný parlament a slobodné voľby, je síce téma, ktorá môže súčasnej riadiacej moci naháňať strach, ale spôsob riadenia pod kontrolou občanova zodpovednosť všetkých, teda každého občana, ochráni aj materiálne aj duševné bohatstvo celého národa a nemusí to byť len národ Slovensky. Ako to celé docieliť? Po slobodnom výbere kandidátov z radov občanov do jednotného parlamentu !
Postup: 
Spoločnou témou slobodných volieb, by mala byť myšlienka naplniť spoločenské potreby každého občana a všetkých rezortov. ,,príjem, za prácu poctivú a vzťahy medzi ľuďmi“, všetko navyše je len bonus alebo benefit kandidátov, nie sľuby, ale občanmi kontrolované plnenie riešení, ktoré tému slobodných volieb zastupujú a realizujú.
Občania si v každom meste, obci, zvolia kandidáta, ktorému dôverujú, aby zastupoval ich problémy a dosiahol ich realizáciu. Kandidát sa má právo slobodne rozhodnúť, či takúto zodpovednosť príjme a chce občanov zastupovať na základe občanmi vytvorenej dôvery. 
Za každý okres sa z vybraných kandidátov zvolí len jeden kandidát, ktorý nesmie byť členom žiadnej politickej strany, či hnutia, takýto občan sa stáva poslancom parlamentu. (Z administratívneho hľadiska je Slovenská republika rozdelená do 8 samosprávnych krajov, vyšších územných celkov a 79 okresov. )
Zo všetkých politických strán, ktoré pôjdu kandidovať do slobodných volieb, sú samofinancovateľné, nesmie byť nikto z nich kandidátom za okres. Aj keby bolo politických strán tisíc, až podľa počtu dosiahnutých hlasov, len prvé tri politické strany, či hnutia odovzdajú po jednom vybranom kandidátovi za poslanca jednotného parlamentu. Takto sa v jednotnom parlamente vytvoria ďalšie 3 poslanecké miesta. 
Podnikatelia, živnostníci, cechy, si taktiež určia svojich kandidátov a 1 z nich sa stáva poslancom jednotného parlamentu. Ten zastupuje taktiež potreby v prvom rade občanov a podnikateľov. 
Z cirkevných hodnostárov akejkoľvek cirkvi, si tiež vyberú vlastného kandidáta a do jednotného parlamentu pošlú jedného zástupcu cirkvi na Slovensku, ktorý obsadí 1 miesto poslanca jednotného parlamentu, ktorý taktiež v prvom rade zastupuje potreby občanov a spoločne cirkev na Slovensku.
Posledné 1 miesto v jednotnom parlamente je pre poslanca, ktorý bude zastupovať Slovákov v zahraničí. Je však na zahraničných Slovákoch, či takúto možnosť využijú a skontaktujú sa medzi sebou, aby našli kandidáta, ktorý by tu pomáhal potreby slovenských občanov riešiť a informoval o tom krajanov v zahraničí. 
Takto by jednotný parlament mal 85 poslancov, ktorí by si zvolili predsedu, vládu a zástupcu Slovenska, či už prezidenta. Poslanecký sľub sa skladá pre občanov a tak by sa musel aj parlamentný inštitút zmeniť a podriadiť kontrole občanov v štáte.
Ani jedna vláda do teraz nemala chuť, vôľu ľuďom pomáhať, nový spoločenský systém tvorí nové podmienky pre ľudí :
,,Štát si váži a ctí občana, občan si váži a chráni štát !“
Ak chce stavať občan dom, dostane na výber pozemok, lebo stavať sa môže tam, kde sa nedá siať a pestovať. Pozemok občan neplatí, ale dostáva užívacie právo, ktoré môže byť dedičné , podlieha to nedotknuteľnému zákonu.
Nad – ústavný zákon:
1.moc v krajine patrí občanom,
2.voda, pôda, nerastné bohatstvo patrí občanom na území štátu,
3.vlastenecká povinnosť,
4. antimobbingový zákon
Politické strany, hnutia, aktivisti a rôzne občianske združenia, máte ešte návrhy, pripomienky k bodom, ktoré chcete vylepšiť v prospech občana ? Alebo by ste chceli niečo z návrhov zakázať, či odobrať ? Prečo ? 
Ciele:
Inštitút ochrany ústavných práv prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Práca a príjem podľa vzdelanostnej tarify
Spoločnosť budujeme od najchudobnejšieho a najnevedomejšieho občana, aby sa všetci mali konečne dobre, a preto nikomu neberieme právo na život a taktiež rešpektujeme všetky potreby každého a to zdôrazňujem KAŽDÉHO občana v našej krajine.
Kňazi, ktorí majú právo nažívať v manželstve, by mali spolupracovať v tomto šírení - hlásaní myšlienok a tak byť vzorom pre spoločnosť na morálnom a pravom rodinnom základe, kde je muž a žena spojením lásky, citu, erotiky, poctivosť i voči sebe a vierou nastavovať príklad pokoleniu, ktoré prinesú do rodiny, spoločnosti. 
Čo sa týka antikoncepcie, tak pokiaľ kňazi nebudú šíriť myšlienku blahodarnosti, čo by z ústavného pohľadu na občanov znamenalo napĺňať potreby občanov a plniť vôľu občanov, aby dôstojný život neprevyšoval nad závisťou a majetníctvom, potom by sami mali isť príkladom, že nie majetok je dôvod božieho posolstva, ale sila skutočnej pravej viery. 
Kristus bol naším príkladom, a tak by sa od neho mali samotní cirkevní hodnostári poučiť. Občan vie byť pokorný aj zodpovedný, ale môže mať zodpovednosť nad deťmi, ktoré nechce priviesť do utrpenia ak politika cirkvi a vlád ide proti ľudskosti ? 
Ľudia tvrdia, že sa ich politika netýka, pre nich je dôležité, aby boli zdraví a šťastní. Ako môže byť niekto šťastný, keď ostatní sú nešťastní. Ako môže byť niekto zdravý, keď dlhodobý sociálny a ekonomický tlak spôsobuje nerovnováhu, a tým vyvoláva ochorenia.
Definícia zdravia: Zdravie je stav psychickej, fyzickej a sociálnej pohody. Ak jedno z toho chýba, tak človek nemôže byť zdravý, lebo sa poruší rovnováha. 
Všetko je možné, ak ľudia povedia rozumnú vetu:,, Verím, že sa môžem mať dobre , preto chcem zmeniť systém !“
Takto dokážeme odstrániť diskrimináciu, lebo v tejto krajine sa nikto nepostaral doteraz o životnú úroveň občanov. Zabráni sa tomu , aby sa robili rozdiely, medzi ženou – slobodnou matkou na materskej, cigánom, dôchodcom, či mladíkom pod 25 rokov.
Nebude už obdobie, aby štát, sociálna poisťovňa človeku, čo odpracoval 30 rokov vypočítala 15 eur dôchodok, alebo nechala dôchodcu 4-7 rokov čakať, či mu niekedy príde dôchodok- toto už nikdy nesmie na Slovensku existovať ! 
Treba vytvoriť urýchlene podmienky na výrobu a pestovanie vo vlastnej krajine, aby sa zabezpečila potravinová sebestačnosť (podporia sa projekty ako Agrokruh)
Popis:
Ak by Inštitút ochrany ústavných práv mal finančné prostriedky na cestovanie 1-3 krát v mesiaci za občanmi do regiónov, aby im mohol vysvetľovať spôsob zmeny slobodných volieb a jednotného parlamentu.
Potom by dokázal štvrťročne realizovať odborné konferencie a semináre pre verejnosť a diskutoval o potrebe cirkevného zastúpenia v parlamente, aby sa láska porozumenie a pokora nažívať v mieri udržovala a nestrácala, čím by sa nenávisť a závisť odstraňovala miernejším spôsobom ako sú revolúcie, či vojny.
Ak by sa občan stal lepším a videl by zmysel pomáhať, máme niekoľko možností ako. 
Každý malý živý tvor, je nádherný a všetci ho s radosťou obdivujú. To platí aj o deťoch. Kde ale začína právo dieťaťa? To, že sa narodí, to je rozhodnutie niekoho! Ale, ak sa narodí, už o všetkom rozhodujú iní. 
Rodičia mu dali život a meno, rozhodli o tom, akého vierovyznania bude a všetci sa tešia z príchodu malého človiečika na svet. Ale občanom sa tento človiečik stáva až získaním občianskeho preukazu a právo rozhodovať samostatne, až po dosiahnutí dospelosti. 
V mnohých rodinách, kde platia konzervatívne názory sa nestane občanom, ktorý chce samostatne rozhodovať, až pokiaľ neopustí domáce prostredie, či to smutnejšie, pokiaľ nezomrie konzervatívna nadradená dospelá časť rodiny.
Kto si však uvedomuje fakt, že všetko, čo dieťa na ceste k dosiahnutiu dospelosti vidí, počuje a vníma vytvára mu názor, o ktorom sa raz rozhodne, či je jeho alebo nie. A ak nachádza odpovede na otázky, ktorým nerozumie, buduje v sebe aj morálny charakter.
Viete, kedy sa aj zlatučký človiečik stáva otravným a nepríjemným? Kedy dospelá osoba v jeho prítomnosti túži po samote? Keď sa dieťa začne pýtať tou najnebezpečnejšou otázkou, na ktorú neviete odpovedať.
A čo je najhoršie? Keď na tú otázku nechcete odpovedať! 
Tá otázka je: ,, PREČO“?
Deti sú naša radosť, naše všetko, ale aj naše pokračovanie. To , čo vidia na rodičoch, na okolitom svete, to si prinesú aj do svojho sveta a tak ako budú mladí ľudia žiť a konať svojimi rozhodnutiami, to je vina nás, ktorí sme to nevideli. Päť skupín ochrany ľudskej dôstojnosti.
Diskriminácia, ktorá rozdeľuje ľudí vplyvných a ľudí nezaujímavých, nie je ochrana ľudských práv, ale stupeň vytvárania podmienok na genocídu.
Diskrimináciou sa vytvárajú len pracovné podmienky pre nezávislé súdy a následne biznis pre exekútorov. Diskriminácia je aj téma, ktorou sa dokážu zaoberať štyri roky politici vo vláde alebo v parlamente, ale nie preto, že by ju chceli odstrániť, alebo riešiť, ale preto, aby si udržali politické alebo ako to nazvali, štandardné politické miesto, odkiaľ môžu na základe sľubov, udržiavať len svoju politickú moc a hrať divadlo o tom, že pomáha jú občanom.
Bol som pri zrode založenia Inštitúcie ochrany ústavných práv. Na to treba finančnú pomoc a vôľu každého občana, kto túži po úplnej zmene systému a chce, aby sa všetky neriešiteľné problémy, s ktorými sa na úradoch bežne stretávame, dali skutočne riešiť. Určite už poznáte výrok
:,, Keď sa chce, tak sa dá všetko“!
Najdôležitejšie je, aby občania pochopili, ktoré skupiny chceme chrániť a pomáhať im riešiť bežné starosti v zamestnaní a na úradoch, kde sa stretávajú s neochotou a samotnou diskrimináciou. 
Prvá skupina občanov, ktorí potrebujú ochranu sú občania od 16 do 18 rokov.
Je to skupina dorastencov.
Druhá skupina sú občania od 19 do 30 rokov. Mladomanželia a novo vytvorené rodiny.
Je to skupina mladá generácia. 
Tretia skupina sú občania od 31 do 40 rokov, ktorí sa už stretávajú s problémom, keď sa stávajú ohrození pre systémové chyby. Rozvody z nedostatku peňazí, stresové situácie z dospievajúcich detí a nedostatočne plnenie požiadaviek zo strany dospievajúcej mládeže ( štúdium a náklady so štúdio m, módne trendy a doplnky, či moderná technika a elektronika, koníčky).Je to skupina stredná generácia.
Štvrtá skupina sú občania od 41 do 50 rokov, ktorí sa už podieľajú čiastočne na opatrovaní vnúčat, alebo splácaní pôžičiek, či úverov a hypotekárnych úverov svojich detí.
Piata skupina sú občania od 51 rokov a starší, ktorí už sú v pracovnom pomere nežiaduci alebo už nezaujímaví pre budúcich zamestnávateľov, práve pre svoj vek. V tejto skupine občanov, sa na pracovisku odohrávajú najťažšie pracovné podmienky, o ktorých sa boja rozprávať a zdôverovať svojim spolupracovníkom, známym alebo blízkym priateľom, či rodine. Tieto skupiny občanov sa stretávajú najčastejšie s pracovným terorom. Preto končia s ťažkými zdravotnými problémami u psychiatra a dokonca páchajú samovraždy. Je to skupina riziková generácia. 
Keďže nám nie je jedno, v akej skupine sa momentálne nachádzate, preto sme založili Inštitút ochrany ústavných práv, ktorý bude s pomocou NÁS všetkých, ktorým záleží na občanoch Slovenska, chrániť všetky skupiny občanov.
Rozpočet projektu: Nezamestnaní, dobrovoľníci, pracujeme už minimálne rok úplne zadarmo, ale zadarmo sa cestovať nedá a osvetu a konferencie sa robiť nedajú, preto viac ako 12000 eur na rok nepotrebujeme, odbornú literatúru vydáme z ušetrených prostriedkov. 
Odobrenie kompetentnou cirkevnou autoritou

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

http://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

Juraj Chlebik

Juraj Chlebik

Bloger 
  • Počet článkov:  225
  •  | 
  • Páči sa:  1x

humana Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu