reklama

Archívne správy pre zábavu

Pri čistení disku som dnes narazila na "FunNews", ktoré som si kedysi písala len tak pre zábavu. No ľúto mi ich bolo len tak vymazať. Tak schválne, či uhádnete, z akého sú roku...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Vol. 1

Milí poslucháči, spoluobčania a voliči. Dnes máme pre vás viacero správ, ktoré by nemali uniknúť pozornosti žiadneho uvedomelého príslušníka národa slovenského.

Tou prvou je fakt, že komunálne voľby sa blížia nezadržateľnou rýchlosťou a my sme dostali avízo, že niektorí kandidáti si trúfajú voľby vyhrať. Bohužiaľ sa nám nepodarilo zistiť, ktorí kandidáti majú v mieste bydliska najpočetnejšiu rodinu, takže zatiaľ ich šance reálne potvrdiť nevieme. Vás však takéto podružné záležitosti zaujímať nemusia, hlavné je, že Honzík už nevyhrá tanečnú horúčku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Okrem volieb sa blíži aj zima, čo je cítiť najmä v školách a iných mraziacich boxoch. V tejto súvislosti by sme radi upozornili občanov, aby sa na horách správali zodpovedne, pretože nám na Slovensku už nepadajú len gate, ale aj lavíny. I keď do Čiech nevysielame, takže hlavná cieľová skupina ostane asi opäť neinformovaná.

Vyhýbať sa oplatí aj verejným priestranstvám, na ktorých by ste mohli čoskoro zaznamenať zvýšený výskyt rôznych wanabe papalášov. Veď všetci dobre vieme, že okrem sľubov si pre nás radových občanov, pripravili aj iné milé prekvapenia. Povedali si, že k zlepšeniu našich životov prispejú ešte pred svojim zvolením a viacerí už masívne podporujú deti v zbere papiera rozdávaním straníckych novín.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Z udalostí posledných dní za zmienku určite stojí aj návšteva amerického veľvyslanca na Slovensku, ktorú zasvätil skúmaniu pomerov našich rómskych spoluobčanov. Keďže tých pomerov má väčšina rómov hneď niekoľko, vyslanca v Amerike asi tak skoro neuvidia. Z čoho máme samozrejme veľkú radosť, pretože čím viac amerických papalášov u nás budeme mať, tým sa nám bude lepšie žiť. Alebo žeby to bolo naopak - čím viac našich papalášov vykopneme do Ameriky?

Isté je, že úplne iný postoj ako k americkým politikom, máme k Angličanom – a to najmä k tým opitým, ktorí sa nahí kúpu vo fontánach hlavného mesta. I keď by sa dalo predpokladať že s poklesom teplôt počet týchto incidentov poklesne, predsa len sme im vyhlásili vojnu. A vytiahli sme skutočne v plnej zbroji – zaútočíme moralizujúcimi podpivníkmi v angličtine. Ktovie, či by nebolo lepšie nechať si zbrane takéhoto kalibru až na záver, nechceme predsa odstrašiť všetkých 10 turistov, ktorí do Bratislavy cez víkend zavítajú.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aj tak si myslíme, že viac ako mladí anglickí nudisti by nás mali trápiť dobre živení slovenskí exhibicionisti, ktorí celému národu vystavujú na obdiv svoje kypré tvary, pretože to potom vyzerá, že ešte môžeme uťahovať opasky. Niet sa potom čo diviť, že sú ľudia celí zmagorení a v prieskumoch verejnej mienky stále prejavujú ficovade svoje sympatie.

Asi na nich zapôsobilo aj vyjadrenie nášho fica bezkrkého, ktorý tvrdil, že do významných hospodárskych funkcií nominuje len čistých a nezávislých ľudí – napríklad nepoškvrnenú dcéru poslanca SNS. Tento pokus o vtip mu kvitujeme, je dobré, že nestráca zmysle pre humor ani v období, keď mužom klesá hladina hormónov v tele a menia sa na slabo výkonných, pesimistických a depresívne naladených jedincov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No a na záver prinášame ďalšiu dobrú správu, ktorá má nádych mierneho sci-fi. Podarilo sa nám nájsť oblasť, v ktorej sa zhodnú takmer všetky politické strany. Ide o náklady na predvolebnú kampaň. Všetky subjekty totiž svorne tvrdia, že ich výšku nepoznajú, prípadne ich neprezradia. Je milé, že aj v dnešnom zlom svete sú medzi nami ľudia, ktorí dokážu udržať tajomstvo. Takže aj my si ostatné informácie necháme pre seba, ale pre prípad, že si to rozmyslíme nás počúvajte aj poobede.

Vol.2

Tak a je to to tu. Vláda potvrdila, že od apríla pozastavuje privatizáciu, čo znamená, že nestihne predať úplne všetko čo v tomto štáte máme. Ostane nám napríklad burza cenných papierov a asi aj nejaký ten autobus, v ktorom si budeme môcť snáď aspoň do ďalších volieb voziť svoje holé...pozadia.

Okrem pozastavenia privatizácie, sa viacerí poslanci pozastavovali aj nad pozastavením funkcie ministrovi obrany, Liškovi. Debatovalo sa najmä o tom, či by nemal prijať politickú zodpovednosť za haváriu AN-24 a odstúpiť, ako je na západe dobrým zvykom. Ale tu sme na Slovensku a naši poslanci veru na zodpovednosť zvyknutí nie sú. Odstupuje sa predsa len v prípade, že by ste kvôli mandátu mohli prísť o nejaké tie dotácie z Eufondov.

A dôvodom na odstúpenie nie sú ani výzvy nejakých umelcov, ktorým sa nepáči pán kultúrny minister Tóth. Umelci trvajú na jeho odvolaní aj napriek tomu, že SND po koberčeku s Miki premiérom vrátil právo spravovať novostavbu divadla. Ale my oňho strach nemáme, pretože vieme, že naši ministri sú šikovní a len tak ľahko sa z vyhriatych stoličiek nepostavia.

Niektorí dokonca sedia hneď na viacerých a hlasujú aj za svojich neprítomných kolegovcov. To sa vraj podarilo aj ministrovi Bielikovi, ktorého si hlasovacie zariadenie pomýlilo s poslancom Zalom. Tým sa zatiaľ skončili všetky dohady ohľadne nadprirodzených schopností poslancov smeru, teda aspoň tých radových...........

Vol.3

Dnes sa konečne potvrdilo, to – čo už všetci dávno vieme: že rok XXXX bol pre nás nadmieru úspešný a vďaka reformám sa máme čoraz lepšie. Ivan Najvyšší, Miki premiér a šéf parlamentníkov Hrušovský sa totiž zhodli, že sa im v minulom roku podarili historické zmeny a ich práca bola nanajvýš prospešná. Pre koho, to už nepovedali. Ale zrejme ju ocenil aj Bush s Putinom, ktorí si k nám na znak nesmiernej úcty prídu pokecať. A o tom ako sa máme na Slovensku dobre sa konečne dozvie celý svet.

Okrem konštatovaní na tému úspešného vládnutia v roku 2004, využili naši najvyšší spoločné stretko aj na debatu o dostavbe SND – veď čo by to bol za deň, bez plodného rozhovoru na túto aktuálnu tému.

A keďže je stále o čom točiť, na zajtra pre istotu zvolali mimoriadnu schôdzu. Poslanci sa budú môcť mimoriadne zbaviť zábran a povedať, čo mimoriadne majú na duši. A ak k ničomu mimoriadnemu nedospejú, aspoň nám doprajú ďalší mimoriadny zážitok.

Poslankina Martináková sa však už nevedela dočkať, a tak sa k dostavbe vyjadrila už dnes. Dosť ju naštvalo, že Mikloš aj Lipšic ju chcú predať (tada nie ju ale tú dostavbu) a pritom sa tvária, že oni nič. KDH to odmietlo komentovať, lebo ich aj tak nikto nechápe. Minister Rusko konečne priznal, že za dva roky na tom môžeme byť ešte horšie ako dnes. Bohužial nešlo o záchvať pravdovravnosti či triezveho myslenia, ale len o ďalší výrok na tému SND.

Horúcou témou je v kuloároch aj autonómia našich spozadunajských bratov maďarov. Maďorpremiér sa totiž vyjadril, že podporuje snahy o autonómio maďarov, a detektív Kukan sa teraz snaží zistiť čo sa za záhadným výrokom skrýva. Na pomoc si prizval aj Ivana Najvyššieho, ktorý vraj dostal indíciu od samotného Maďorpremiéra. No keby aj záhadu záhadného výroku nerozlúskli, aspoň ju budú spoločne nepodceňovať.

Keďže sme sa už dlho nevenovali príchodu Busha a Putina, musíme to rýchlo napraviť. Na našu obrovskú radosť sme sa dopočuli, že návšteva Slovenska by mala byť veľkolepým vyvrcholením Bushovho euroturné. Vyvrcholiť by mal priamo na Bratislavskom hrade, ktorý mu veľkoryso ponúkli naši traja najvyšší ústavnící. O stretnutie s Bushom je medzi našimi predstaviteľmi väčší záujem ako o výpredaj storočia a tak si už ťahajú slamky o to, komu pripadne táto obrovská česť.

Najväčšie šance má samozrejme Ivanko, ktorý si už pripravil krátku otázočku na tému bezvízový styk.

S prezidentom Putinom sa síce nechce stretnúť nikto, ale on tu just ostane o deň dlhšie a bude oficiálne navštevovať Slovensko. Tak rýchlo vytiahnite staré učebnice ruštiny aby ste ho mohli pozdraviť, ak vás náhodou oficiálne navštívi.

Okrem príprav na vyvrcholenie sa u nás stále pripravujeme aj na pomoc Ázii. Zatiaľ vo vyzbieraných peniazoch stále zaostávame za našimi susedmi, preto by sme mali pridať a predbehnúť ich.

Veď my na to máme!

Naša akože najkrajšia europoslankina Beňová sa včera odhalila na verejnosti. Teda, odhalila na verejnosti, že prichádzame o peniaze z EU. Veríme jej aj napriek tomu, že poslanec Čáky si myslí, že nás Monika len straší, lebo ho nemá rada. Vraj ho tým chce prinútiť aby konečne začal niečo robiť.

Čáky je však zásadový a tak schválne nič robiť nebude.

Na záver ešte zaujímavosť zo života susedovho psíka. Ten si zo všeobecnej eufórie z blížiacej sa návštevy Busha a Putina nič nerobil a pokojne celý deň vylihoval na dvore. Poobede sa dokonca ponaháňal s mačkou od susedov a potom si na záhrade zakopal kosť.

Michala Jurkovičová

Michala Jurkovičová

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som blavacka, pravacka, SZCO a mam psa Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu