reklama

Blog na SME bol výnimočný, už nie je

Rovnako ako Boris Burger, i ja som vždy rešpektoval a rešpektujem adminov tu na blogu. Rešpektujem, že sa SME rozhodlo blogy zmeniť. Z môjho pohľadu (bloger) však musím konštatovať to, čo som napísal vyššie: blog na SME bol výnimočný, už nie je.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (60)

Tento článok som chcel pôvodne napísať ako krátky, teda len pár viet a bez onoho tlačítka "zvýšte karmu". Nedá sa. Editor odmieta článok uložiť, pokiaľ do poľa "text článku" nenapíšem aspoň jedno písmeno. Pozn. možno to ide urobiť inak, zatiaľ som však nepriešiel na to, ako.

V starom blogu bolo možné ku každému textu v perexe priradiť ilustračnú fotografiu. Tá sa zobrazovala v prehľade článkov, i na blogu. Teraz mám prehľad článkov bez fotografií a na blogu je ku každému perexu pripojená fotka autora.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Tajov
Tajov 

V starom blogu, keď som si dal v administrátore vylistovať všetky svoje články, mohol som si ich zoradiť podľa dennej, či celkovej čítanosti, podľa karmy, či podľa počtu diskusných príspevkov a rovno z onej tabuľky som si mohol otvoriť ten-ktorý text. Aj to už je minulosť.

Predovšetkým však starý blog umožňoval blogerom zapájať sa do interných blogerských diskusií. Vďaka nim fungovalo čosi ako blogerská komunita, dali sa cez ne organizovať blogerské stretnutia (i s rodinami, viď foto), dalo sa pripomienkovať dianie na blogu, hádať sa s adminmi či len tak medzi sebou. Aj vďaka interným blogerským diskusiám mal blog na SME čosi ako vnútorný život. A hoci ho boom ksichto-knihy utlmil, stále bol. Už nie je.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ako som napísal vyššie, rešpektujem. A zvyknem si. Ale nedalo mi. Any way - poradí mi niekto, ako sem vložiť tú čiaru, ktorou vo svojich článkoch vždy oddeľujem posledný odstavec? Ďakujem.

Juraj Drobný

Juraj Drobný

Bloger 
  • Počet článkov:  357
  •  | 
  • Páči sa:  12x

Pôvodne ODF (obyčajný dedinský farár), ktorý sa nedopatrením dostal k práci v masmédiách. Zoznam autorových rubrík:  Príbehy fotografiíTrochu o mojom kňazstveTrochu o tom, čo mi napadloTrochu aj o viereTrochu o životeTrochu o túlaní saTrochu o knihách, ktoré mám ráTrochu o všeličomSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu