reklama

Ľudia, vy nemáte strach byť apatickí?

Nenávidím zlo. Nič nepomáha šíreniu čohosi negatívneho viac, ako letargia a apatia zo strany ľudí, ktorí majú moc niečo v konkrétnej veci zmeniť. Z tohto vyvstáva nasledujúca otázka – vedia vôbec ľudia čo sa dá zmeniť? Respektíve, vedia vôbec, aký je stav, keď už ho chceme nejako riešiť?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Väčšina ľudí sa tvári, že je spokojná so stavom v spoločnosti takým, aký je a nejako nerieši závažné otázky, lebo sa ich ževraj netýkajú. Položil si ale niekto otázku, či naozaj majú ľudia dostatok vedomostí o momentálnej, či nastávajúcej situácii? Veľakrát totiž spokojnosť so súčasným stavom a lenivosť niečo zmeniť pramení z nevedomosti. Prejdime si teda čisto informatívne zopár čerstvých faktov zo zahraničia.

Len pre informáciu: v roku 2009 bolo vo Francúzku odobratých 110 tisíc detí, v Nemecku to bolo za rok 70 tisíc, v Nórsku, kde žije len 1 mil. detí už odobrali 200 tisíc – čo je každé 5. dieťa. (!)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A aktuálne na Slovenku... sa pod zástierkou boja proti týraniu detí pripravuje novela Zákona o rodine, ktorej skrytým cieľom je legitimizovať juvenilnú justíciu na úkor práv rodičov a zaviesť odoberanie detí ich vlastným rodičom na základe vymyslených a nepravdivých dôvodov. Dôkazy o tomto strašnom násilí, ktoré má byť páchané na našich deťoch a rodinách, nájdete spolu s inými závažnými informáciami na stránke: http://www.stopautogenocide.sk.

Toto chceme? Dúfam, že nie.

Keď toto človek vidí, ten neskutočný hnus a zlobu, môže byť človek ešte apatický? Veru nie, nemôže. Pud sebazáchovy mu to nedovolí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Kedysi sa hovorilo: „Radšej dnes aktívni, ako zajtra rádioaktívni“. Dnes naliehavo platí: „Radšej dnes aktívni, ako zajtra so strachom schovávať svoje dieťa, keď niekto zaklope na dvere“.

Ľudia, majme odvahu zobrať zodpovednosť za budúcnosť tejto krajiny do vlastných rúk.

Každý volič by si mal plne uvedomiť, že svojím rozhodnutím neovplyvňuje iba seba, ale aj svoje deti, svoju rodinu a súčasne aj životy ostatných detí a ľudí na celom Slovensku. Každý jeden hlas je nesmierne dôležitý, pretože akýkoľvek výsledok tohto hlasovania výrazne ovplyvní život obyvateľov Slovenska po 7. februári 2015, a to či už na dobre alebo na zle.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zodpovednosti za svoje rozhodnutie sa volič nemôže nijako zbaviť.

Nebuď ľahostajný.

Buď prídeš zahlasovať za hodnoty, ktoré predstavuje rodina a deti, alebo sa svojou neúčasťou na hlasovaní postavíš za individualistické požiadavky minoritnej skupiny spojené s následným rozvracaním rodín, odoberaním detí ich vlastným rodičom a násilnému presadzovaniu zvrátených ideológií pri povinnom deformovaní detí.

Juraj Novak

Juraj Novak

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som Slovák žijúci v Bratislave. Zaujímam sa o etickú problematiku obyvateľstva, vplyv zahraničných ideológií na našu kultúru a faktory ovplyvňujúce kognitívne správanie obyvateľstva. Mám rád ľudí, verím, že v každom sa skrýva dobro a je dôležité, aby od útleho veku mal človek vhodné prostredie pre zdravý vývoj. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu